Alba, кофти беше - да! Добре, че Борил беше в мен и реши, че аз си подскачам

Успешно сме напреднали със храненето. Едва ли не по-лесно ще ми е да кажа какво не съм въвела отколкото колко неща си хапва юнака. Не съм дала сирене и жълтък. Риба. Малини и т.н. Грах и леща. Гъби. Разбира се и мляко. Днес ще давам плазмонски сирена и тия дни - попарка, но мился първо с извара. Колибри, и на мен ми виси човека постояннно на гръдта и мился да замествам ядене. Двам каша с плод сутрин по 130-150мл и пюре на обяд - пак толкова. Отстрани с кърмене. По средата - кърмене и следобяд до лягане - кърмене, кърмене...кърмене...
За невербалното - моя не вдява да се обяснява. Демек съвсем вербално си изписуква, че не ще повече, но това е доста рядко така, че се чудя дали не може да поеме и повече манджа.
На ръце - никога не е можел да запи. Ама вредни навици за изкореняване все си имат
Макар, че баба му повече има и при нея се задълбочават - вчера му даде сирене (демек една стърготинка е ял) от салатата си и като не съм я видяла ми го съобщи - Искало си детето!!! Не знам какво да я правя тая жена ще я изгоня накой път и ще се скараме зловещо! Тя нарочно ме дразни и проблема е че го прави чрез детето...За зоопарка - много им е интересно! Ето снимки, на който му се гледа. Ще се радвам на среща!
, ей сега ще взема и аз да кача някоя от несебърската среща, да видите хубави мами и хубави бебчета

Довечера пак ще има масаж. 

- това когато е само млечно хранене , де !
Единственото ми успокоение е,че виждам,че не е единствена.И аз се замислям дали да не започна да и давам адаптирано мляко,до сега е била само на кърма,но пък от друга страна не ми се ще още да я отбивам..ох и аз не знам.С големия направих така,като си мислех,че ще спре да се буди ама йок,пиеше си млекцето и си се будеше пак през 2,3 часа.Все си мислех,че това ще ми се падне по поспаливо,но уви...остава ми надеждата за третото
Да се наредим на опашката за снаха-даже има право на избор!
както и да е...оптимист съм, уж
Да го оклепам още малко - скубе ужасно с широка усмивка, завира всичко, което докопа в устата си, хапе с почти 3 зъба, дърпа уши и дере / това в случай, че някоя мома го е загледала, да я откажа от маминия от сега