Отговори
# 60
  • София
Пльок и аз тук да следя.

# 61
Ето и малко предложения на английски (не държа на всички и едно ми стига  Twisted Evil )
1. I make milk! What is your superpower?
Това вече го имаше лятото във вариант на български: Мама прави мляко, а каква е твоята суперсила?

Имаше го ама на български, по мойте ширини за български не са и чували... Знам че повечето искат на български, затова казах АКО се класира нещо и не на български, ако ли пък не, здраве да е  Wink

# 62
  • Враца
Айдееееее и аз тук .Каквото и да измисли Шаманич все ще е добро.
И ей така на прима виста"Криза е-затова кърмя"

# 63
  • София
"До кога ще суча не е ваша работа"
Ох, дано не ми се наложи да купувам и такава  Laughing . Надявам се да е "до кога съм сукал..."
 Нещо широчко за тумбаци ще има ли?

# 64
  • София
Да се запиша и аз, че да не изпусна новостите Simple Smile

# 65
# 66
  • StZ
и ние ще се кърмиме още - така че имаме нужда от готини и идейни дрешки

# 67
.....
За детските надписи много ми се иска вече да има: "До кога ще суча не е ваша работа", че в момента точно от това имаме нужда.

Да, да, да - това и на мен ми е много необходимо.  Twisted Evil

# 68
И аз чакам с нетърпение и съм сигурна, че пак ще са прекрасни и пак ще си поръчам...
Ако има и ХХХХХХХХХХХЛ - още по-добре.  Joy ВСъщност летните ХХХЛ са ми идеални! Ама тоя път ще поръчам от каквото мога по 2, че ме е яд, че от летните имам само 1  Crossing Arms

НЯмам претенции за поло/неполо и цветове.  Hug

# 69
  • София - Дианабад
И аз бих искала да има и рокли. Много са ми удобни и бих носила с удоволствие.  Peace

# 70
  • София
Зимъска?! Трябва да са дебели, като пуловер, че да облека рокля зимата. А може Шамана да ушие със зимната колекция, а да ги носим лятото.

# 71
da ne vi izpusna  Simple Smile

# 72
Зимъска?! Трябва да са дебели, като пуловер, че да облека рокля зимата. А може Шамана да ушие със зимната колекция, а да ги носим лятото.

Peace Добра идея за летни рокли, ама за зимата.... Rolling Eyes

Скреч, честито
 Hug

# 73
  • София
Да не остана и аз по-назад....
Моите предпочитания за модели са тези:
http://3.bp.blogspot.com/_xI2rN8yYBac/SgKRl8yncpI/AAAAAAAACXQ/Ho … ursingTopPink.jpg
https://www.cheekyrascals.co.uk/UserFiles/image/AnnaCecilia/Nurs … C_Pink_tunica.jpg
http://mamayayazone.com/products/Milky-Way-3-Way-Drapey-Nursing% … ?setCurrencyId=2#

И цветовете ми харесват, макар че на първите две лекетата ще се набиват на очи  Mr. Green
Материя - не е задължително да е много дебела, достатъчно да е мекичка и топла.... И ако може по-бързо да съхне при зимни условия  Embarassed Rolling Eyes

# 74
  • Варна
От показаните до тук модели и моите предпочитания са тези Simple Smile
Материята, ако е възможно, нека е малко по-плътна от миналогодишните, защото аз на практика ги носих напролет блузките. Понеже съм зиморничавко, зимата си нося пуловери и кърмаческите надписи не се виждат.
За самите надписи - нека има и по-семпли и по-агресивни лозунги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт