Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Струва ми се , че Хасрет сбърка , като занесе пианото на Мурат .....да , тя имаше съвсем други намерения , но той не я разбра!
Той цяла серия повтаря , че само той взема решения и всичко зависи от него ......
Може би Хасрет и другите просто трябваше да се съгласят с него .....поне за сега!
Аз също смятам , че сценаристите  пресилиха нещата с този му отказ от музиката , но може би това беше най-драматично и радикално!Разбира се , че ще се върне към музиката , как точно ще стане все още нямам идея , но ще стане ......!
Защо обаче не задвижат линията , която очаквахме за кариерата на Хасрет след концерта ?Къде е Левент ?Нали той щеше да поеме Хасрет !Къде са интервютата ,телевизионните предавания, рекламите .....?

# 151

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 21:29 от zmiyata777

# 152
Здравейте!
Струва ми се , че Хасрет сбърка , като занесе пианото на Мурат .....да , тя имаше съвсем други намерения , но той не я разбра!
Той цяла серия повтаря , че само той взема решения и всичко зависи от него ......
Може би Хасрет и другите просто трябваше да се съгласят с него .....поне за сега!
Аз също смятам , че сценаристите  пресилиха нещата с този му отказ от музиката , но може би това беше най-драматично и радикално!Разбира се , че ще се върне към музиката , как точно ще стане все още нямам идея , но ще стане ......!
Защо обаче не задвижат линията , която очаквахме за кариерата на Хасрет след концерта ?Къде е Левент ?Нали той щеше да поеме Хасрет !Къде са интервютата ,телевизионните предавания, рекламите .....?
И това ще стане. Но нали все пак трябва да направят 30 епизода. Ако ни дават само турнета, предавания и т.н. ще ни омръзне едно и също. А този филм е много динамичен и виждам, че новия екип засега запазва динамиката.

# 153
И още нещо , което ме озадачи.......
Нали се отказа от музиката ....., какво прави отново в университета и дори с учениците си ?Как няма да се занимаваш с нещо , ще се откажеш от него ( музиката) , а ще я преподаваш .....?
Или аз нещо съм пропуснала?
Какъв е отказа му точно?

# 154
И още нещо , което ме озадачи.......
Нали се отказа от музиката ....., какво прави отново в университета и дори с учениците си ?Как няма да се занимаваш с нещо , ще се откажеш от него ( музиката) , а ще я преподаваш .....?
Или аз нещо съм пропуснала?
Какъв е отказа му точно?
Той казва - изоставям музиката. Какво точно има впредвид, не уточни, не отговори и на въпрос окончателно ли е решението му.

# 155
Сигурно от превода повече ще разберем... newsm78
Може пък да е прощален урокът, в който трябваше да поправи грешката с девойката на пианото. Възможно е оставянето на музиката да не означава оставяне на преподаването...

# 156
Този Махир каква ли роля ще има в следващия епизод? След като Хасрет се прибра в махалата, отказа му да пее с тях, какво ли са измислили сценаристите за него?  newsm78
Привет дружина wavey
Сватя,  някъде напред беше казано, че този кларинетист ше участва само в 3 епизода, 2 минаха остава само 1. Вероятно той ще е скаченият съд за сдобряването на нашите любимци
newsm53

# 157
  • Разград
Този Махир каква ли роля ще има в следващия епизод? След като Хасрет се прибра в махалата, отказа му да пее с тях, какво ли са измислили сценаристите за него?  newsm78
Когато още в началото казаха че ще има нов кларнетист и ролята ще играе Хюсни..... бяха писали че е сключил договор за 3 епизода. Така че и в следващия ще го видим сигурно. Хасрет ще отиде в кръчмата и ще откаже да стане солистка и предполагам там да се приключи вече с неговата роля.

# 158
Сега догледах 15 еп.на Под липите - ах тази Туба - обича я камерата и както каза там главния герой каквото и да облече все и прилича newsm44 Не случайно арабите са луднали по нея doh

# 159
И аз като Усито се чудя дали ще се завърже любовна линия и от страна на Кадир. Ама на мен ми се струва малък. Нали трябва да ходи на училище. Момичето е сладко, ама ми се струва малко вдървеничка.

# 160
Мила Ваня, по едно и също време с теб сме писали едно и също - весело е при нас newsm47

# 161
Сега догледах 15 еп.на Под липите - ах тази Туба - обича я камерата и както каза там главния герой каквото и да облече все и прилича newsm44 Не случайно арабите са луднали по нея doh

Еее че как,тя за изпускане ли е..?!?  Naughty Joy Joy

# 162
  • Разград
Мила Ваня, по едно и също време с теб сме писали едно и също - весело е при нас newsm47

Да и аз го видях. Все едно че си четем мислите, но предполагаме различно за неговата роля.

# 163
  • Разград
http://www.youtube.com/watch?v=f7kIAw1OfsA - Nour 3eny-the light of my eyes (Murat_Hasret) Gönülçelen

# 164

Общи условия

Активация на акаунт