Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Ох, и на мен особено първия. Hug Hug

Отстрани се от пътя ми Левент и в пряк и преносен  и в който си искаш смисъл.

А как го изигра Джансел, небрежен жест, загадъчна, леко присмехулна усмивка ...уау Peace Peace

newsm10 newsm10 newsm10

Дали обаче Левент ще се отстрани от пътя му? Най-вече за сърцето на Хасрет?

# 691
  • Пловдив
  bouquet Рими - много готино беше, в този момент Джансел е абсолютен пич /не че по принцип не е/ - едно такова небрежно-закачливо, но в същото време с много скрит смисъл.

# 692
Момичета може ли да ми кажете откъде да намеря снимки от представянето на филмите на АТВ за новия сезон?

# 693

А как го изигра Джансел, небрежен жест, загадъчна, леко присмехулна усмивка ...уау Peace Peace

newsm10 newsm10 newsm10

Не вярвам, ако вижда че са щастливи заедно Мурат и Хасрет, може би няма да се намесва, но когато имат проблеми и са разделени ще заема своето място на верен приятел със задни мисли!

# 694

newsm10 newsm10 newsm10

Ич  Weary

# 695

newsm10 newsm10 newsm10

Не вярвам, ако вижда че са щастливи заедно Мурат и Хасрет, може би няма да се намесва, но когато имат проблеми и са разделени ще заема своето място на верен приятел със задни мисли!

Взаимно изключване - или е верен приятел или има задни мисли....  newsm78 newsm78 newsm78
Левент няма да може да балансира! Трябва да реши какво ще прави!
Иначе губи и приятелството на Мурат и контактите с Хасрет!

# 696
20.bölüm fragmanının yayın tarihi
Gönülçelen fanları 10 eylülde 1.Fragman; 15 eylülde2.Fragman yayınlanacak.duyrulur

Фрагман ще чакаме на 10 септември , а втори такъв на 15 септември!

# 697
  • София

Тинче - това е за теб, обещаното аватарче!
  bouquet  bouquet
О, даааааааааааа! Да, да, даааааа! Hug Hug Hug
Геринка, милинка, велика сиииииииии! БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Сега ще го въртя из профила. Хих. Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 698
  • Пловдив

Още малко аватарчета от мен - днес явно имам муза! Може да си вземате каквото пожелаете!   bouquet  bouquet

# 699
  • София

Още малко аватарчета от мен - днес явно имам муза! Може да си вземате каквото пожелаете!   bouquet  bouquet
Pour moi!!! Flutter  bouquet  bouquet  bouquet О, да, колко съм яка! *на прага на, както казвам аз, душевен оргазъм* Embarassed hahaha hahaha hahaha Геринкаааааааа! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 700
Туба в реклама на Пантен:

# 701

Алис,  newsm51 newsm51 newsm51

# 702
Спомняте ли си тези думи, ако не да си припомним!

Не обичам никого, освен теб, и, с една дума - това е!
Само едно "да",
остави ми само един шанс.
Само едно "да" и нашия живот започва!
далеч от теб аз съм изцяло едно нищо.

Това е един клип на t1n43to, с неин превод, "направен с много любов на невероятните Туба/Хасрет и Джансел/Мурат през "далечния" април, а песента на Amine   "Juste un "Oui".

Думи, актуални повече от всякога, за кого ли се отнасят , за Хасрет или Мурат,  и за двамата!

Най- малкото е да се каже, че ще изнесат цял един сезон и ще разпалват страсти и емоции.

Благодаря ти Тинче, и за клипа с песента за зелените очи, вярно и аз съм със зелени очи, стана ми любима!

Благодаря за твоята свежест и оптимизъм, толкова е много, че има и за нас и да отнесеш по малко на донякъде студените и стиснати шотландци.  newsm51 newsm51

Желая ти здраве и късмета никога да не те напуска! smile3525

Ето да си припомним клипчето.

http://www.vbox7.com/play:28791feb

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 19:28 от riminiii

# 703
  • София
Риминче, седя пред монитора и хлипам. Не преувеличавам - наистина. Разчувства ме ужасно много. Толкова мили думи наведнъж, пожелания, комплименти. Juste un "merci" не стига. БЛАГОДАРЯ ПО 1000!!! Жива, здрава, усмихната, обичаща и винаги обичана да си, миличка!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

И това се отнася за всички вас! Толкова много ви обичам! Наистина не знам какво бих правила без която и да било от вас! Hug Hug Hug Hug Hug

# 704
Eti, строхотно клипче, много красиви кадри и ефекти   bouquet
Подарявам ти едно бързо колажче - тези очи на Хасрет отдавна исках да ги снимам !
А Мурат оджа е ммммм Oha!
А розите естествено са за теб !

Общи условия

Активация на акаунт