Отговори
# 1 155
  • Пловдив
Последно да напиша, нямам преводи и информация от ivka_007 (Пловдив), mimi 81 (Пловдив), vatan1919 (Бургас), Сиситу (Сливен).

Кажете дали има грешка или да ви отписвам? Ще изчакам до утре.

аз утре пускам паричките..Sorry  newsm20

# 1 156
 Честита Нова година на всички кърмещи (бъдещи и настоящи), кърмачета и подкрепящи благородната кауза!

Аз да се похваля- вече съм облечена!  Хиляди благодарности на Шаманката    Hug!

Пижамата е супер! Материята е много приятна- тъничка, но не е рехава.  За цвета имах известни резерви(не съм почитател на розово), но е чудесен- на изкуствена светлина е нещо между розово и виолетово и е сравнително тъмен- легна ми на сърцето.

Роклята е любим цвят- тъмно сиво. Ръкавите са достатъчно дълги Laughing. Малко обаче съм се подценила в размера  Embarassed. L ми е въз тесничка. Трябва ми размер XL. Нареждам се на опашката за допълнителните бройки.

# 1 157
  Пижамата е супер! Материята е много приятна- тъничка, но не е рехава.  За цвета имах известни резерви(не съм почитател на розово), но е чудесен- на изкуствена светлина е нещо между розово и виолетово и е сравнително тъмен- легна ми на сърцето.
Супер, с нетърпение чакам и аз да се пижамирам Simple Smile

# 1 158
Хайде ,който се е пременил да пусне снимка де Mr. GreenНякои сме много нетърпеливи да видим как изглеждат дрешките.

# 1 159
Роклята е любим цвят- тъмно сиво. Ръкавите са достатъчно дълги Laughing. Малко обаче съм се подценила в размера  Embarassed. L ми е въз тесничка. Трябва ми размер XL. Нареждам се на опашката за допълнителните бройки.

Може ли да ме имаш предвид, за смяна, защото позаслабнах лекинко и може пък ХЛ да ми е по-свободна. Ама това ще го разбера след като получа дрешките  Rolling Eyes

# 1 160
Честита нова година, да е здрава, спорна и късметлийска!!!  Simple Smile  Шаманче, да си ни здрава, и да ни радваш с още по- хубави дрешки!  Hug

И аз съм вече нетърпелива и съм много на зор, да се "опижамя", че нощем като се заголя в тези студове, все ходя схваната...  Wink

# 1 161
Шаманке, знае ли се горе-долу кога ще бъде срещата,защото тази събота и неделя ми се налага да пътувам и се притеснавам да не е точно тогава? че ми е неотложно пътуването

# 1 162
Много се надявам срещата да е точно тази събота или неделя. Ако шаловете станат до сряда, както ми обещаха (за пореден път), може да ти приготвя нещата и да си ги вземеш от нас преди събота.

# 1 163

Може ли да ме имаш предвид, за смяна, защото позаслабнах лекинко и може пък ХЛ да ми е по-свободна. Ама това ще го разбера след като получа дрешките  Rolling Eyes
Elichka_mama, тъй като те видях си мисля, че ще влезеш в Л. Но ако искаш ела да пробваш  Mr. Green

Тиквен цвят, сивия материал на роклята леко се разпуска, ако не ти е прекалено дискомфортно и стегнато, може като поносиш роклята да се поразшири. Ти си прецени как се усещаш.

# 1 164
Включете ме в листата на чакащите със следното:
ник: v.teneva
град: София (ж.к. Манастирски ливади)
Дамски: М1, размер М - 1бр.
Детски: Д1, размер 74 - 1бр.
Кърмаческа: Поло, размер М - 1бр.
Блуза с шал, размел М - 1бр.
Рокля, размер Л - 1 бр.
Пижама, размер М - 1бр.
 Rolling Eyes

Здравейте, Честита и спорна 2011 год. Дали остана нещо и за разсеяните?
И аз за това щях да питам. Ако съм се вредила, моля пишете и на ЛС, че от от 23.12. сме все болни, даже и бебето сега и главата ми пуши и нямам време да чета тук. Много моля и предварително благодаря  Hug

# 1 165
Flash Dance, още малко търпение, не стигам до там  Hug

# 1 166

Elichka_mama, тъй като те видях си мисля, че ще влезеш в Л. Но ако искаш ела да пробваш  Mr. Green

Тиквен цвят, сивия материал на роклята леко се разпуска, ако не ти е прекалено дискомфортно и стегнато, може като поносиш роклята да се поразшири. Ти си прецени как се усещаш.

Шаманке, а аз съм в момента решила още да заслабвам, та викаш ще съм ОК в Л... Ще пробвам когато ги получа.

Но аз предлагах на Тиквен цвят да си ги разменим (ако моята ми е голяма), защото нейната е Л, а моята ХЛ  Rolling Eyes

# 1 167

Аз да се похваля- вече съм облечена!  Хиляди благодарности на Шаманката    Hug!

Ох и аз вече искам да се накипря. Crazy

Шаманке, ако шаловете са готови навреме, кога смяташ да ги пращаш в другите градове, например Варна? Embarassed

# 1 168

Не ми е прекалено тясна. Само ми поописва формите. Може и да греша, но ми се струва, че XL ще ми е по- добре.  Ако Elichka_mama си хареса нейната и се откаже от замяна,  ще си нося моята. Може пък и аз да отслабна Flutter.

# 1 169
  • Къде ли не
Таблицата с отговорници по квартали за София е качена на Първа страница. Наближава времето за раздаване, така че моля всички да се проверят, и ако има грешки да ми сигнализират. Също така за сега има две зони без отговорник и една , чийто отговорник може да няма възможност да дойде ( Габи).

Общи условия

Активация на акаунт