Supernatural - After the Apocalypse

• 29 071
  • 699
  •   1
Отговори
# 360
  • # супернатурална #
Пуши. И пие . По много, жена му също. Цитирам Импала по памет, на нея може да се вярва. На снимките също, но сега не мога да намеря подобно доказателство. Аз лично залагам на това, че пуши, ще ми си Джаред също, но там вече снимкови доказателства не се намират. Много харесвам секси мъже-пушачи, за аромата от цигара и кожено яке хич няма да отварям дума, преди няколко теми дружно въздишахме по това Laughing

# 361
Галче Hug Mного, много ме радва този факт... и аз го подозирах, но ако наистина пушеше толкова, доста снимки щеше да има  Thinking
Импала, сигурна ли в информацията, кажи и не ме мъчи Grinning

# 362
  • # супернатурална #
Аз съм виждала 2-3 снимки с цигара, сигурно се крие Laughing
Ако Импала не е сигурна, кой ще е, все пак е бил най-дълго в нея Rolling Eyes Joy

# 363
Изгледах сезоните един след друг, сега се възстановявам и очаквам следващия.
Мисля че сценаристите са гении, а момчетата са прекрасни и двамата. През цялото време обаче имах чуството, че са им разменили имената по погрешка и на всеки името на другия ще отива повече Laughing

Ей това обаче просто не мога да го разбера:
Цитат
Много харесвам секси мъже-пушачи, за аромата от цигара и кожено яке хич няма да отварям дума, преди няколко теми дружно въздишахме по това Laughing

Моята гледна точка винаги е била, че да целуваш пушач е все едно да облизваш пепелник, единственото ми обяснение е че повечето мацки тук са пушачки.

# 364
По добро качество на промото

Оба4е нещо ме притесни много. Импалата не я видях. Дийн в някакъв камион се качи  Crazy Shocked

# 365
По добро качество на промото

Оба4е нещо ме притесни много. Импалата не я видях. Дийн в някакъв камион се качи  Crazy Shocked

Охааааааааааааа, това промо обещава много .....
Импала, мила, къде си наистина? Дийн трябва да се върже в мазето и дружно да го ... накажем, задето те е заменил, макар и временно, с това трошливо камионче.

# 366
Добра нощ!  Grinning
Да си кажа първо за пушенето на Дженсън. Виждала съм едва 4-5 негови снимки, на които е с цигара в ръка от разни купони в доста младежките му години. Според мен, дори и да е пушил преди сега не го прави, защото в последно време не се е появила нито една негова снимка, от която да е видно това. Говоря за случайни снимки от фенове, които дебнат да го щракнат било на снимачната площадка, летище, или някъде другаде (а такива снимка има доста в последно време). Ако наистина е такъв пушаш, все щяха за го хванат някъде с цигара в ръка - докато почива по време на снимки най-малкото, защото един снимачен ден е доста дълъг. А познатите ми заклети пушачи не могат да изтраят и един час без да запалят.

Моята гледна точка винаги е била, че да целуваш пушач е все едно да облизваш пепелник
Като върла непушача напълно споделям мнението ти. Добра дошла в темата!  Hug

Е не мога да се въздържа: всеки Ди-й-йн трябва да си има Импала и всяка 'Импала' трябва да си има Ди-й-йн Praynig .
Laughing Това ми хареса! Къде се губиш?

Импалата е прибрана в гараж. Тя не е кола, с която се ходи на работа на строежа. Тя е кола за лов, приключения и секс на задната седелка.  Mr. Green

Уинч, защо реши, че сестрата на Дженсън е симпатяга? Тя сигурно е такава, ама теб какво те наведе на тази мисъл?   

# 367
Ламята,
Добре дошла и от мен. Да разбирам ли че харесваш и двамата братя? Кажи ‘Да’, кажи ‘Да’, кажи ‘Да’ Praynig ...

PS. А кой е ‘Ооооооооооооооооо, Себастиян’? Звучи обещаващо Wink

Ако Импала не е сигурна, кой ще е, все пак е бил най-дълго в нея Rolling Eyes Joy

А-а-а, моля, моля, нИдЬей с лошо! Дженсън почти никога не е бил в мен, а Ди-й-йн Wink .

bicho malo, Hug Hug Hug
Тези дни ‘Импала’ е като избит електрон, затова... А иначе, като Импала ти благодаря че ще ‘наказваш’ Wink Ди-й-йн, за да ме защитиш. Благодаря и че ще го направиш в мазето или на друго място далеч от мен Peace .

Злате,
Благодаря   bouquet  и на теб че си ме отменила. И аз мисля като теб: има няколко снимки от купони преди време, на които е с цигара и/или е засмукал бутилката (да беше Ди-й-йн, ех... ох... ах...), но може да е поизоставил донякъде този начин на живот в името на класно-голфено-пуловерестия имидж.
Ще допълня само, че за Джаред не съм попадала на нищо конкретно по този въпрос. Обаче имаше едно интервю, в което момчетата разказваха колко много пъти им се е случвало да се приберат вкъщи и единият да попита “Какво ти се прави?”, а другият да отговори: “Нищо.”, “Да пием по бира…” и така да откарат до късно, въпреки че на следващия ден трябвало да стават рано за работа.
За пушенето на г-жа Как-й-беше-името (l’invidia – o la gelosia – e’ femmina) Екълс – трябва да съм го видяла в допълнителните материали към “Ten Inch Hero”, ‘щото друг филм/сериал с въпросната екс гъ-ца не съм гледала. От темата разбрах, че играела или мръсница или гаднярка-злобарка, или и двете, така че явно не съм пропуснала много, а ако пък съм... нали.

Оба4е нещо ме притесни много. Импалата не я видях. Дийн в някакъв камион се качи  Crazy Shocked
Импалата е прибрана в гараж. Тя не е кола, с която се ходи на работа на строежа. Тя е кола за лов, приключения и секс на задната седелка.  Mr. Green

Съвсем вярно и затова не се сърдя на Ди-й-йн, но и тук ще те допълня, за да е истина: “…и секс на задната седалка с духа на Импалата или още по-добре с ‘Импала’ ” Mr. Green Mr. Green Mr. Green . ХА! И още два пъти ХА!

Сега се замислям как бих реагирала в четирите възможни варианта на среща:
1) Ако срещна Ди-й-йн като Импала, още като го съзра ще сваля веднагически облегалките на седалките, ще отворя вратите и даже прозорците, и ще открехна предния капак. Багажникът и капачката за бензина – не. Не знам какво ще правя обаче ако Ди-й-йн точно натам се засвятка, особено ако ключовете са си в него... За да имам шанс за преговори и постигане на компромис, ще трябва да ги свия предварително. Кофти;
2) Ако срещна Сами като Импала, ще открехна предната дясна врата и сам да си я отваря, за да влезе. Сърдита съм му, защото разказал на Джаред, а той на целия SPN свят, какви сложни движения трябвало да прави, за да влезе, и после колко му било тясно и се наранявал. Ами аз?! И това при положение, че още не съм му се разсърдила за Додж-а – нека видя как са се развили нещата и колко дълго ще продължи изневярата;
3) Ако срещна Ди-й-йн като ‘Импала’, първо ще го плясна зад врата, после ще го гушна и после… ясно... особено ако е със Сами;
4) Ако срещна Сами като ‘Импала’, ще си поиграем... докато чакаме Ди-й-йн...

PS. Ей че дълго-о стана Embarassed – приемете го като компенсация Hug Peace.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 03:14 от Impala

# 368
http://www.youtube.com/watch?v=HJZU8aVxHBQ&feature=sub ...Азазел ли видях?!?  Grinning
Jared Padalecki CW Connect Interview - http://www.youtube.com/watch?v=BQjbYEy-FOU&feature=recentlik Скоро трябва да има и на Дженсън

# 369
Уинч, защо реши, че сестрата на Дженсън е симпатяга? Тя сигурно е такава, ама теб какво те наведе на тази мисъл?  
 #Crazy

..........
3) Ако срещна Ди-й-йн като ‘Импала’, първо ще го плясна зад врата, после ще го гушна и после… ясно... особено ако е със Сами;

Защо това насилие само не мога да разбера. Как Дийн предизвиква такива пориви за пляскане у хората ми е непонятно  Rolling Eyes Rolling Eyes  Laughing

# 370
# 371
Добро утро!

Момичета, благодаря за новите промота и интервюто с Джаред!  Hug Днес понеже съм свободна от мъж и дете, като станах преди малко първата ми работа беше да пусна компа и да ги изгледам (даже още не си бях мила очите  Embarassed). Подсладихте ми сутринта чудесно!  Hug

prissson, Аазазел си е от всякъде. Grinning А интервюто с Дженсън всички го чакаме с нетърпение.

Тази беше от сватбарските снимки, нали? Много е хубаво момичето!

..........
Защо това насилие само не мога да разбера. Как Дийн предизвиква такива пориви за пляскане у хората ми е непонятно  Rolling Eyes Rolling Eyes  Laughing
Не се чуди, това си им е тяхната любовна игра - първо тя го пляска зад врата, а после той нея по дупето.  Mr. Green Не знам само какво прави Сами през това време  Whistling Mr. Green

# 372
Добро утро и от мен!

Как какво, Злате - воайорства Сами от задната седалка през това време, какво друго? Mr. Green

# 373
Как какво, Злате - воайорства Сами от задната седалка през това време, какво друго? Mr. Green
А бе, все ми се струва, че Импалка ще му намери и на него някакво занимание  Mr. Green. Да не се чувства изолирано момчето.  Laughing

Поздравявам ви с тези "стари, но златни" огромнейши снимки   bouquet

Още има ето тук - http://fargate.ru/supernatural/media/images/409?page=1

# 374
Поздравявам ви с тези "стари, но златни" огромнейши снимки   bouquet

Още има ето тук - http://fargate.ru/supernatural/media/images/409?page=1

Ухаа!! Мерси!   bouquet Захилените снимки на двамата Дж. са ми сред любимите. Даже едната ми беше десктоп преди време .Wink

Общи условия

Активация на акаунт