Отговори
# 795
Можели някой да даде размер в см. за обиколките за 2-та или 3-те хикса, а е влязъл в дрешки от предните колекции на Шаманката, че съм в чуденка. Може и на лични. Mr. Green

Аз искам да помоля предишни носителки на колекциите размери S и М да споделят личните си мерки (на лични).  Blush Никак не ми пасва меренето и сравнението по табела.  Confused
Менти, ти ми се виждаш мой калибър по разни снимки, ще се отзовеш ли?  Flutter

Шаманич, ролкята е много хубава!   bouquet Остава и да си определя размера.  Whistling
Ще чакам инфо на лични как да платя през ПейПал.

# 796
И аз съм в голямо чудене дали ще се нацедя в S или да си поръчам М както досега.  newsm78

# 797
  • София
Хммммм и аз съм в чуденка  newsm78 .М/у М и L съм и се чдя дали да сменя размера в поръчката или да си оставя М  newsm78 .

# 798
Шаманке, да питам за експертно мнение  Rolling Eyes

Дали роклята би седяла добре на жени без талия? За съжаление при мен положението е такова Sad С мъжка структура съм и "талията" ми е 102  Embarassed, а ханша 106  ooooh! гръдната ми обиколка е 116. Ужас просто, една бъчвичка  ooooh! Дали бих изглеждала добре, или материята би подчертала това?

Иначе, аз съм 176 см. та си мисля, че ще намажа роклята да ми е над коляното  Whistling

# 799
То за блузите добре, ама долнището на пижамата  Blush за там има ли някакви размерчета или да поръчам за всеки случай по-големия номер?

# 800
Аз да питам цветовете уточниха ли се че не мога да изчета 52 страници...Гледам в темата за поръчки скиците са различни от това дето са палтовете на снимката

# 801
Има ли някъде таблица колко са големи L, XL... - в смисъл колко сантиметра са, че аз така не мога да преценя ...  Peace

# 802
Има ли някъде таблица колко са големи L, XL... - в смисъл колко сантиметра са, че аз така не мога да преценя ...  Peace

На  50 стр. от тази тема.
Ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523082.735

# 803
  • До хладилника, който обичам
Аз искам да помоля предишни носителки на колекциите размери S и М да споделят личните си мерки (на лични).  Blush Никак не ми пасва меренето и сравнението по табела.  Confused
Както вика Шамана, признат ханш е половин ханш  Mr. Green освен това, сега слабея  и красивея, така че на кой му пука изобщо  Crazy Мечка срам, мен не срам.

Ръст 160/Бюст 98/Ханш 105/Талия 80 - нося размер М от Шаманските колекции, като от блузи на H&M и някои други марки влизам както в М-ки, така и в S-ки. Долната ми половина влиза в М също, напоследък и чат-пат в някои по-халтави S-ки от миналото.

# 804
  • София
Аз искам да помоля предишни носителки на колекциите размери S и М да споделят личните си мерки (на лични).  Blush Никак не ми пасва меренето и сравнението по табела.  Confused
Както вика Шамана, признат ханш е половин ханш  Mr. Green освен това, сега слабея  и красивея, така че на кой му пука изобщо  Crazy Мечка срам, мен не срам.

Ръст 160/Бюст 98/Ханш 105/Талия 80 - нося размер М от Шаманските колекции, като от блузи на H&M и някои други марки влизам както в М-ки, така и в S-ки. Долната ми половина влиза в М също, напоследък и чат-пат в някои по-халтави S-ки от миналото.

Значи си оставам М  Grinning .Пък нали трябва да се слабее .........

# 805
10Х Denni, обаче аз ще умра от срам - май трябва да си поръчам 3XL  Embarassed

# 806
Хайде и аз да си призная - при 173см съм с мерките на Бу (+3-4см на талията) и кърмаческите М ми бяха добре, но бялата блузка ми беше леко тесновата. Сега съм решила пак М, но се притеснявам за дължината на ръкавите, че на всичка ластично, което имам ми късеят.

# 807
Хм, накарахте ме да се замисля силно с моя микроскопичен бюст, все М поръчвам, ама дали пък не съм за S  Thinking Шаманче, дай съвет, за роклята ми е тревогата, блузките и по-свободни ме устройваха досега. Бюста е 89, талия 67, ханш93, аз М мислех, ама да не е пък много хлабава , пък ако променя на S да не вземе да се впие като наденица  hahaha

# 808

Честито! 100-тния клиент, Шамане, ко пИчели?  Mr. Green

... Бюста е 89, талия 67, ханш93, аз М мислех, ама да не е пък много хлабава , пък ако променя на S да не вземе да се впие като наденица  hahaha

Е, хубава работа, бива ли така! Аз с моите пИрфектни мерки 90-70-90  Mr. Green, си вземам М, пък ти къде се слагаш?

# 809
Казваш, на моя липсващ бюст няма да е хлабава  Thinking Ще се доверя  Hug
Какъв 89 съм писала  ooooh! 79, и то с въображение, може и за 78-77 да се вземе  Blush

Общи условия

Активация на акаунт