На пазар във Варна-11

• 65 105
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • York
На Севастопол.

Има ли някъде Индийски магазин?

ПП - има и едни под Валентина, в уличката към Областната управа (май е ул. Преслав)
Един има и срещу спиирката на Винса в посока център.  Peace

# 136
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!  Hug

# 137
Ahim_sa Мартини е магазин за обувки, намира се от Пикадили ( окръжна билница ) по Пирин посока Чаталджа Peace
Благодаря за обяснението, чувала съм за него, не знаех, че така се казва, както и не бях сигурна дали приемат обувки, които не са купени от техния магазин Simple Smile.

# 138
  • Варна
Аз обувките си ги нося при Мистър Минут. Маааалко по-скъпичко е при него, но последно носих 3 чифта и бяха готови след 1 час  Peace

# 139
  • Варна

Има ли някъде Индийски магазин?

И един по Ген. Колев. Срещу АБВ...

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 21:46 от sea woman

# 140
  • Варна
Има един и до Германос на Княз Борис.

# 141
Аз обувките си ги нося при Мистър Минут. Маааалко по-скъпичко е при него, но последно носих 3 чифта и бяха готови след 1 час  Peace

Kъде е това?

# 142
  • Варна
Аз обувките си ги нося при Мистър Минут. Маааалко по-скъпичко е при него, но последно носих 3 чифта и бяха готови след 1 час  Peace

Kъде е това?
Уличката не знам как се казва...
Всъщност май е продължението на "27ми Юли", надолу от BMS, преди банята... Как го обясних  ooooh!

П.П. Ето какво ми излиза от Гугъл: Ателие: гр. Варна, ул. Ст. Стамболов 11 ( до баня Гъбата) - 088/ 821 38 06

Даже и Фейсбук има  Mr. Green http://www.facebook.com/pages/Mistr-MINUT/345887146465

Ох пак се редактирам  Crazy не е продължението на 27ми юли, а предната малка уличка

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 23:31 от pileshko

# 143

Kъде е това?

Има ателие на ул. "Преслав" 45.

# 144
Къде мога да си намеря тиранти? От известно време не нося колан, че ме дразни и едва днес се сетих, че мога да си държа дънките на място с тиранти, а не постоянно да ги придърпвам, но не се сещам някъде да съм виждала дамски тиранти /ако изобщо биват дамски и мъжки де Simple Smile /
За тирантите пак, този път конкретно - има в Теранова в Гранд Мол (предполагам и в другата ще има) - цена 12 лв. Имаше черни лачени, както и ластични с лек брокат различни цветове.

# 145
За тирантите пак, този път конкретно - има в Теранова в Гранд Мол (предполагам и в другата ще има) - цена 12 лв. Имаше черни лачени, както и ластични с лек брокат различни цветове.

Много ти благодаря!   bouquet
Утре имам ходене до Мола и непременно ще ги видя, и цената им ме устройва  Peace

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 22:20 от ♥...Luni4ka...♥

# 146
В някоя от темите бяха дали телефон на фирма за пране на килими, която ги взима от дома. Не мога да открия къде точно.  Rolling Eyes

Ако някой знае случайно друга фирма, моля дайте координати. Държа да не е автомивка.

# 147
За обувките на Кариока - и вчера и днес ходих до Дружба, но или "магазина" вече е затворен или все отивах по-рано, преди да е отворен все още..Съжалявам  Rolling Eyes

# 148
В някоя от темите бяха дали телефон на фирма за пране на килими, която ги взима от дома. Не мога да открия къде точно.  Rolling Eyes

Ако някой знае случайно друга фирма, моля дайте координати. Държа да не е автомивка.

http://viketbg.com/
Много сме доволни.

# 149
  • София
За обувките на Кариока - и вчера и днес ходих до Дружба, но или "магазина" вече е затворен или все отивах по-рано, преди да е отворен все още..Съжалявам  Rolling Eyes

много благодаря за усилията   bouquet Днес ми казаха, че се продават в 2 магазина на Пискюлиев "Глаза" се казвали (ако не се лъжа  newsm78 )  Ще отида тази седмица  Peace

Общи условия

Активация на акаунт