Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 12-та тема

• 149 398
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Аденис,много интересна питка,ще споделиш ли оформлението,може тук,а може направо в темата за оформяне на питки! Peace

# 241
  • Костинброд
Нищо специално няма във оформлението.Даже на мен не ми харесва,защото замисъла беше друг ама посред нощ умората надделява.
И така-втасалото тесто разделих на две и тях на още две и т.н. до десет щогоде равни парчета.Осем направих на топчета и наредих в кръг отстрани на тавата.Деветото го разточих на правоъгълник и нарязах на триъгълници(леле колко геометрия-освен да извадя и пергел Mr. Green)от които оформих листа върху топчетата като едните са по-къси отгоре.Десетото топче сложих в средата така че да застъпи листата.Остана ми малко тесто от изрязването и го направих на фитил,който усуках около топчето в средата.Намазах с жълтък и украсих със сусам и мак и айде във фурната.Това е.
От толкова геометрия незнам какво разбрахте ама питката са я излапали за нула време Heart Eyes  

# 242
Тутманик

Козунак

# 243
  • забравих си мисълта...
Ердинч и тутманика и козунака ти се чудесни. Комплименти, майстор си ти голям!   bouquet

# 244
Аденис,благодаря,разбрах всичко,не се притеснявай!Много лесно и ефектно оформление! Peace

# 245
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ, ПИТКАДЖИЙКИ! ТАКА МИ КАЗВА МЪЖА МИ КАТО СЕ РАЗВИХРЯ, НО СКОРО НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО. МИНАЛАТА ГОДИНА ПО ТОВА ВРЕМЕ БЯХ ОЩЕ В МАЙЧИНСТВО И САМО СЕ ЧУДЕХ КАКВО ДА СГОТВЯ И КАКВА ПИТКА ДА ОМЕСЯ. СЕГА КАТО НАБЛИЖАВАТ ПРИЗНИЦИТЕ И ПАК МЕ ЗАСЪРБЯВАТ РЪЦЕТЕ. ЩЕ ВИ СЛЕДЯ ЗА ИДЕИ!

# 246
  • забравих си мисълта...
Margafuci, радвам се, да те видя отново.

Момичета, да ви припомня моите миналогодишни фигурки от хлебно тесто и от останалото тесто направих хлебчета Simple Smile

# 247
Венета страхотни са, особено костенурките. Много - много ми харесват!!!

# 248
Лелеее...немога да ви изчета бе момичета!Дълго време ме нямаше сигурно сте ме забравили.Е тук съм жива и здрава.Ще прочета всичко и ще ви пиша пак.Страхотни красоти видях!Браво на всички!

# 249
Лелеее...немога да ви изчета бе момичета!Дълго време ме нямаше сигурно сте ме забравили.Е тук съм жива и здрава.Ще прочета всичко и ще ви пиша пак.Страхотни красоти видях!Браво на всички!

Здравей, мила, аз пък се чудех защо така ни заряза? Хайде, включвай се с твоите тестени красоти!  bouquet

# 250
  • забравих си мисълта...
Така си мислиш ти  Naughty, изобщо не сме те забравили  Crossing Arms, радвам се, да те видя Dodyniki  Hug  Heart Eyes. Даже помня и последния ми въпрос към теб, въпреки че ти го отнесе със себе си. Wink Аз обаче си чакам търпеливо и не спирам, да се надявам, да го получа  Crossing Arms. Дано чакането ми се възнагради. За съжаление то е зависимо от свекърва ти или майка ти, това не го помня вече.

Ех, идва хубавото време най-после. Птичките се завръщат напролет, а ние наесен.   newsm10

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 20:15 от Venetta

# 251
Здравейте,и аз не съм влизала скоро в тази темичка,че не съм и месила.Е днес спретнах едни питки и ето ме

# 252
  • забравих си мисълта...
Женя 83,  благодаря ти много!  Hug
Ditsan, чудесни питки!  bouquet

# 253
Невероятни питки ditsan.  bouquet
Може ли рецептата?
Много благодаря

# 254
  • Ах, морето
Здравейте, майсторки. Търся рецептата за Митковата пита на Пепика. Линкът за нея не работи. Моля, ако някой я има, да ми я прати на лс. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт