Лошото си е лошо,изненади няма!

Затова и горния ми коментар...

Явно си имат тактики за това, защото много добре знаят колко струват....
И все пак, отдавна съм минала възрастта, в която някой е можел да ми казва кое мое лично виждане е грешка, а никога не съм била във възраст това да е позволено на напълно непознати. Въпрос на уважение, принципно.
(като знам ние как им треперим, разликата е направо космическа). Говорим за хора, които се имат за съвременни и интелигентни, не за селянки от Неапол...Е не ми е такава представата за "лошо момиче"

В общи линии за всекиго по нещо.
Пропуснала си да попрочетеш темата
Захванала си я "от вратата за краката" без да видиш, кой какво е писал 

Само мъж-олигофрен може да си причини такова бетствие като "лошо" момиче
Едно добро момиче...също има лоша страна,както и лошото момиче е готина дълбоко в себе си...въпроса е...кое ще провокираш да излезе на яве,защото нали знаеш приказката за тихите води.....

Все по някакъв начин трябва да поставиш границите на това което искаш да кажеш. Даваш краен приемер с който поставяш граница и казваш: от тук натам всички други, са от другата страна
С крайности или гранични примери се описва най-добре идеята която имаш. Естествено, че света е шарен и има от всичко по много 
С това съм напълно съгласен. С повечето от другите неща, които си написала като "отговор" всъщност не споря и не влизам в противоречие 

)