Supernatural - After the Apocalypse

• 30 212
  • 699
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, кафенце ????

Вчера явно сте били мнооооого заети (както и аз, нали започнах работа  Cry ...), но днес отваряйки темата Уоми ме зарадва излкючително приятно

Supernatural - Episode 6.02 - Two and a Half Men - Promotional Photos

Давам ги с линк защото някой може да ги сметне за Спойлиращи. Водят се промо обаче Simple Smile И са много сладки.

Дийн + бебе ..... Дийн + бебе ......  smile3544 smile3544 smile3544 имам нужда от 

# 556
Добро  утро!

Уоманитка, мерсаж за снимките!   bouquet

А ето този Сами е специален поздрав за Фейчето по повод днешния празник   bouquet! Честит имен ден!  Hug Да си жива и здрава! Пък, а дано тази вечер сънуваш градинарски сънища!  Wink
цък за HQ

# 557
Ама странен поглед има Сами направо почвам да се плаша дали е той наистина  Crazy

# 558
Фейче, Честит имен Ден и от мен  Hug
цък

# 559
Fairy Да си жива и здрава с гордост да си носиш името. Да не падат петна върху него никога или бързо да се махат Simple Smile
И след време друг/а да ти го подноси  Whistling Heart Eyes

# 560
Ама странен поглед има Сами направо почвам да се плаша дали е той наистина  Crazy
Доколкото прочетох текста под една от снимките, в този епизод ще има шейпшифтър, предполагам, че погледът на Сами е по-скоро погледът на шейпшифтъра Grinning Видяха, че на Самчо му отива да го играе лош и само му търсят поводи да го накарат да гледа лошо Laughing

Благодаря ви за поздравите, момичета Hug
Още повече благодаря за хубавите поздравителни снимки. Нещо като личен поздрав от градинаря няма ли да ми уредите? Flutter Laughing

# 561
Нещо като личен поздрав от градинаря няма ли да ми уредите? Flutter Laughing
Няма нужда ние да уреждаме нищо, той се е погрижил сам.  Whistling

Първо ще дойде да те вземе с колата

Следва вечеря със свещи и шампанско

Малко танци

А после ще "гледате звездите"  Mr. Green

# 562
Фейче благородно ти завиждам за този план / ром. вечеря ....  Blush Mr. Green Особено видът в който Ще дойде да те вземе 

# 563
Фейче благородно ти завиждам за този план / ром. вечеря ....  Blush Mr. Green Особено видът в който Ще дойде да те вземе 

Като го гледам в какъв вид тръгва да ме взима и в какъв пие първата чаша шампанско, разбирам, че ще се наложи да се съблече вкъщи, та да се облече официално newsm53

# 564
Като го гледам в какъв вид тръгва да ме взима и в какъв пие първата чаша шампанско, разбирам, че ще се наложи да се съблече вкъщи, та да се облече официално newsm53
Тези подробности ще си ги уточнявате двамата в хода на вечерта  Mr. Green. Аз само нахвърлях основните моменти  Whistling.

# 565
Fairy Викам да дойде да се преоблече в нас , че иначе има опасност да прескочите няколко снимки и да минете на последната направо и отиде плана у ряката  Whistling

# 566
Нищо не разбираш значи от фината тактика на Джаред. Нали ако дойде да те вземе от вас официално облечен, мъжът ти веднага ще се усъмни, че ще ходите на вечеря и няма да те пусне, а като дойде така небрежно съблечен  Grinning, изобщо няма да се усъмни. Пък после къде ще си се преоблича(те) си е ваша работа.

# 567
Нищо не разбираш значи от фината тактика на Джаред. Нали ако дойде да те вземе от вас официално облечен, мъжът ти веднага ще се усъмни, че ще ходите на вечеря и няма да те пусне, а като дойде така небрежно съблечен  Grinning, изобщо няма да се усъмни. Пък после къде ще си се преоблича(те) си е ваша работа.

Хич даже  Outta Joint. То да видиш такъв мъж да взима жена ти в такова облекло ..... то е ежедневие .....  Whistling

# 568
  • Разпиляна във въображението
Фейчке, честит имен ден! Много здраве и успешно прекопаване на градинката. Все Градинаря да сънуваш и още негови фенове да сбираш. Наздраве.

# 569
Хич даже  Outta Joint. То да видиш такъв мъж да взима жена ти в такова облекло ..... то е ежедневие .....  Whistling
Ми за нашите мъжове си е като добър ден  Outta Joint  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт