Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 12-та тема

• 149 434
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
  • Бургас
Здравейте
Имам следния въпрос:
Дали всяко тесто за питка може да втасва в хладилника?
Мисля да замеся вечерта тесто и да го оставя в хладилника да втасва.
Благодарна ще съм за отговори.
И ако има някое тесто което изпитано е втасвало в хладилник ще помоля за рецептата.

# 288
  • Пловдив
Мисля че всяко тесто може да се замеси и сложи в хладилника и да се ползва по късно.
Тъй че ти давам моите рецепти за питки опитай ги СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ ЩЕ ТИ ХАРЕСАТ...
ТУК...

# 289
Мари-етка,до уикенда малко остана,мила,обаче и ЗИЧЕ не те жали хич,та не знам как ще устискаш Joy!Виж само колко красиво е аранжирала питката си!  bouquet

# 290
  • Бургас
ЗИЧЕ  много ти благодаря за отговора  bouquet

# 291
И от мен една питчица по случай Рожденния ден на дъщеря ми:

# 292
Елфичка,да ти е жива,здрава и много щастлива дъщеричката!Чудесна питка! Hug

# 293
  • Пловдив
Мари-етка,до уикенда малко остана,мила,обаче и ЗИЧЕ не те жали хич,та не знам как ще устискаш Joy!Виж само колко красиво е аранжирала питката си!  bouquet

pure elixir   Няма какво да ги жаля да запрятат ръкави и да месят  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

ПИТКА БАЛОНЧЕТА НА ТАНИТА.Много вкусна омете се за нула време.

# 294
Здравейте!Ето и моята любима питка

# 295
  • Пазарджик/Лондон
Елфичка, страхотна питка  bouquet.Да е жива и здрава дъщеричката ти  Hug Hug Hug.

mahuak , хареса ми питката ти - такива височки много ги обичам Wink.Ще разкажеш ли подробности за нея?

ЗИЧЕ , чудесни са ти станали балончетата на Танита, и у нас много се хареса тази рецепта Wink.

# 296
Здравейте, ето и от мен една питка. Много вкусна става. Нямах сусам и я наръсих с ленено семе. Съжалявам за снимките, но моите хора я бяха нападнали вече...

# 297
  • Пловдив
Днес правих пита за бебе та да я покажа и тука Hug Hug

ПИТА ЗА БЕБЕ

# 298
ЗИЧЕеее, взех да гледам в коя тема съм....... newsm78 Ти като торта си я накиприла тая пита! Страхотна е!  chef  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

# 299
  • Пловдив
ЗИЧЕеее, взех да гледам в коя тема съм....... newsm78 Ти като торта си я накиприла тая пита! Страхотна е!  chef  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

smile3533 smile3534 smile3534 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт