Supernatural - After the Apocalypse

• 28 409
  • 699
  •   1
Отговори
# 615
  • В средата на времето
bicho malo, страхотен подпис Heart Eyes Въздъхвам и умиргам мелодраматично smile3544 Тези красоти няма ли ги в огромни, невъзможни, сетивноразтърсващи размери?  Whistling Laughing

# 616
Вижте какво ми пратиха на скайп Simple Smile Някой точки са виновни да ме боли корема от смях Simple Smile

30 факта за Дийн Уинчестър
1. Оръжията не убиват демони. Дийн Уинчестър убива демони.
2. Няма йерархия при демоните. Само списък от демони, на които Дийн Уинчестър е разрешил да живеят.
3. Когато Дийн Уинчестър бил в гимназията учителят му по английски му дал да напише есе: "Какво е смелост?". Дийн Уинчестър получил 6+, защото написал само думите "Дийн Уинчестър" и веднага го предал.
4. Главният износ на Дийн Уинчестър е секса.
5. Дийн Уинчестър не ловува, защото ловът включва въможността от провал. Дийн Уинчестър убива.
6. Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър.
7. Дийн Уинчестър не чете книги. Той ги зяпа, докато не получи информацията, която иска.
8. Ако Дийн Уинчестър закъснява, шибаното време по-добре да се забави.
9. Дийн Уинчестър може да затвори въртяща се врата.
10.Сълзите на Дийн Уинчестър лекуват рак. Жалко, той никога не е плакал.
Не, чакай. Това беше Чък Норис.
Добавка: Дийн Уинчестър е лекувал рак и е изглеждал дяволски добре, докато го прави.
11. Ако един демон вижда Дийн Уинчестър значи всичко е наред. Ако не може значи е на секунди от смъртта.
12. Дийн Уинчестър трябва да поддържа лиценз за носене на прикрито оръжие във всички 50 щата за да си носи панталоните според закона.
13. Когато Дийн Уинчестър си плаща данъците, той праща празна бланка и прилага само снимка на себе си, приведен и готов да атакува. Дийн Уинчестър не трябва да плаща данъци, никога!
14. Дийн Уинчестър притежава най-страхотното лице за покер играч за всички времена. То му помогна да спечели Световните серии по покер през 1983 въпреки че в "ръката" му са само Жокер, карта от монополи "Излизаш от затвора", двойка кари, седмак спатий и зелена карта #4 от играта Uno.
15.Дийн Уинчестър не използва реплики за свалки , той просто казва: "Сега!"
16. Дийн Уинчестър може да говори за Бойния Клуб!
17. Времето не чака никого. Освен Дийн Уинчестър.
18. Дийн Уинчестър спи на нощна лампа. Не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Дийн Уинчестър.
19. Исус притежава и носи гривна с надписа WWDWD. (КБНДУ - Какво би направил Дийн Уинчестър)
20. Кръговете в полята са начин на Дийн Уинчестър да каже на света, че понякога шибаната царевица трябва да лежи на земята.
21. Почистващите препарати могат да убият 99,9% от микробите. Дийн Уинчестър може да убие 100% от каквото, по дяволите, си поиска!
22. Дийн Уинчестър трябва да сортира прането си в 3 категории - цветно, бяло и петна от кръв.
23. Дийн Уинчестър всъщност е умрял преди 10 години, но нито един Жътвар няма смелостта да му каже.
24. Знакът за инвалиди на паркинга не показва, че това е място за хора с увреждания. Всъщност е предупреждение, че мястото принадлежи на Дийн Уинчестър и, че ще станете инвалиди, ако паркирате там.
25. Дийн Уинчестър веднъж изял 3 пържоли от по 2кг. за един час. Първите 45 мин. той правил секс със сервитьорката.
26. В момента Дийн Уинчестър води дело срещу производителите на "дъвка на метър". Дийн твърди, че "2 метра забавление" всъщност е запазената марка на неговия пенис.
27. Дийн Уинчестър не виси като кон...конете висят като Дийн Уинчестър.
28. Ръката на Дийн Уинчестър е единствената, която може да бие Роял Флош.
29.Дийн Уинчестър винаги има Блек Джек. Дори, когато играе Покер.
30. Дийн Уинчестър продал душата си на Дявола за хубавия си външен вид и несравними способности за лов. Малко след като сделката била завършена, Дийн гръмнал Дявола в лицето и си взел душата обратно. Дяволът, който оценява иронията, не се ядосал и признал, че трябвало да се досети. Сега играят покер всяка втора сряда от месеца.

# 617
  • срещу двата комина :)))
 hahaha hahaha hahaha  е това е просто супер  Joy Joy Joy

# 618
покрай този Макавой и мен ме зарибихте да го видя кой ли е и колко "чини"...... и мога да кажа, че момчето е много добър актьор (определено). Откъм визия още не ме е грабнал тъй умопомрачително както батко ви Дженсън, ама откъм актьорски талант определено е голям (да не кажа и по-голям от нашия хубавец). (Туй последното все едно не съм го казала.)
Дейна, всяка фенка знае святата истина, че на света няма по-красив мъж от Дженсън  Laughing. Изобщо не може да става и дума Джеймс да е красив каго него - просто не може. Научен факт  Laughing. Но пък е много обаятелен и невероятно талантлив.

bicho malo, страхотен подпис Heart Eyes Въздъхвам и умиргам мелодраматично smile3544 Тези красоти няма ли ги в огромни, невъзможни, сетивноразтърсващи размери?  Whistling Laughing
Изи, точно тези двете красоти ги търсих в желаните от теб размери, ама нц. Надявам се да ти харесат и тези  Grinning.

# 619
  • В средата на времето
Изи, точно тези двете красоти ги търсих в желаните от теб размери, ама нц. Надявам се да ти харесат и тези  Grinning.

E как няма да ми харесат пък ти Heart Eyes Бездумна и бездиханна съм smile3544 Ти освен, че си Злата си и Злато Hug Благодаря много  newsm51

30-те факта и друг път съм ги чела, но не ми попречи да се посмея Joy   bouquet Уоми

20. Кръговете в полята са начин на Дийн Уинчестър да каже на света, че понякога шибаната царевица трябва да лежи на земята.   Joy

# 620
Дами Simple Smile Във връзка с един нов проект Simple Smile МОля да ми дадете снимки на Тренера и градинаря с кожени дрехи Simple Smile
Яке, панталони може и двете Simple Smile За предпочитане е да са секси ... Моля Моляяяя Simple Smile  Praynig

# 621
А това прегледче на предстоящия първи епизод видяхте ли го? http://www.youtube.com/watch?v=eafqRV8mWPg Нямам търпение вече. (А сериозно CW тази година много са се отпуснали с предварителните материали).

# 622
  • София
А това прегледче на предстоящия първи епизод видяхте ли го? http://www.youtube.com/watch?v=eafqRV8mWPg Нямам търпение вече. (А сериозно CW тази година много са се отпуснали с предварителните материали).
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 ооо промо...видео..Азазел....почва се Simple Smile благодарности Дейна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
  • # супернатурална #
Ауу, ама как ще го върнат тази гад newsm78
Дейна, мерсаж  Kiss

Уоми, веднагически откликвам:
http://s44.radikal.ru/i106/0810/ef/ea257c930579.jpg
http://s60.radikal.ru/i168/0810/0b/80308265d366.jpg
Ще търся и други, дано това те стимулира за още писания   bouquet
Ето:

Някой да ме спре Joy

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 21:37 от galina76

# 624
Аз Simple Smile Няма ли от фотосесии аз намерих една Simple Smile слагаме нея Simple Smile Иначе тренера го оправих Simple Smile След малко последната част сао да набави атериали за
новата рубрика Simple Smile
Утре ще ми трябват за Мистър мокра фланелка  Joy Joy Joy
Без майтап Wink

# 625
  • # супернатурална #
Покажи, моля те от фотосесията, че не се сещам

# 626

Кака ви Минка точи зъби нокти и лиги за първи епизод Simple Smile нищо че не пиша, аз ви чета по - често и от вас самите Wink
Мила ми Минке, а защо не пишеш?!  Naughty  Grinning А за Хосе ще точим ли зъби, нокти и лиги?  Wink Чуваш ли, че май Нова телевизия щели да го излъчват новия сезон сега като почне  Shocked. Чак такава експедитивност от българска телевизия не съм очаквала.

Нито пък я  Shocked. Чак не мога да повервам. Ще чакам да видим де, дали ще е или не ще да е. Но стана прекалено популярен сериала, може би заради това да е. Хосе ми е първата либов, признавам си, но сега всеки ден му изневерявам със SPN Simple Smile heh
Не пиша щот обикновено съм на работа като проверявам бг мама, а няма как там да списвам Simple Smile а ми се ще де, не е като да не ми се.

# 627
Добър вечер, Дами  Mr. Green

и тук цък за по-обстоен преглед  Rolling Eyes

# 628
galina спряхме се на тези две сники Simple Smile

И тази на Джейсън

# 629
  • # супернатурална #
Ок, интересно ми е да видя какво сте замислили. Тази на Дженсън не е ли монтаж newsm78

Общи условия

Активация на акаунт