Отговори
# 915
  • Велико Търново
Интересува ме, може и да сте го споменали, но мъжките с дълъг ръкав ли ще са? newsm78

# 916
Мъжката тениска (все пак е тениска Wink ) я има вече в темата за поръчките!!!

Да благодарим на Шаманката   bouquet  bouquet  bouquet

# 917
...

2. Тиквен цвят, ако ръкавите те притесняват толкова, просто измери някой ръкав, който ти стои добре и сравни с това:
 дължина на ръкава - М = 55 см., Л = 57 см., ХЛ = 59 см. По заповед на Щуката, ръкавите са пуснати доста дългички  Peace
...

Благодаря за изчерпателния отговор! Поласкана съм от вниманието към моите притеснения. За съжаление те граничат с психоза и нищо не е в състояние да ме убеди, че ръкавите няма да се скъсят след пране. Приключвам с терзанията и отивам да поръчвам.

# 918
Шамане, имам въпросче...
2. Тиквен цвят, ако ръкавите те притесняват толкова, просто измери някой ръкав, който ти стои добре и сравни с това:
 дължина на ръкава - М = 55 см., Л = 57 см., ХЛ = 59 см. По заповед на Щуката, ръкавите са пуснати доста дългички  Peace
Тези дължини с включени 2-та обещани сантиметра ли са? Аз се чудя М или Л. Ветоятно Л ще е заради ръкавите, но си измрих една от малкото блузи с нормално дълги ръкави и те са 59 см.  ooooh!

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 09:28 от villyh

# 919
  • София
Абе хора, стига с тези ръкави  ooooh! Аз какво да кажа като съм 1.50 и всички ръкави са ми дълги, да взема ли да поискам да ги скъси с 2 см.  newsm78

Шегичка  Hug

# 920
Поръчах и аз!
Паричките - в края на месеца ще внеса, може би дори на 30-ти чак.... надявам се, че не е проблем, нали това е срока?

# 921
Ох, луднах с тия мерки и теглилки  #Crazy Ето обновена таблица, мисля вече е точна (ха дано)

# 922
Esma, дълго не е късо - винаги може да се подгъне, отреже и т.н. Виж късото няма как да стане по-дълго  Crazy Повярвай ми, какво ли не съм изпробвала и все ми се чини, че твоят проблем е решим, за разлика от другата крайност Crazy И ти ако цял живот си като ходила за риба и фен на 3/4 ръкави, и ти ще мрънкаш за това Peace Laughing

Гледам, че и за татковците ще има тениски newsm44 Моят ме изяде с парцалите лятото, че само за него нямало нищо, така че сега съм просто длъжна да му поръчам и ще редактирам. Има ли яснота дали ще има оскъпяване на блузите и промяна на материята, да да ползвам да преведа правилната сума?

# 923
Всички блузи освен тази с шала са ясни като цени. За шала чакам още оферта, имали са някакви неприятности и са се забавили  Rolling Eyes

# 924
Всички блузи освен тази с шала са ясни като цени. За шала чакам още оферта, имали са някакви неприятности и са се забавили  Rolling Eyes

Малей, чакай да звъня да питам дали са превели парите за моята поръчка, да не се окаже, че ще довнасяме и да ти объркам плановете за плащането. ooooh!

# 925
Мъжката  блуза с къс ръкав ли ще е?

# 926
Мъжката  блуза с къс ръкав ли ще е?
Да

# 927
Здравейте! В края на декември, когато ще се раздават дрехите ще съм в 25 г. с. Как мислите, роклята подходяща ли е за напреднали бременни? Ще ми се да я понося 2-3 пъти преди да родя.

# 928
Здравейте! В края на декември, когато ще се раздават дрехите ще съм в 25 г. с. Как мислите, роклята подходяща ли е за напреднали бременни? Ще ми се да я понося 2-3 пъти преди да родя.

Мира, аз цяла бременност не свалих Шаманските кърмачески блузи от миналогодишната зимна серия.  Peace

# 929
Мира:), според мен ще става за бременно коремче. Аз я тествах с моя скрит бременен корем (пояснявам, като си отпусна шкембето го докарвам до визия 7-8 месец  Mr. Green ) седи приятно  Peace Полото също тествах, екстра е.

Ето малко снимки с облечено поло, който иска да ги види по-големи и не го е страх - ЦЪК

Общи условия

Активация на акаунт