Supernatural - After the Apocalypse

• 28 531
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и мерси на Уоми за новите снимки и на Новембър–рейн за промото! 10 пъти подред го изгледах и не ми омръзва - искам вече да е 24ти!! Sad

Забелязвате ли, че тази година в сравнение с промото за пети сезон, например, изтичат много повече предварителни информации, излизат епизод-стилс с отлично качество и изобщо рекламната дейност с "умишлено изпуснатите спойлери" върви с пълна пара? Да не би Серчето да се притеснява, че като сме преместени в петък и започваме с 20 дни по-късно, феновете може да се прехвърлят към "Вампирските дневници" и "Никита", та бърза да ни привлече с "на час по лъжичка" изпуснати спойлери и снимки?? Споко, Гембъл, няма опасност да настъпи отлъчване от фенското множество - дори напротив - днес, например аз добросъвестно и най-чистосърдечно допринесох със зарибяването на още една вярна фенка на сериала - снощи й казах на момичето да си изтегли сезон 1 и днес на работа да коментираме и милата беше стояла до 4 часа през нощта, зарибена и не могла да остави сериала и да заспи, разчитайки на принципа "само още една серийка".... Днес й се спеше, но пък цял ден напоително обсъждахме сериала и момчетата, поразменихме снимки и така нататък. За форум отказа, че не й се занимавало, но ако разбере колко сте готини всички тук, мисля че и форумната ни групичка ще се увеличи с още един член. Simple Smile (Работя по въпроса и в тази насока). Simple Smile)
Рапорт сдаден от мен, освен да ви поздравя с по едно умопомрачително "лека нощ", друго не се сещам Wink

пускам си още една серийка....

... и си лягам да гледам с ей-такъв интерес! Wink  Shocked

# 586
Ето за лека нощ едно кратко интервю с Миша и едно малко по-разширено спойлерче за епизод 3 - http://www.supernatural.tv/?p=2436

Дейна, чудесно де справяш с набирането на нови фенове за супернатуралната кауза  Laughing Hug.

# 587
  • # супернатурална #
Добро утро ,закуската е сервирана.

Консумирайте умерено Laughing

Дейна, и аз си мислех нещо подобно, сигурно им се е сменил PR-а. Още като видях тези "случайни" снимки

си помислих, че ако в скоро време изловят и Джаред да спортува по цици, работата е ясна. Не след дълго Сам блесна в цялата си прелест в промото(благодарим, за което)

И кадрите, като предишните, обиколиха интернет пространството за радост на много жени Laughing Одобрявам кампанията, и още може Joy

P.S Снимките ги слагам не за да красят поста ми или да подслаждат сутришното ви кафе Outta Joint, а за да си припомните за какво става въпрс, то и аз бях забравила Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 588
Здравейте!

Появи се в youtube японското интервю на Дженсън и Джаред с чадърчетата  Laughing - http://www.youtube.com/watch?v=3VoEnmHqzCA&feature=player_embedded
Направо не знам на какво да се радвам повече - на момчетата, или на костюма на водещия  Joy

# 589
Направо не знам на какво да се радвам повече - на момчетата, или на костюма на водещия  Joy

Костюма на водещия трепе уендигота от упор! Simple Smile) Grinning hahaha

Ето тук: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/eric-kripke-gives-d … s-on-s-37588.aspx от buddy/tv са събрали на едно място всички излезнали досега спойлери за първите три епизода + двете официални промота и снимките на Дийн с бебето. (Ох, на последните припадам всеки път като ги видя) Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 14:16 от Dana_Scully

# 590
Интервю на един Ангел Simple Smile излезна днес в СпойлерТВ не знам дали сте го гледали  Hug

# 591
Добра ви вечер!

Сега ще дам на Изи още един повод да разправя на ляво и дясно, че се е натежкарил Дженсън в последно време  Laughing. На чикагския кънвеншън "Salute to Supernatural", който трябва да се проведе на 8-10, 2010. Следните актьори предварително бяха заявили участие:

И едва вчера официално е обявено, че ще присъства и Дженсън, но няма да се качи на сцената, а само ще дава автографи снимки в неделя заедно с Джаред - On Sunday Jensen will be doing autographs and photo ops, including a duo photo op with Jared. Please note that Jensen is not scheduled to appear on stage. Jensen Ackles will be signing autographs at the convention Sunday. His autograph tickets will only be available at the convention for $89 each. These will be sold on a first come first serve basis beginning at pre-registration. Забележете в сайта как е дадена информацията за другите актьори - едикойси, играе някойси и деня, в които може да го видите. Под снимката на Дженсън пише SPECIAL SUPERSTAR SURPRISE ADDITION: JENSEN ACKLES  Laughing.

За игра на голф нищо не пишеше  Laughing Wink.

Източник - http://www.creationent.com/cal/supernatural.htm

# 592
  • # супернатурална #
Не знам за Изи, но на моя мъж току що даде повод да го пре...ва. И той е на същото мнение, да не казвам за Джаред какви ги говори ooooh!, ама е фен на сериала Laughing
Ето от мен един много готин Луци

# 593
  • Разпиляна във въображението
Луци и той е готин. Причислявам го към една от слабостите си,  заедно с Кроули Peace

# 594
Луци и той е готин. Причислявам го към една от слабостите си,  заедно с Кроули Peace

Ааааааа, Кроули е просто неотразим .....  Heart Eyes

Ха Добър вечер ...

# 595
  • Разпиляна във въображението

И нещо като за лека нощ или добро утро в зависимост кога го гледате
Rock This Party

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 23:36 от Miriel

# 596
AAAAAA! Имам чувството, че ме е нямало 100 години  Cry Фейче, честит ти Имен Ден на големи патерици  Embarassed Embarassed Embarassed
И ново промоооо!!!!!!!! Ааааааааааааа!!!!!!! Неадекватна съм  #Crazy #Crazy #Crazy

# 597
Мириел, мерсаж за клипчето. Голям смях падна през няколкото пъти (не казвам колко, че ме е срам да кажа, много) в които го гледах и беше огромно удоволствие за мен ....  Hug
А втората снимка на Кроули ми е една от любимите  Heart Eyes

# 598

Ето от мен един много готин Луци

Уаууууууууууууу...

Кака ви Минка точи зъби нокти и лиги за първи епизод Simple Smile нищо че не пиша, аз ви чета по - често и от вас самите Wink

# 599
  • # супернатурална #
Добро утро!

Мириел, клипчето и аз го гледах амнайсет пъти, само заради песента, разбира се  Laughing
Ох, другата седмица по това време вече ще сме гледали 6/1 и ще коментираме smile3508

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 09:38 от galina76

Общи условия

Активация на акаунт