Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 482
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Разград
http://www.youtube.com/watch?v=q2S_8w6cBVI - Hasret&Murat in Gönülçelen-when I look at you

# 166
Ваня, мерси за линковете и колажите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 167
  • Разград

# 168
  • Разград
http://www.youtube.com/watch?v=RmJp0N37xjw - 5abeni-Hasret&Murat in Gönülçelen

# 169
Здравейте момичета, серията от всеки един ъгъл сте я погледнали и коментирали. Представям си като се изгледа с превод какво ще стане.
Мисля си аз, точно това отказване на Мурат от музиката и пианото така ще амбицират Хасрет, че няма да има време за почивка .Тук ще се намеси Левент, за да и осигури много ангажименти. Пари няма да и липсват нито на нея, нито на майка и. Иска ми се Сайме да я прибере при себе си. Да е толкова близо до Мурат и все пак толкова далече, че не може да я докосне. Нека да се пържи в собствен сос. Яд ме е нещо на него, много е инат и той.

# 170
Момичета искам също така да ми кажете една дума "тезието" или "тиезето" или нещо подобно това брат ли означава?

# 171
  • София
Момичета искам също така да ми кажете една дума "тезието" или "тиезето" или нещо подобно това брат ли означава?

Оленка това означава леля - Гюлназ така казва на Кадрието

# 172
teyze  (тейзе) - леля

# 173
Благодаря ви, много сте добрички и бързи.

# 174
Какво ли трябва да се случи за да" омекне" Мурат   ?
Какво трябва да направи Хасрет за да си върне Мурат?
Какъв шок за нея беше държанието на Мурат!Вярно и тя не му даде възможност да обясни , остави го на дъжда , но все пак той беше повече от краен!Видя  я да пее в заведението и "откачи"....., но само това не е причината за отказа му от музиката , това беше само капката  от която "преля чашата"!
Може би ,  осъзна колко силно я обича ,как дори самия той не може да контролира тази любов......и се уплаши!

Лека нощ , до утре с нови размисли и страсти!

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 01:04 от shtereva6

# 175
Какво ли трябва да се случи за да" омекне" Мурат   ?
Какво трябва да направи Хасрет за да си върне Мурат?
Какъв шок за нея беше държанието на Мурат!Вярно и тя не му даде възможност да обясни , остави го на дъжда , но все пак той беше повече от краен!Видя  я да пее в заведението и "откачи"....., но само това не е причината за отказа му от музиката , това беше само капката  от която "преля чашата"!
Може би ,  осъзна колко силно я обича ,как дори самия той не може да контролира тази любов......и се уплаши!

Лека нощ , до утре с нови размисли и страсти!
Щерева цялата истина е в това последно твое изречение.
Лека нощ и от мен. Да спите в кош и да сънувате оджата-кой в черно, кой в бяло ........

# 176
Добър вечер или направо си е добро утро !

Вижте това клипче, за първи път попадам на него.
Не е от ПС, но е с Туба и е много забавно

Под липите зад камера

http://www.facebook.com/video/video.php?v=411900517155&ref=mf

# 177
  • Разград
Ира написа:

Преводът е готов. Невероятна серия. Сценарият се е съвзел, актьорите са страхотни, диалозите - повече от прекрасни.
Една серия "урок а ала учител Мурат" - толкова е умен, толкова е мил, толкова е шоколадов този Мурат, просто няма друг като него. И е толкова влюбен. Simple Smile
Преди да изгледате серията: Припомнете си как Мурат отказа Хасрет да копира Селин, как й показа какво означава скока й с Джихан на Хъдърелез, как я въртя на шиш през серията в хотела.
Докато гледате серията: Обърнете внимание на диалозите на Мурат и Левент. Обърнете внимание на държанието на Мурат, когато е с Хасрет и държанието му, когато не е с нея.
След както изгледате серията: Върнете се и изгледайте отново края на 17 епизод, и сравнете този разговор с разговора пред пианото на двамата.
Джансел: убийствен перформанс тази серия, невероятни мимики, още по-невероятно използване на езика на тялото.
Туба: отлична игра, много объркана, много наранена Хасрет, но даваща приоритет на проблема на любимия (казах аз, че ще му виси на вратата, а интерпретацията с бездомното котенце беше страхотна).
Айда и Гюлназ: неповторими, сцените на Кобра и Гюлназ бяха чудесни (може би бяха повечко тази серия, но нищо, няма да скучаете).
Дори Етем живна тази серия, имал малко интелект, сериозно. Simple Smile
Очаква ни невероятен 20. епизод, дори да няма сдобряване. Чакаме.
Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 01:59 от vania_e

# 178
  • Разград
Gönülçelen 20.Bölüm Tüyoları (ATVDiziler)
от Tuba Büyüküstün-Cansel Elçin на 05 септември 2010 г. в 01:06

Biliyorsunuz sayfamıza bisena ve bmail'in getirdiği tüyolar haricinde başka hiçbir tüyoya yer vermiyoruz. Ama ATVDiziler resmi bir site ve bu tüyoyu yazan kişide bire bir Gönülçelen setiyle iç içedir temas halindedir. Bu yüzden gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz. Ve doğruluğundan emin olduğumuz için eklemekte sakınca görmedik. ATVDizileri Sitesi'nden "Sweetish" isimli üyenin 20.bölüm tüyolarıdır.

* - Gülnaz kahveyi işletmeye başlıyor. 20.Bölümde kahvenin açılışı için kutlamalar var..

* - Gülnaz: "Bir çay içene, beş çay bedavaaaa".. Gülnaz ve Kobra arasındaki dialoglar çok keyifli..

* - Bu açılışda, Saime Hanım'da bulunmakta..

* - Ve Levent'i mahallede göreceğiz.. Hasret'i arabasına atıp nereye gidiyorlar acaba..
          o Kaynak : atvdiziler.com

http://www.facebook.com/notes/tuba-buyukustun-cansel-elcin/gonul … r/147583385275709

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 01:52 от vania_e

# 179
  • Разград
Ира написа:

Една гореща новина от турския форум - режисьорът е казал, че може би ще има трети сезон на Пленителката.

Общи условия

Активация на акаунт