Отговори
# 420
Ох, аз от както кърмя /от пролетта/ не съм слагала рокля, че нямам такава, която позволява да кърмя дискретно, а все трябва цялата гърда да извадя. Така, че и аз заставам зад идеята за рокля. Искам и аз да се наконтя макар и да съм кърмачка Peace

# 421
Опция 1, 3 и нещо друго - рокля - УРА  Mr. Green
Шамане  Heart Eyes

# 422
Малко спам  Blush

Правдее, честита ти лентичка!  Heart Eyes

# 423
Малко спам  Blush

Правдее, честита ти лентичка!  Heart Eyes

малко отговор на СПАМ-а - много благодаря  Simple Smile

# 424
Искам ВСИЧКО  Mr. Green

# 425
  • T"A
Шаманке, супер си!  Hug

Аз обичам поло и ми хареса модела на кърмаческото поло + всичко останало  Mr. Green И идеята за рокля!  Heart Eyes

# 426
  • Германия
Шаманей, в гората настъпи студ и сняг ще ни забръска, що ще чиня аз зимъска  Mr. Green Кога ще започне записването? newsm43

# 427
искам 1,2 и нещо друго рокля би било идеално  Embarassed   
мерси много шаманка   bouquet

# 428
Много се радвам, че се запалихте за идеята за рокля.  newsm44

# 429
  • Варна
Всичките модели са страхотни Simple Smile Много държа на полото! Simple Smile Пижата също е върха! Дано да е от по-плътна материйка (не смея да се надявам чак за ватирана...)
Роклята също е готина идея, но някак си я представям за лятото - дълга до глезените, ефирна и надиплена Simple Smile

# 430
и на мен всичко ми хареса, само от пижама нямам нужда (не понасям дрехи по себе си докато спя  Blush ) гласувах и за нещо друго и на мен ми допада идеята за рокличка   newsm53

кога и къде са поръчките, много ми се иска да не изтърва, че верно ходя гола и боса и се боря с неподходящите дрехи до припотяване  Blush  baby_neutral

# 431
Роклята също е готина идея, но някак си я представям за лятото - дълга до глезените, ефирна и надиплена Simple Smile

Това - когато му дойде времето. С лятната колекция догодина.  Mr. Green

А сега нещо по-зимно, например рокля до коляното, с висока талия, топличка , мммммммекичка.........

# 432
УРАААА за пижамата  newsm44 и за полото! Идеята за рокля ми харесва.  Peace
Правде, ура и за теб!  Hug

# 433
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile

как се поръчват тези дрехи, на мен много ми хареса номер 3 и пижамата, както и идеята за топла рокля до коляното, но съм нова в тази тема , как става поръчването, може ли и аз да си поръчам? Simple Smile

# 434
  • София

Това - когато му дойде времето. С лятната колекция догодина.  Mr. Green

А сега нещо по-зимно, например рокля до коляното, с висока талия, топличка , мммммммекичка.........

Peace точно така !

Общи условия

Активация на акаунт