Supernatural - After the Apocalypse

• 28 373
  • 699
  •   1
Отговори
# 285
Само не с полички Simple Smile Прекалено много храна за въображението ...  smile3544 smile3544 smile3544
Не мога просто.

Така така, нека работи въображението, а пък и ако се види нещичко ... поне  ръцете като са празни .... очите да са пълни ....  Shocked #Crazy

bicho malo, добре че поне че ти ме подкрепи за Джери.   bouquet

Ееееееее, Златнце, че как ..... то такъв мъж за испускане ли е ....  Mr. Green Heart Eyes

# 286
  • # супернатурална #
Аз съм чувала, че шотландските полички се носят без бельо Whistling

# 287
Ако се барнат и с шотландски полички-ммм Heart Eyes Laughing

За Джаред не мога да ти помогна, ама Дженсън въднъг ти го пущам по шотландска поличка  Joy

# 288
  • В средата на времето
Аз съм чувала, че шотландските полички се носят без бельо Whistling

Е Уоми защо мислиш, че така страда от мисълта за двамата по шотландски поличики  Mr. Green Joy

# 289
Злата точно щах да пускам и аз същата  Simple Smile
Хахахахах Е аз си я представям по скоро като минижуп Simple Smile То това не е пола това е полище  hahaha

# 290
  • # супернатурална #
Не е истина просто, от една фибичка до къде я докарахме, нещо като покрит пудинг Joy

Специален поздрав за bicho malo

# 291
Ох верно е че се носят без бель0  #Crazy smile3544

Така израза Бръкнах под полата придобива съвсем друго значение  Whistling

# 292
Злата точно щах да пускам и аз същата  Simple Smile
Хахахахах Е аз си я представям по скоро като минижуп Simple Smile То това не е пола това е полище  hahaha

Ми то по шотландско си е хладничко, ще вземат да им замръзнат г....ете ако са по-къси поличките.  Laughing Както е видно от снимката, дето си я пуснала  hahaha.

Я да ви покажа един истински шотландец по поличка.

# 293
Като ще показваме Simple Smile Ето един който според една приятелка не губи нищо

Не е изглежда по малко мъж нито заради розовото нито заради поличката   Blush Heart Eyes

# 294
  • В средата на времето
Като ще показваме Simple Smile Ето един който според една приятелка не губи нищо

Ухх, за този съм съгласна Whistling Grinning

# 295

Не е изглежда по малко мъж нито заради розовото нито заради поличката   Blush Heart Eyes

Преди има-няма десетина поста точно по едни негови страхотни снимки точех лиги.  Blush Ако ти се гледа - на предната страница е някъде.

# 296
Ама какво е това черното в косата на Дийн  newsm78

Shocked фибичка Joy
Истински Джералдина и Джаредина! Shocked Ако си спомняте и Джаред имаше една снимка, на която пък беше не с едно, ами с цели две розови ластичета в косата - направени на опашчици! :oooh:

P.S. За шотландските полички - още съм в шок! Винаги съм се чудила при онзи хладен климат в Шотландия как ходят голи отдолу  newsm78

# 297
Не е истина просто, от една фибичка до къде я докарахме, нещо като покрит пудинг Joy

Специален поздрав за bicho malo

Искрени благодарности за подзрава  bowuu. Върнали се в Чуждестрания, Ще ги върна подобаваЩо.

# 298
Излязъл е мъъъъничък спойлер за епизод 8. Свръхестествената гад там щял да е skin walker, което доколкото разбрах от Уикипедията е нещо като върколак. Източник - http://www.spoilertv.com/2010/09/supernatural-episode-608-all-dogs-go-to.html

# 299
  • В средата на времето
.... което доколкото разбрах от Уикипедията е нещо като върколак.

Само да не решат да го кръстят Джейк Crossing Arms Laughing

Общи условия

Активация на акаунт