Израел-51

• 49 302
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Преди това няма да са ти необходими, те си слагат техни си, които са със сензори като на дрехите в магазина - ако някой тръгне да изнася бебока, се задейства аларма 
    Интерсно, не знаех за алармата, иначе за дрешките ни казха, че са техни като бяхме на обиколки в болниците.
   За подкреплението да не би да е свекървта?
    Мента израза "Еврейче го взех,християнче ти го връщам" е по-скоро символичен, аз съм го чувала и от прабаба ми в северна Б-ия. Предполагам, че е нещо свързано с покръстването на Христос от Йоан Кръстител, но не съм сигурна, мое си обяснение някакво Peace

# 181
  • T"A
   Мента израза "Еврейче го взех,християнче ти го връщам" е по-скоро символичен, аз съм го чувала и от прабаба ми в северна Б-ия. Предполагам, че е нещо свързано с покръстването на Христос от Йоан Кръстител, но не съм сигурна, мое си обяснение някакво Peace

И аз така предполагах  Peace Мисълта ми е, че тук по друг начин се гледа на нещата  Wink
Сензорите са от тези тип лепенка, не от онези пластмасовите големите. В курса за подготовка за раждане ни го казаха, имат много строга система за сигурност - кой има достъп до бебето и т.н., на мен дори ми се стори малко пресилено...  Thinking

(подкреплението е от Бг)
  Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 10:13 от Mentha

# 182
  • Някъде там...
Добро утро,
Ментуш, за количката преди качване отиваш до първия човек на спирка и пърхаща с мигли му се примолваш да помогне, на слизане същата работа  Grinning
Кой ти идва на гости?Чух от някъде, че имаш сестра, да не би тя  Whistling
Червеничко, мерси много за разказа  Hug
Мимкис, избрахте ли болница?

Аз във вторник май не работя, но имам даскало  Confused Да пътувам до Р.Г и после даскало ще ми дойде в повече  Tired

# 183
Мимкис,Mentha,много благодаря за съветите,които ми давате Мentha,дано не съм обидила някои с това,което написах ,идеята ми беше,че всички религии са тясно свързани,и проповядват едно-човек да бъде добър и честен.А за обрязването-единствения риск е ако се прави на неподходящо място от неподготвен човек/например тук,където живея,често се прави в джамията/-риска от инфекция,който е сериозен и не е за подценяване.
Пожелавам ви успешен и усмихнат ден!

# 184
  • Някъде там...
Dani_Gallery, тук пък го правят вкъщи и по ресторантите  Rolling Eyes е разбира се по желание може и в болницата ...

# 185
  • София-България, Израел - където си поискам
Бубе, не за съжаление Sad
Мъничко червеничко, и от мен добре дошла  bouquet всички имат толкова интересни, неповторими, несравними и т.н истории и твоята е една от тях Peace
Наинка, всички по реда си Laughing чакаме новини от теб (от вас) Peace
Честито на Илка, да им е жив и здрав бебока Heart Eyes
и честита 5-та месечинка на Йоави Heart Eyes

# 186

Добро утро на всички и от мен!

Цитат
Ментуш, за количката преди качване отиваш до първия човек на спирка и пърхаща с мигли му се примолваш да помогне, на слизане същата работа   
[/quote] Joy Joy Joy
Боряна, смях се от сърце!!Благодаря, за което!

Мента - ще те чакам! А ако междувременнно има промени - ще сме във връзка . Ако имаш нужда от помощ- свиркай! 
Аз отдавна вече не използвам минса заради повечето килограми на бебчо. Сякаш цялата тежест се прехвърля на гърба ми и започва да ме боли страшно. Иначе имаме две колички - една голяма и тежка, но става и за спане, и втора - много лека, но е само за седнало положение. Когато отскачам до супера съм с леката. Но когато имам големи преходи-задължително взимам тежката, за да може малкия да спи.

Мимикс браво за чантите! Аз дрешки не съм носила. Остави тази задача на таткото. Той ще ги донесе. Изпрах ги, изгладих ги и ги сгънах най-прилежно с треперещи от вълнение ръце. Но до там...Иначе в Гугъл има 1000 списъка, които аз синтезирах и взех най-важното .Ако искаш мога да ти пусна списъците на личния. Най-много ми дойдоха в полза мрежестите гащи от Супер Фарм и киселите бонбони и минералната вода Laughing
За епидурала - знам, че ако решиш д а слагаш, трябва да го направиш в самото начало. А не като краен вариант. Защото минавало известно време докато започне да действа. Иначе минаваш всички болки. Аз си казах още от самото начало. 2 часа след раждането вече въртях телефони на цял свят, за да разкажа и да се похваля.
За родилката от Ейлат не съм чула и не искам и ти да чуваш подобни истории.
Бъди сигурна, че всичко ще е наред и ще е така! Не мога да ти опиша с думи върховното щастие, което изпитах. И веднага след това казах на мъжо, че искам пак.
Бъди колкото се може  повече в движение. Аз качих 22 кг по време на бременността и въпреки размерите ми на кораб се движех постоянно.

Боряна какво е Р.Г?

Честита 5-та месечинка на Йоави  Hug

# 187
  • Някъде там...
Рамат Ган...Мързела е голямо нещо  Embarassed Оставам с впечатление, че ти се разписваш някъде там та си мислех дали няма как да се домъкна и аз за срещата ви с Ментуш  Embarassed
Нещо ми се губят постове или пък чета по диагонал незнам... напоследък много забравям, трудно ми тече мисълта  Tired Май трябва да си потърся Гинкоприм билоба или каквото и да е  Rolling Eyes

# 188
Oхххх извинявам се  ooooh!
Но нали говорим за понеделник-йом шени? Можеш ли?

# 189
Мента,къде го този твой телефон newsm78?Пишейки обаче се сещам,че на 05.10,имам неприето чужбинско обаждане,обаче аз си помислих,че са тия от измамите!Ако си ти,извинявай  bouquet

# 190
  • Някъде там...
Още се бъркам с тези дни, значи в понеделник следобед съм на даскало и ще съм като пребита ако дойда да ви видя, после се прибера до мое село и после следобед пак да пътувам, но до Хайфа  Tired Но все някой път ще се организирам как да дойда  Peace

# 191
  • София
Я да видя дал ще ми излиза сега темата в отбелязаните.

# 192
Цитат
значи в понеделник следобед съм на даскало и ще съм като пребита ако дойда да ви видя, после се прибера до мое село и после следобед пак да пътувам, но до Хайфа   Но все някой път ще се организирам как да дойда 
Борянка ако искаш да го направим във вторник? От мене няма никакъв проблем.
В понеделник съм там така или иначе...и наистина е грехота да не се видим с Мента  Wink
Ако и другите нямат нищо против може да се организираме за среща във вторник.

Jakinik -благодаря  за топлото приемане Hug

# 193
  • Някъде там...
Аз вторник работя, но незнам как...утре ще си получа часовете  Sad Вие се срещнете пийнете кафенце а аз ще чакам разказите после  Peace Все ми се иска някой ден да се изместим към центъра, обаче пък мястото където живея е страхотно за гледане на дете  Rolling Eyes Освен това свеки ни осведоми днес, че според последното завещание ще получим къщата където живеем.Това не е повод за почерпка да си кажа бързо аз защото тя си променя настроенията като малко дете  Joy Още повече докато тя се опитваше да обясни какво е завещанието аз я одрязах да се обяснява на мъж ми, че аз не наследявам нищо от нея и че не и търся наследството  Peace
Ооооф живота е странен  Crazy
С пожелание за много розова нощ ви казвам лека нощ  Hug

# 194
  • На дивана, под юргана
Я да видя дал ще ми излиза сега темата в отбелязаните.

А! добре дошъл дядо! Отдавна не се беше мяркал насам...

Общи условия

Активация на акаунт