Отговори
# 870
Шаманке, затруднението ще е основно за теб  Confused Но ще отнеса голяма критика ако сега поръчам една блуза с шал и после втора - заради материята  Crazy
veroniki, с тези мерки ... поръчай си рокля S  Peace НО повече не ги споменавай, че Бу няма да си говори с теб  Joy

# 871
И аз колкото повечме гледам размерите, толкова повече се обърквам  ooooh!
 От лятната колекция всичко ми беше S и ми стоеше добре. Сега първо бях поръчала S от всичко, после го промених на M след като Шаманката пусна тази таблица. По данни от последната табличка с мерки и теглилки излиза, че съм за S - голяма каша. Пижамата и блузата няма против да са ми леко свободни, но се притеснявам роклята да не ми виси като чувал - давайте акъл дали да я променя на S  Thinking. Ръста ми е 156см. тежа 47кг. Доколкото успях да се измеря мерките са ми 86-70-86

не съм гледала таблицата, но като ти виждам мерките си за S даже XS ако има

# 872
Вероники, ако лятото си била ок в С, значи си С

Май разминаването в таблиците и вашите замервания идват от това, че мерите по носени и съответно поразтегнати дрехи, а моите измервания за по кройка или току що ушита блуза  Rolling Eyes

# 873
Вероники аз с подобни на твойте мерки, ама ханш 93 и височина 168 този път си взимам S, имам само още чуденка за пижамата, коментира ли се вече долнището с какви цифрички ще е, че да не ми се окаже тясно Thinking

# 874
 Чета, чета и както може да се очаква, не ми става по- ясно. Естествено и моята дилема е за размера и понеже се колебая между М, L и XL(за пижамата, примерно) ще внеса моя дял в обърквацията. От лятната колекция имам кърмаческия потник размер L. Стоеше ми добре, но в процеса на експлоатация, не се отпусна а се скъси Tired. Пак е носим, но по- дълъг ми харесваше повече Crossing Arms. Не обичам под дрехите да ми се различават подробностите, но ако роклята ми е много свободна на бюста, мисля, ще изглежда зле. Ако пък си взема по- малка и ми късее примерно на ръкавите, няма да го преживея(четох обсъждането на въпроса, но имам фиксация, по- силно е от мен). Размерите ми последните месеци са:98-80-98, висока съм 169см.

# 875
  • София
 Много ви благодаря  Hug Отивам в другата тема да се редактирам за последно Embarassed

# 876
Пфууу, аз като се измерих днес и направо  Sick мерките ми са горе-долу 100-90-100, та Шамане викаш, роклята не е много разтегателна, пък аз хич  не обичам дрехите да са по мен..  newsm78
Поправих си поръчката на Л размер  Hug

И честит имен ден на малката Матеа, па макар и с един ден закъснение  Hug да ти е жива и здравичка!!

# 877
Един въпрос, на блузката М2 под екологично пише ли нещо, че не мога да прочета.
И за блузите с шал, има вероятност да са два вида или чакаме да разберем дали ще са плетиво само.

# 878
Хораааа, признавам, че ще ме побъркате  Mr. Green Половината от вас пазаруват от Редута и др. сайтове, там как се ориентирати за размерите, че за заимствам схемата.

Сега, слушайте внимателно, няма да повтарям (това съм аз, Льо Клер  Mr. Green )

1. Силуета на пижамата ще бъде съобразен с това, че е удобно да е по-свободна и материята не е толкова еластична. Тоест ако блузата с печат М е широка х см., то пижамата ще бъде широка х + прибавка за свобода. Широчината на панталона на пижамата ще бъде съобразен със стандарта. Така или иначе, горе при колана ще бъде на ластик, така че ще може да поема разликата в коремите  Wink Дължината ще е средна, просто ще се съобразя със стандарта.

2. Тиквен цвят, ако ръкавите те притесняват толкова, просто измери някой ръкав, който ти стои добре и сравни с това:
 дължина на ръкава - М = 55 см., Л = 57 см., ХЛ = 59 см. По заповед на Щуката, ръкавите са пуснати доста дългички  Peace
Според мен ще се чувстваш ок в Л, може и М, но ще е по-обрано.

3. Тази година материите са по-стегнати от летните, по-плътни и ще се разпуснат по-малко най-вероятно.

didanka, благодаря  Grinning

Мама Вики, пише www.lllbg.org  Wink

# 879
... Половината от вас пазаруват от Редута и др. сайтове, там как се ориентирати за размерите, че за заимствам схемата....

По метода "проба-грешка".. лошото е, че продължавам да греша на моменти, но не се отказвам да пазарЯ, както се казва.  Confused

# 880
Шаманче, сега ми изникна едно въпросче, детските размер 74 нали по подразбиране си е боди, или трябва да уточня в поръчката

# 881
Сю, по принцип по подразбиране, но сега ми се върти една наложителна промяна, може всички да са блузи  newsm78 Ще преценя и ще кажа.

# 882
Оффтопик ,но Шаманич четейки по диагонал поста ти реших ,че пижамата ще е в  тиквен цвят ,чак си го преставих как изглежда ....лелелеееее,колко съм изплякала   Joy

# 883
Joy Тиквен или не, пижамата ще е в цвят ей такъв,

а роклята и евентуално полото, в такъв

# 884
Страхотни са цветовете, Шаманич! Hug

Аз май няма да сменям размрите - каквито, такива...ще отслабвам, или ще пълнея докат кърмя - според зависи от дрехите. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт