Отговори
# 945
Валкирия, още не мога да кажа  Tired

# 946
Шаманич, полото изглежда наистина страхотно, а онази снимка илюстрираща как практически ще се ползва си я нарекох "Интелектуално кърмене"  breastfeeding много е сладка.
Надявам се скоро да пуснеш и снимки на блузата с шала, защото помня, че обеща да покажеш как може да се носи шалчето. А за цвета супер е ... май някъде чух или прочетох, че тази зима сивото е новото черно, така че освен практични ще сме модерни благодарение на теб.   bouquet

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 10:18 от shesi

# 947
Здравейте! В края на декември, когато ще се раздават дрехите ще съм в 25 г. с. Как мислите, роклята подходяща ли е за напреднали бременни? Ще ми се да я понося 2-3 пъти преди да родя.
Мира, аз цяла бременност не свалих Шаманските кърмачески блузи от миналогодишната зимна серия.  Peace

Подкрепям!! Дрехите са направени с такъв майсторлък, че поемат и бременно шкембе, и млекоцентралите след раждането  Hug Мисля, че при теб роклята ще е добра инвестиция!! Леко бременеене!!

# 948
Привет на всички Simple Smile
Искам да попитам за получаването на поръчките: кога ще е, къде, как Simple Smile ?

# 949
ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ:
Ако сте от София:Избираме си доброволци, отговорници по квартали или пи скоро групи квартали близки един до друг. Можете да видите как беше организирано миналата година Когато нещата са готови, в тази тема обявявам среща на удобно място. Който успее да дойде, взима си поръчката. Който не успее, поръчката му отива в отговорника и си я търси от него.

Ако сте от голям град или такъв с повече от един поръчали: Пак набираме доброволни отговорници, които ми пускат точен адрес, имена, телефон и ПК на лични. Те получават колет от мен и правят среща за раздаване. Ако не успеете за срещата, търсите си отговорника на лс. Отговорниците не са длъжни да ви търсят или носят нещата в къщи, освен ако сами не предложат да го направят. Все пак всичко тук е на доброволни начала. Можете да видите миналогодишния списък по градове , а когато приключат поръчките, ще сложа актуален.

Ако сте сам поръчал от града: Пускате ми точен адрес, имена, телефон и ПК на лични и аз изпращам пратката ви по пощата или куриер. Мога да пращам и като куриерска пощенска пратка, така че ще е добре да ми напишете и близък до вас офис на еконт.

Ако имате специални желания за вида и начина на доставка, със пълното съзнание, че това ще ме затрудни, можете да ми напишете ЛС и да си поемете разходите по доставката. Някой беше питал за наложен платеж, това не ми е особено удобно, защото изисква да ходя до офиса на куриерите. Но ако няма друга опция, можем да го обсъдим.

# 950
В крайна сметка на мен всичко ми е ясно, само не разбрах в избрания плат за роклята имаше ли вълна, или нямаше.
Опитах се да намеря дали е писано някъде, ама не можах.
  Embarassed

# 951
Здравейте ! Аз съм една новоизлюпена мама и горд нов член на ЛЛЛ... Искам да изкажа адмирации на Шаманката за това , което прави , наистина и аз и се възхищавам искрено !  Hug Поизчаквам да видя още малко подробности за хубавите дрешки и си пускам и аз поръчката в указания срок за ужас на мъжа ми , че съм си харесала всичките неща  Money , но мисля да го умилостивя с една тениска ... Иначе за цвета на дрешките наистина е много актуален, подариха ми от Италия туника в точно такъв цвят , ама не става за кърмене ! Сега да дам една идея и да питам и аз нещо , та да не многословствам напразно Simple Smile Идеята е за надписа на детската "До кога ще суча не е ваша работа ! " да е на гръбчето , че като кърмим на вън да запушим устите на разни бабички дето викат " Ууу, моме ни тъ лии срам ма!" и питанката -  и трите /поло, рокля и с шал/ ли ще са от един плат и цвят ? 

# 952
  • София
ммммм идеята за гръбчето е страхотна Heart Eyesстига да не е късно за нея  bouquet

# 953
  • До хладилника, който обичам
Съвсем по темата  Crazy

# 954
Феичке, според вносителя, в плата за роклята (и полото)  има малък процент вълна в плата, но е много мек и тъничък и реално не се усеща   Peace

Райян, благодаря  Grinning
Идеята ти с печат на гърба е чудесна, но нека да я оставим за лятото, сега няма да е толкова функционално.
Полото и роклята може би ще са от един цвят и плат, ако не намеря по добър за полото. Блузата с шал още е неясна, но ще е различна. Пижамата ще е в едно много приятно пепеляво лилявесторозово.

# 955
Шаманче, освен нова колекция си имаме и нови цветове  Laughing
Лилявесторозово за пижама ми звучи идеално.

# 956
Валкирия, още не мога да кажа  Tired
Е, ако може, може! Пък подкупа си остава, стига да успея да дойда на общото раздаване.  
Знам те аз какво обичаш! smile3508

Призовавам всички да зарадваме Шаманката с по един шоколад, да си има запаси и да черпи енергия за лятната колекция Mr. Green!

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 19:49 от _valkiria_

# 957
Ох , че хубавко звучи и лилявесторозово, и тъничко , и мекичко... Нямам търпение ! Иначе наистина за лятото отзад надписа е по-добре, както сме почнали би трябвало да се кърмим още до тогава Praynig И за шоколадите съм ЗА   bouquet За доставките съм насреща , ако ставам за отговорник така новоизлюпена де , а имам дружки и близки по София , които могат да вземат старозагорската пратка и да ми я донесат без да се ангажираш да пращаш до Стара Загора ... Ама това по нататък! А за блузата с шала , ако има шанс би било чудесно нещо в синьо-зелената гама , че бебчо така се успокоява като зяпка такива цветове ... 

# 958
  • ул. "Мечтание"
Призовавам всички да зарадваме Шаманката с по един шоколад, да си има запаси и да черпи енергия за лятната колекция Mr. Green!

Идеи как да го пратя по банков път?  Mr. Green

# 959

Идеи как да го пратя по банков път?  Mr. Green
Ааа, по тънката ви се иска да минете. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт