Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
от Ирра  newsm51

Това е официална подсказка от сайта на телвизията, но не от Бисена, а от друга девойка, която е посетила площадката на сериала. И така:
Гюлназ започва да върти кафенето, в 20. епизод има празненство за откриването.
Гюлназ: Пет безплатни чая за тези, които си поръчат един чай!
Диалозите между Гюлназ и Кобра са очарователни.
Госпожа Саиме също е на откриването.
И ще видим Левент в махалата. Къде ли отиват двамата с Хасрет, качвайки се в неговата кола?

# 181
  • Разград
Подсказката , разказа и снимките май че са на участничка в конкурса който беше за рожденния ден на Туба.

Merhabalar Arkadaşlar..

Sizin haberiniz yoktu ama Tuba Hanım için yapılan tüm doğum günü mesajlarını çok güzel bir çalışma ile Tuba Hanım'a sunmak için 30 Ağustos tarihinde Ayvansaray'da Gönülçelen setine bende gittim.. (Sonunda Tubamla tanıstım) :-DD

Tuba Hanım ile ilk kez tanışacaktım ve heyecanlıydım.. Tuba Hanım'a müsait bir zamanda görüşmek istedigimizi söyledik ve çekimlerinin bitmesini bekledik.

Set ortamı kalabalıktı ve yoğun bir çalışma temposu içerisindeydiler.

Bu arada boş durmadım arkadaşlar.. Bol bol resimm çektim.. Bu konuda resimler az geliyor diye şikayet ediyordunuz-ediyorduk. Sonunda fotoğraf makinasını elime aldım ve sette ne var ne yok çektim.

Oyuncularla Tuba Hanım dışında bire bir resim çekmedim. Ama set arkası her yakaladığım kareyi çekmeye çalıştım.. Sette bulunan tüm oyuncular objektifimden kaçamadı.. İnşallah beğenirsiniz..

Bizim gidiş günümüze mi denk geldi bilmiyorum ama, sette yoğun bir çalışma vardı ve oyuncularla genelde ayaküstü sohbetimiz oldu. Sitedeki bölüm yorumlarını, oyuncularla ilgili yorumları Erol düzenleyip oyuncularla paylaştı.. Herkesin verdiği tepkide harika ve şaşkın gözlerle yorumları okudular.. Bu kadar takipte olacaklarını düşünmemişlerdi..

Serkan Bey ile görüşmemiz oldu. Dizi ile ilgili düşüncelerini aktardı, bizde forumda sizlerin yaptığı yorumları, Gönülçelen ile ilgili site çalışmalarımızı, diziyi nasıl takıp ettiğimizi anlattık.. İlgiyle dinledi ve dizinin bu kadar takip edilmesinden çok memnun oldu. Bu konu ile ilgili kalan sohbetimizi  Erol size ayrıntılarıyla anlatacak..

Net ortamında dizimizin erken bir sezon finali yapacağı yorumları dolanıyordu. Bununla ilgili dizinin Final tarihini birinci dilden öğrenmek için Serkan Bey'e sorduk. Mayıs ya da Haziran ayında olabileceğini söyledi. Yani Mayıs ayının sonuna kadar dizimiz bizimle.. Rahat bir nefes alabiliriz..

Çekim yeri kahvedeydi. Yol çalışmaları yarıda bırakılmıştı. Resimlerde de göreceksiniz. Çok zor şartlarda çekim yapılıyordu. Setin o mahallede olması nedeniyle insanlar çekimleri görebilmek için arabalarıyla o yolu kullanıyorlar ve çok feci toz kalkıyordu. Tüm gün boyunca bol bol toz yuttuk.. Set çalışmalarını aksattığı bile oluyordu.

Veeee Tubamlı kısım..

İlk önce ekranlarda olduğundan çok daha güzel. Baktıkça  gözlerinizi ayıramıyorsunuz. Bunu sete giden arkadaşlarımız dile getiriyorlardı. Çok haklılılar. Karşınızda otursa saatlerce o güzelliği seyredebilirsiniz.. Samimi ve oldukça doğal.. Herkesle iletişim içinde.. Daha ne anlatayım..

Tuba Hanım sete ara verecekti ve yanımıza gelerek bizimle görüşebileceğini söyledi. Müsait bir ortam bulduk ve Doğum günü kitapçığımızı Tuba Hanıma takdim ettim. Çok beğendi, teşekkür etti. Sonra bende kendi adıma uğurböceği küpelerimi Tuba Hanım'a verdim. Uğur getirsin diyee.. Çok çok teşekkür etti. Bayıldı diyeyim mi ukalalık yapayım..(şakaa Simple Smile)

Doğum günü kitapçığımızın yanında güzel bir slayt hazırlamıştım. Bu slaytın içerisinde doğum günü kitapçığının içerisinde yer alan resimler vardı. Ayrıca, forumumuzda bir dönem yapılan wallpaper yarışmasında hazırladığınız tüm çalışmaları da Slayta ekledim ve Tuba Hanım'a ayrıca sizlerin çalışmaları olduğunu söyledim.. Mutlu oldu..

Walpaper yarışmasında birinci olan arkadaşlarımıza, Tuba Hanım'ın "Yüreğine Sor" filminin Cdlerini imzalattırdık. Bunun yanında bazı arkadaşlarımıza da wallpaper resimlerini Tuba Hanım'a imzalattık.

Tuba Hanım'ın işi olduğu için sohbetimiz kısa sürdü. Bu yoğun zaman içerisinde bizi kırmayarak zaman ayırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz.. Benim için biraz yorucu ama, Tubamlı çok güzel bir gündü..

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 02:55 от vania_e

# 182
Правилно са казали хората  - сън спомен няма.

Заспала съм с рано рано с кокошките и изпуснах толкова новини.

Превода на Ирра е готов, коментара и , подсказка, превод на подсказка

възможност за трети сезон... подробен разказ със снимки smile3501 smile3501 newsm44 newsm44

С какво заслужихме толкова благинки тази нощ?

Благодаря Ирра,  newsm51 newsm51 невероятно талантлив, позитивен и всеотдаен човек си,  щастлива съм те познавам  newsm51 newsm51

Ето и инфото  от форума за изказването на режисьора

Gönülçelen Yeni Başlıyor  

Gönülçelen dizisinin başarılı yönetmeni Serkan İpekören Atvdiziler dergisine önemli açıklamalar yaptı.Gönülçelen'in yeni sezona çok iyi hazırlandığını,bundan sonraki bölümleriyle seyirciyi ekrana bağlayacaklarını söyleyen sevilen yönetmen,izleyicileri ilerleyen zananda çok güzel bölümlerin beklediğini anlattı.Sezonun ilk bölümüyle ilgili eleştirileri ilettiğimiz  İpekören, bilerek ve mecburiyetten böyle bir geçiş bölümü kullanmak zorunda kaldıklarını ifade etti.Asıl tutkulu hikayenin bundan sonra yaşanacağını vurgulayan yönetmen İpekören,şuan için izleyicinin bir kısmının ekranlardan uzak olduğunu,sezonun  tam olarak açılmasıyla beraber dizinin performansının kendisini göstereceğini söyledi.

Gönülçelen dizisinin hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan yönetmen İpekören,dizinin sezon sonuna kadar devam edeceğini ,ancak başarılı sonuçlar alınması halinde 3. sezondada ekranlarda olabileceklerini söyledi.Gönülçelen ekibi olarak çok sıkı ve eğlenceli bir çalışma yürüttüklerini anlatan sevilen yönetmen,özellikle  Sur dibi mahallesinde çalışmanın kendisine ayrı bir tat  verdiğini anlattı.Mahalledeki çekimlerin şenlik havasında geçtiğini ve bununda kendilerine olumlu yansıdığını belirten  yönetmen İpekören diziye gerçeklik katma adına mahalle insanlarından birçok kişinin de dizide rol aldığını söyledi.           Yönetmen İpekören,Gönülçelen'in eski formatının değişmeyeceğini  dizide romantik-komedi tarzınında devam edeceğinide açıkladı.Gönülçelen yönetmeni,izleyicilerin,sanatsal çalışmalarını beğenmelerinin  kendisini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak : atvdiziler.com

Благодаря Ваня за подробния разказ и снимките, за линковете към предаването от вчера. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 06:11 от riminiii

# 183
Добро утро!   Hug Hug Hug
Страхотна изненада тази сутрин в темата! Само хубави новини!

ИРРА, АЛЕКС, ВАНЯ    БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!

Тези снимки и тази подсказка ме навежда на мисълта, че Хасрет и Саймето може да се сдобрят в 20 епизод. Но Левент отново ме смути. Къде ще води Хасрет? Като гледам снимките, май ще е в онази зала, в която трябваше да се състои големия концерт. Започва да действа момчето, не си губи времето. Ама ако оджата ги види заедно, реакцията му може да е взривоопасна. Или да последва още едно сдобряване, дългоочаквано  Party

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 09:25 от zmiyata777

# 184
  • София
Добро утро! Благодаря за хубавите новини. Hug Да ги поемем с кафето

# 185
Добро утро! Благодаря за хубавите новини. Hug Да ги поемем с кафето

Благодаря за кафето!  Hug Hug Hug
Аз толкова се зарадвах на новините, че забравих да почерпя с нещо.

# 186
Добро утро от мен.
Благодаря на Ирра за бързия превод на сериала .

Днеска съм рожденичка да ви почерпя. 

# 187
  • София
Честит рожден ден, Ети! Бъди здрава и щастлива!

# 188
Ети, честит рожден ден! Здраве, щастие и много любов ти желая!

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЕТИ!!! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА, ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИТЕ ОКОЛО ТЕБ!!!                                                                                                                             http://media.snimka.bg/5876/018007653.jpg

# 190
                 Честит рожден ден Ети! Да си жива и здрава и много късмет! Весел празник

# 191
Честит рожден ден, скъпа Ети!
Бъди много щастлива!
Благодаря за прекрасните клипчета, които правиш!

# 192
                                                                             ЕТИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Прекрасно, мило и безкрайно талантливо момиче,честит празник!Бъди винаги много здрава,щастлива,радостна и обичана майка и съпруга.Нека късметът,успехът и любовта са твои постоянни спътници в живота!А вдъхновението и таланта ти не те напускат никога!
Весел празник!И шерефе за твое здраве!!!

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕТИ!
ЖЕЛАЯ ТИ ДА БЪДЕШ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА И АНГЕЛЧЕТО НА ЩАСТИЕТО ДА БЪДЕ ВИНАГИ НА ТВОЕТО РАМО! ПРИЕМИ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ РОЗИ ОТ МЕН И ОЧАРОВАТЕЛНАТА НИ ЦВЕТАРКА

# 194
  • София
Добро утро и от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт