Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Добрите момичета са  безумно скучни.
Огромна грешка!От тях никога не знаеш какво да очакваш...
Лошото си е лошо,изненади няма!   Peace

Цитат
Но и лошите момичета до мъжете, които аз познавам не връткат евтини свирки. По-скоро бяха висока топка, искаха много, но и даваха много, и изискваха сериозни усилия, за да бъдат хванати за по-дълго. И още нещо - лошите момичета никога не поставят мъжа на първо място и той живее с мисълта, че утре лошото момиче може да не е вече там, до него.
 -  описваш взискателна жена,а не лошо момиче!

Цитат
Има съществена разлика между "боклук" и "лошо момиче".
А за мен няма,двете думи са почти синоними...

Затова и горния ми коментар...

# 76
Мисля,че започнахте да сравнявате добро и лошо момиче с добър и лош човек.
Лошото момиче,може да е добър човек.
Това са много относителни понятия,защото всеки има различна представа за добро и лошо.

# 77
kailid, подкрепям мнението ти за лошите момичета.... Живея в чужбина и виждам какво значи "лошо момиче", но на тях въобще не им е зле - живеят си живота и не им пука.... Мъжете им ги носят на ръце, осигуряват ги и тях и децата им, гледат си семейството както трябва  и не смеят и да им противоречат за нищо.... А някои от тези лоши момичета даже нямат образование, доста са скучни и в повечето случаи грозновати и дебели, а да не говорим какви майки са... Но явно това не определя нещата..... Както имаше една поговорка "Роди ме мамо с късмет и ме хвърли на плет"... Тя важи в 100% за лошите момичета... Те винаги успяват в живота, за разлика от добрите и красивите жени... Винаги съм се чудила как тези лоши момичета омагьосват доста свестни и добри мъже???? newsm78 Явно си имат тактики за това, защото много добре знаят колко струват....

# 78
краси.мира , безкрайно е смешно да правиш литературен псевдо анализ на чуждо мнение, но щом ти харесва...  hahaha И все пак, отдавна съм минала възрастта, в която някой е можел да ми казва кое мое лично виждане е грешка, а никога не съм била във възраст това да е позволено на напълно непознати. Въпрос на уважение, принципно.

# 79
  • София - Рим и обратно
kailid, подкрепям мнението ти за лошите момичета.... Живея в чужбина и виждам какво значи "лошо момиче", но на тях въобще не им е зле - живеят си живота и не им пука....
Да, и аз имам тук около себе си десетки примери на западно европейки - абсолЮтни мърли, развлечени, дебели, мързеливи, командващи кротки, работливи и сравнително добре изглеждащи мъже; децата им се отглеждат от "обществото", подхвърляни между съседки, братовчедки и т.н.; яли ли са, спали ли са, колко са мърляви, няма голямо значение.... ooooh! (като знам ние как им треперим, разликата е направо космическа). Говорим за хора, които се имат за съвременни и интелигентни, не за селянки от Неапол...Е не ми е такава представата за "лошо момиче" Naughty

# 80
  • Sofia
Не виждам с какво може да ме впечатли едно лошо момиче?! Като преспи с някой мой приятел за да демонстрира, че може да прави каквото иска с когото иска? И това например трябва да ме впечатли? Такива им "бия шута" от воле Simple Smile
За такива "лоши" момичета, като описаните от 'Кафе с мед' и kailid си има комплексирани, задръстени и прости мъже. А такива бол Simple Smile В общи линии за всекиго по нещо.

# 81
А от какъв зор лошото момиче ще преспива с твой приятел, нещо не схващам? И ти май бъркаш понятията. Лошото момиче ще ти бие на теб шута при първия кофти секс, няма да търчи да ти пробва приятелите. Мъже бол. Пък щом западняците са масово загубеняци... Нещата остават в ръцете на българските лъвове, така да се каже.  hahaha

# 82
  • София
На мен вече съвсем ми се обърка съдържанието на "лошо момиче4 и се отказвам да го разгадавам. Имам усеещането, че някои гговорят за компютри, а другии за компоти.

# 83
  • Sofia
И ти май бъркаш понятията.
Не бъркам понятията  Peace Пропуснала си да попрочетеш темата Simple Smile Захванала си я "от вратата за краката" без да видиш, кой какво е писал Wink
Ако според теб "доброто" момиче е задръстено и скучно, очевидно преписваш качества на определен тип хора по много "расистки" маниер.
Все едно да кажеш - ако едно момиче има къдрава коса, то тя е много умна, а ако е кафява, то тя е и красива. Ако пък има бемка в ляво, под брадичката, то тя ще е и забавна.
Не може да преписваш качества по произволен начин. "Щом е лоша, значи е добра. А щом е добра, значи е смотана"  hahaha

Познавам няколко момичета, които са изключително добри, свестни, мили, сърдечни, с отличен външен вид (едната от тях е манекенка). Чудесни приятели. Широко скорени и умни. В същото време не мога да открия и един сериозен недостатък. За такова момиче да кажа, че е "лошо" момиче.. което си било живеело живота.. и всички простотии, които ги изброите (включително унижително отношение към мъжът си и захвърляне на децата да ги гледа друг и т.н.) е просто смешно  hahaha

Няма как, при липса на взаимно уважение, взаимна подкрепа и очевиден егоизъм аз да тичам след такова "лошо" момиче  Peace Само мъж-олигофрен може да си причини такова бетствие като "лошо" момиче  hahaha

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 22:58 от julian

# 84
Юли....не си попаднал  на лошо момиче Flutter Laughing Laughing Laughing Laughing(шегувам се) Laughing
Вярно е,не може да се слагат определения.....лошите момичета са станали лоши не заради добри момчета.... Wink Едно добро момиче...също има лоша страна,както и лошото момиче е готина дълбоко в себе си...въпроса е...кое ще провокираш да излезе на яве,защото нали знаеш приказката за тихите води..... Laughing Whistling

# 85
julian, прекалено идеализираш нещата - кои са добри и кои лоши момичета.... Това зависи от самия мъж, как той гледа на жената - за едни мъже тя може да е добра, а за други лоша... Както се казва "за всеки влак си има пътници"....И не смятам, че мъжете взели за съпруги лоши момичета са смотани и загубеняци, просто в техните очи тези жени са добри, това е...  Пък и любовта е сляпа, нали знаеш.... След време и много от добрите момичета може да станат лоши и обратно, това пък зависи от условията в които са поставени и живеят.... Гаранция на 100% за нищо няма... Дали ще е добра майка, добра домакиня, дали ще изневерява или ще е вярна да гроб, дали ще те обича или ще хукне след първия срещнат и т.н... - всичко това зависи от голяма степен и от самия мъж, от неговото отношение и любов...  И докато българския мъж не го разбере това и не го проумее, надали ще може да разчита на мило и добро отношение към него...  Naughty

# 86
  • Sofia
julian, прекалено идеализираш нещата - кои са добри и кои лоши момичета.... Това зависи от самия мъж, как той гледа на жената - за едни мъже тя може да е добра, а за други лоша... Както се казва "за всеки влак си има пътници"....И не смятам, че мъжете взели за съпруги лоши момичета са смотани и загубеняци, просто в техните очи тези жени са добри, това е...  Пък и любовта е сляпа, нали знаеш.... След време и много от добрите момичета може да станат лоши и обратно, това пък зависи от условията в които са поставени и живеят.... Гаранция на 100% за нищо няма... Дали ще е добра майка, добра домакиня, дали ще изневерява или ще е вярна да гроб, дали ще те обича или ще хукне след първия срещнат и т.н... - всичко това зависи от голяма степен и от самия мъж, от неговото отношение и любов...  И докато българския мъж не го разбере това и не го проумее, надали ще може да разчита на мило и добро отношение към него...  Naughty

Идеализирам  newsm78 Все по някакъв начин трябва да поставиш границите на това което искаш да кажеш. Даваш краен приемер с който поставяш граница и казваш: от тук натам всички други, са от другата страна Simple Smile С крайности или гранични примери се описва най-добре идеята която имаш. Естествено, че света е шарен и има от всичко по много  Whistling

Разбира се, че собственото ти поведение (без значение дали говорим за мъж или жена) определея поведението на другият човек. Каквото посееш, това ще пожънеш или поне това, което "кокошките" са ти оставили  hahaha С това съм напълно съгласен. С повечето от другите неща, които си написала като "отговор" всъщност не споря и не влизам в противоречие Simple Smile

Само не искам да се съглася с това, че човешката глупост трябва да се оправдава със "сляпата" любов. Всеки има глава на раменете - да я ползва по предназначение.  Само сега да не вземем да обсъждаме, кой мъж е умен и свестен, че накрая ще се наложи да чета мнения от вида: "за да е умен, трябва да е доста глупав, че да търпи разюздената и безотговорна 'лоша' жена"  Joy hahaha

# 87
  • Sofia
Юли....не си попаднал  на лошо момиче Flutter Laughing Laughing Laughing Laughing(шегувам се) Laughing
Напротив - никакви човешки грешки не са ми чужди (леко перефразиране на друга мисъл)  Joy

# 88
Шанел, много ми хареса постът ти. Simple Smile

# 89
Защото жените си падат по лоши момчета ( разбрах в последствие )  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Естествено,че е така
(дракончеее Hug)
Но то си е симетрично. Първо лошото момиче никога няма да позволи едно дете да я докара до вид на бустанско плашило Laughing
Второ,лошото момиче обича да привлича погледите на околните,също така независимо от килограмите си тя се харесва,защото знае че и другите ще я харесват. А не като качи 2 кила и да оревава всеки форум,че прилича на свиня.
Трето-лошото момиче е в пъти по-забавно,от средностатистическото "добро" момиче,което се чувства леличка още на 25.
Изобщо,хубаво е да си лош,независимо дали момче и момиче. Лошото е да парадираш колко си над другите,независимо дали си добър или лош.

Общи условия

Активация на акаунт