Supernatural - After the Apocalypse

• 28 460
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
  • В средата на времето
Много хубав Миша, много. Фотографът си разбира от работата определено. Laughing А на снимката с очилата, ако Миша беше в малко по-различна стойка, снимката щеше да е жестока. Peace

# 496
Много хубав Миша, много. Фотографът си разбира от работата определено. Laughing А на снимката с очилата, ако Миша беше в малко по-различна стойка, снимката щеше да е жестока. Peace
Оххх!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Невероятен е тоз Миша.

# 497
Днес яко изневерявам на Тренера  Embarassed. Сега следва голяма серия от снимки на Джаред, които не съм виждала до сега  Shocked  Laughing.
Предварително се извинявам за многото снимки  Rolling Eyes
Първо една много стара, но много сладурска снимка със Санди

Това не съм сигурна дали е пак Санди, но той каква физиономия е направил  hahaha

Какъв фин и дребен изглежда до бате  Laughing

Тук е награбил разни мадами/фенки  Mr. Green

Една снимка на любимите ни кучки  Laughing

Тук начервисан ли е, или само на мен така ми изглежда?

Нещо е пострадал на тази снимка

Ето го и с Джен

Оново с Джен в домашна обстановка

И с племенницата  Heart Eyes

# 498
  • В средата на времето
Джаред с тази брада спокойно може да изиграе Исус от Назарет Crazy Grinning Такъв тип бради, по-скоро обрасване, хич не ми допадат Laughing

А на последната снимка в дясно, Джаред страшно много ми прилича на някой друг Thinking. Като се сетя на кой ще споделя Crazy А, и все с бели ризки да си ходи. Градинарки, споделете там от мое име, виждането ми с вашия патрон Grinning

Злате,   bouquet Ай ся бегом и за снимки на Тренера  Mr. Green Hug

# 499
Злате,   bouquet Ай ся бегом и за снимки на Тренера  Mr. Green Hug
Чекай, чекай малко  Laughing Първо още един Джаред с убийствена муцунка  Laughing

# 500
# 501
Злата, хич не я слушай Изи, продължавай с Джаред Laughing Heart Eyes

Някои от снимките са просто страхотни Heart Eyes Двете с племенницата и с Джен ми разтуптяха сърцето Blush Аз пък много го харесвам в такъв буйно-небрежно-брадясал вид Heart Eyes

Злата, набитата му снимка ми прилича много на времето, когато е снимал първи епизод от втори сезон, там раните му изглеждаха по същия начин, само малко по-засилени.

# 502
Сега вече ще има и малко  Outta Joint снимки на Дженсън, само дето не знам дали ще останете доволни  Twisted Evil. Отново подбирам снимки, които не си спомням да съм виждала публикувани в темата.

Извънредно малолетен

Купонджийско-пияндурски снимки

Пуловерест

А това зелено недоразумение, дето го е облякъл тук даже не знам какво е  Sick

Ето и той прегръща мацки/фенки

Тренера в действие

Един скан от времето на Дните на нашия живот. Това червенкото върху него много ми харесва  Heart Eyes, само тая дето го е налазила, ако може да се разкара  #2gunfire и ще е перфектната снимка  Laughing

Тази май пак е от времето на Дните на нашия живот

Тези с ръка на сърцето си признавам, че не знам от кой кънвеншън са, но нямам спомен да съм ги виждала преди

# 503
Добре, че е поостарял Тренера Whistling Laughing

# 504
Аз предупредих, че може да не ви харесат снимките, ама исках да са такива, дето не сме ги виждали. Тези от фотосесиите, на които изглежда зашеметително си ги знаем.  Laughing

# 505
  • В средата на времето
Дженсън определено го е обзела Звездоманията Rolling Eyes Значи преди е можел да прегръща фенки, сега веч само срещу заплащане по кънвеншъни и не така, ми иначе... Rolling Eyes Иначе последните 6 снимки са ...ехххх  Heart Eyes smile3544

Вълшебникова, съгласна съм много с Вас. Добре, че времето е оставило своите прекрасни следи върху още по-прекрасното лице на нашия Тренер Crazy Joy  Ако продължава така, не знам на 70-80 как ще изглежда Heart Eyes...Ще е смърт за старческите ни сърца тогава вероятно Joy

Злате, това повдигане на веждИте ми причинява туп-туп-сърцетуп всеки път кат го погледна Whistling Grinning

# 506
Злате, това повдигане на веждИте ми причинява туп-туп-сърцетуп всеки път кат го погледна Whistling Grinning
А това какво ти причинява?  Mr. Green

# 507
Aуууу Злата, Златна си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разлюляха ми се краченцата и не е заради земетресение  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes (и не е заради малолетния Тренер  Rolling Eyes) По-старичкия беше Grinning Grinning Grinning  И едва ли нашия човек го е тръшнала звездоманията... сигурна съм, че оная змия (жена му) не разрешава да се радва на фенките  #Cussing out Той иначе е добро дИтетУ и не го прави нарочно  Sad

# 508
  И едва ли нашия човек го е тръшнала звездоманията... сигурна съм, че оная змия (жена му) не разрешава да се радва на фенките  #Cussing out Той иначе е добро дИтетУ и не го прави нарочно  Sad

Да, да, със сигурност жена му е виновна. Outta Joint

# 509
  • В средата на времето

Фантазии Whistling Mr. Green

... сигурна съм, че оная змия (жена му) не разрешава да се радва на фенките  #Cussing out Той иначе е добро дИтетУ и не го прави нарочно  Sad

О, не е виновна жена му. Дженсън по една или друга причина опитва да се дистанцира. За мен преди да е бил един, а сега друг, означава че го е догонила тежеста на славата и известността. Друга причина не откривам.

.... и ходи да ми играе голф Crossing Arms (Боже, тоз голф не мога да му го простя Joy Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт