На пазар във Варна-11

• 65 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Щастлива мама на 3 слънца
aniTakova
мерси много Simple Smile))))))

# 541
Бърз въпрос - поларена горница за 4 год калпазанин

# 542
  • Варна
Киса, провери ли в Сони-М?

М-не.. къде е?

# 543
  • Варна
Къде е тази Хумана на спирка "Мир".

# 544
Вероятно става въпрос за Хуманата на спирка Дубровник в кооперацията пред бл.35

# 545
Вероятно става въпрос за Хуманата на спирка Дубровник в кооперацията пред бл.35
Точно. И аз пък как съм я описала...  Embarassed

# 546
Здравейте къде мога да намеря евтини гумени ботушки
от тези новите на по нормална цена,освен Мадара
мерси много

# 547
Откъде пердета на по-ниски цени, до 10 лв км.м? Нещо като воал ми трябва, може и без шарки, по-изчистено....
едно малко магазинче от нептун по бенковска посока пазара в лявата страна веднага след светофара мн малка врата бяла е магазина-голям избор добри цени
също зеленчукова борса -след борсата продължаваш само направо по главната и в дясно една нова сграда ниска и дълга-жълта мисля-има и мебели там
дано ме разбра

# 548
  • София
За разкрояването на плоскости:
В Айсберг те пренуждават да си купиш цялата плосткост, дори и частите който няма да използваш и хич не излиза изгодно, не правят дупките на пантите, а само оконтоват.

В Алати си купуваш само разкроените части, не те принуждават да купуваш цяла плосткост. Правят дупки на панти и ококантоват. Няма кой знае колко разцветки, но за шкафа който искаш да направиш, едва ли ти трябва кой знае какъв цвят... освен всичко ако направиш сметка над 200лв , транспорта е безплатен.
и в Алати ще проверя   bouquet

проверих и поръчах там, излезе ми всичко 108лв, което е къде къде по приемливо от 300-400лв.

Мерси много   bouquet

# 549
  • Варна
мерси много
В Tendenz, мол Варна. Но са по 30-40 лв сега, ако не са ти спешни можеш да чакаш да ги намалят.
http://tendenzstore.com/index.php?main_page=index&cPath=113_ … v4ke1in17lbnh2es5

# 550
мерси много
В Tendenz, мол Варна. Но са по 30-40 лв сега, ако не са ти спешни можеш да чакаш да ги намалят.
http://tendenzstore.com/index.php?main_page=index&cPath=113_ … v4ke1in17lbnh2es5
мерси много
Simple Smile))))))))))

# 551
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
има и на бившето фото ЛУНА магазин за евтини обувки и чанти така се води мисля че са около 25лв.Гледала съм ги през витрината все се каня да вляза ама не ми остава време.Същия магазин го има и на Черв. площад вдясно преди светофара посока Чайка.

# 552
Може ли някои да ме посъветва от къде да си купя смесител за душ и мифка в златист цвят, сребристото много зле стои на златистата декорация.

# 553
Може ли някои да ме посъветва от къде да си купя смесител за душ и мифка в златист цвят, сребристото много зле стои на златистата декорация.
От Хикови. Има и позлатени даже ако искаш.

# 554
  • Варна
На Бенковска - от Образцов дом към пазара, малко преди сфетофара с Пискюлиев от лявата старна на улицата. Близко е до "Хъшовете".
http://www.soni-m.com/

Общи условия

Активация на акаунт