Supernatural - After the Apocalypse

• 29 067
  • 699
  •   1
Отговори
# 345
Ненаядоха се и се ненаспаха, ей!

Злате  Joy Joy Joy Joy Joy припадам от хилене Joy Joy Благодаря за интервюто!

Много благодаря за промото, и капка утолява жаждата!

Аз съм извън списъка на несънувалите, имам си по един невероятен съм и с Дийн, и със Сам Blush Ох, май повече ми хареса съня със Сам! Blush

# 346
  • Разпиляна във въображението
София txtloves, страхотно е  bouquet. Благодаря, толкова е ... няма думи. Посмях се, макар и за сметка на моя прекрасен, перфектен и супер невероятен (макар и с криви крака) Дийн.

Вчера дописах сцена между Джейк и Дийн и се получи доста пародийно, а не беше замислено така. Драмите ми се отразяват Laughing И да ви кажа, не ме очаквайте да пиша сценарии, ще се задоволя да ви чета. Ако трябва да убия някой - насреща съм.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 12:10 от Miriel

# 347
  • В средата на времето
Вчера дописах култова сцена между Джейк и Дийн и се получи доста пародийно, а не беше замислено така.

Охо. Това искам да го прочета. Задължително  Grinning Метни насам линк, като публикуваш Hug

# 348
Вчера дописах култова сцена между Джейк и Дийн и се получи доста пародийно, а не беше замислено така.

Охо. Това искам да го прочета. Задължително  Grinning Метни насам линк, като публикуваш Hug

На абсолютен кантар съм да го направя. По-скоро клоня да се откажа, въпреки че съм обещала. Просто нещо не е както трябва, но Джейк го изпуснах от поглед, а за Дийн и Сам не съм писала изобщо освен първата част на главата.

# 349
  • В средата на времето
Добре де, дори да не публикуваш официално, хвърли ми го на ЛС да го прочета ако може. Много съм любопитна за едни разговор между Дийн и Джейк Grinning

# 350
А това промо според вас фенско творение ли е, или е официално - http://www.youtube.com/watch?v=X_3wkkqGGQU. Търде добре е направено. Ако е творба на някой фен - шапка му свалям!

# 351
Добре де, дори да не публикуваш официално, хвърли ми го на ЛС да го прочета ако може. Много съм любопитна за едни разговор между Дийн и Джейк Grinning

Е, Мириел, само имай късмет да го пратиш на Изи на ЛС и да не го пратиш на мен Crossing Arms Laughing

# 352
Направо го публикувам. Пък голяма работа дали се е получило или не.

Това е началото - Първа част

Това е края - Втора част

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 12:35 от Miriel

# 353
Определено се е получило, определено! Grinning   bouquet

-Млъквай, Джейк, и започвай да говориш!  Joy Joy Joy
Толкова е а ла Дийн  Joy  Grinning

# 354
Определено се е получило, определено! Grinning   bouquet

-Млъквай, Джейк, и започвай да говориш!  Joy Joy Joy
Толкова е а ла Дийн  Joy  Grinning
Даа!  Peace Мириел, супер е! Wink А сайта ви е много забавен. Simple Smile)

# 355
Мириел,   bouquet!

# 356
  • # супернатурална #
Мириел, срахотна си! Много увлекателно пишеш, допада ми хумора ти и заигравките между двамата ти любими мъже Laughing А Сам с бебе на ръце и с тръпчинки по бузките е много мила гледка(щото аз направо си го представих) Laughing
Фейче, Фейче, как ги окарикатури JoyЕй, много ми е забавно с вас, в шеги и закачки времето до НАЧАЛОТО отлита неусетно Laughing

# 357
Малко колажче, за съжаление пак няма зелени очища и лунички, но пък си има Импала  Mr. Green

ПП: Абе сестрата на нашето момче Дженсън била голяма симпатяга  Shocked
ППП: Мириел, браво  Mr. Green

# 358
Малко колажче, за съжаление пак няма зелени очища и лунички, но пък си има Импала  Mr. Green

Е не мога да се въздържа: всеки Ди-й-йн трябва да си има Импала и всяка 'Импала' трябва да си има Ди-й-йн Praynig .

# 359

Е не мога да се въздържа: всеки Ди-й-йн трябва да си има Импала и всяка 'Импала' трябва да си има Ди-й-йн Praynig .

Амин!

ПП: Аз имам едно питане, което сигурно е разискано вече ( и аз съм го изпуснала естествено Cry), а в момента живо ме вълнува  Embarassed Rolling Eyes Дженсън пуши ли, аджеба, или не.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 22:40 от Winch_Whench

Общи условия

Активация на акаунт