Supernatural - After the Apocalypse

• 29 048
  • 699
  •   1
Отговори
# 330
  • срещу двата комина :)))
Айде честито  Hug И след като вече имаш опит я ни кажи, какво прави една госпожа Акълс из снимачната площадка и как по-точно се грижи за съпруга си  Rolling Eyes

О тя се грижи преди да отидат на площадката  Crazy Обаче той държи тя да е с него на снимки ако случайно му се прииска да се погрижи пак така самоотвержено за него  Whistling Blush
хабсолютно...лошото е че съня ми не го помня много добре,но усещането останало след него е доста приятно  Whistling

# 331
Фейче, имам само една забележка към разказа ти - образа на Дийн нещо не е много релно представен  Crossing Arms. При положение, че една година е ял манджите на Лиса по три пъти на ден и даже не е оставало нищо за Бен е редно да се е поотпуснал малко. Така че аз имам следното предложени за финал: Дийн наведе примирено глава, въздъхна тежко над шкембето си и двамата заедно тръгнаха към изгрева под облекчените погледи на Лиса и Бен.  Joy
Joy Joy Joy JoyJoy

# 332
  • В средата на времето
Така че аз имам следното предложени за финал: Дийн наведе примирено глава, въздъхна тежко над шкембето си и двамата заедно тръгнаха към изгрева под облекчените погледи на Лиса и Бен.  Joy

Joy Joy Joy

Вълшебникова, искам ощеее Joy Такъв Сам и аз бих харесала Joy Hug Много ми хареса Heart Eyes

Ще се питате защо знам Simple Smile Благодаря ви, че не ми позволихте да се откажа точно преди една година  Blush  bouquet Heart Eyes

Ма моля те, как ще се отказваш Naughty. Отказването никога не е опция Hug Винаги си трябва борба Wink

# 333
Фейче, имам само една забележка към разказа ти - образа на Дийн нещо не е много релно представен  Crossing Arms. При положение, че една година е ял манджите на Лиса по три пъти на ден и даже не е оставало нищо за Бен е редно да се е поотпуснал малко. Така че аз имам следното предложени за финал: Дийн наведе примирено глава, въздъхна тежко над шкембето си и двамата заедно тръгнаха към изгрева под облекчените погледи на Лиса и Бен.  Joy

Thinking Напълно си права в критиката си, какво сериозно недоглеждане Embarassed  Joy Веднъг го поправям Laughing

# 334
Оооо, какъв съм заплес  ooooh!! mu_ry, честит ти супернатурален сън! И на теб ти завиждам грозно. Останахме си само двенките с Изи несънували  Sad.

# 335
Оооо, какъв съм заплес  ooooh!! mu_ry, честит ти супернатурален сън! И на теб ти завиждам грозно. Останахме си само двенките с Изи несънували  Sad.

И Стичето доколкото си спомням е от вашата партия Laughing Горките вие hahaha

# 336
  • срещу двата комина :)))
Разказчето е веднъж,много ми хареса погледа  hahaha

# 337
Ми горки сме си, вие всички се изпонацелувахте с изпонапрегръщахте със Сам и Дийн на сън (че някои и други работи правиха), а ние само четем и завиждаме.

# 338
Ми горки сме си, вие всички се изпонацелувахте с изпонапрегръщахте със Сам и Дийн на сън (че някои и други работи правиха), а ние само четем и завиждаме.

Аз Сам на сън не съм го целувала, моля моля Naughty Бяхме просто добри приятели. Егати каръка съм.  ooooh! Ама така ми се пада като си самопромивам мозъка с приказки за звезди и небе Joy

# 339
  • В средата на времето
Аз Сам на сън не съм го целувала, моля моля Naughty Бяхме просто добри приятели. Егати каръка съм.  ooooh! Ама така ми се пада като си самопромивам мозъка с приказки за звезди и небе Joy

Ха, за кво ти е да целуваш Сам, след като си целувала Дийн  Shocked  Joy (нали го беше целувала...или не Thinking)

# 340
Аз Сам на сън не съм го целувала, моля моля Naughty
Горката ти, само Дженсън се налага да целуваш на няколко пъти  Mr. Green. Как да не те ожали човек.  Laughing

Изи, не Дийн, а Дженсън беше целувала Фейчето.  

# 341
Оооо, какъв съм заплес  ooooh!! mu_ry, честит ти супернатурален сън! И на теб ти завиждам грозно. Останахме си само двенките с Изи несънували  Sad.

Аз знам какво ви трябва  Blush Трябва ви повече Гала-сценарии. Ама доста солидно подкрепени със снимки и клипчета. Гарантирам до 3 дни ще сте вън от списъка Simple Smile hahaha

# 342
Ха, за кво ти е да целуваш Сам, след като си целувала Дийн  Shocked  Joy (нали го беше целувала...или не Thinking)

Съгласна съм, съгласна  Rolling Eyes

# 343
Ето едно доста дългичко интервю на Джаред и Дженсън с мацките от Fangasm. Съвсем прясно е - от ванкувърския кънвеншън.
http://fangasmthebook.wordpress.com/2010/09/01/ackles-and-padale … 3-a-chat-with-j2/

Много ми хареса началото - The guys were in a great mood, apparently because Jensen had just taken a 10 minute nap and Jared had just had lunch  Joy Joy Joy Ненаядоха се и се ненаспаха, ей!

# 344
Аз Сам на сън не съм го целувала, моля моля Naughty
Горката ти, само Дженсън се налага да целуваш на няколко пъти  Mr. Green. Как да не те ожали човек.  Laughing

Изи, не Дийн, а Дженсън беше целувала Фейчето.  

Така така, Дженсън беше. В ролята на Дийн обаче. Налагаше се да го целуна. По работа. Професионалист съм, какво да се прави bowuu

Общи условия

Активация на акаунт