"Шоколадова коса" 2

• 195 772
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Тогава може би зависи от естествената пигменатция на косъма. Не мога да намеря подходяща снимка с Кастинг 7.13 да покажа, но цвета стана много добър, аз точно от червени оттенъци бягам и останах много доволна от цвета. Дори сега смятам за последно да си сложа от Кастинга и да приключа с боядисването за известно време.

# 226
Тогава може би зависи от естествената пигменатция на косъма.
   със сигурност  Peace

# 227
Теичка с кой лореал си се боядисвала с безамонячната или с другия? какъв цвят ти се получи горе долу, светло тъмно...ох как ми се ще да пуснеш една снимка вече ще се побъркам с тези бои..

# 228
И с двете. Първо с 7.13 безамонячна на Кастинг, а след това 7.00 с 10 минутната. С безамонячната се получи добре, но след толкова русо, цвета постепенно изсветля и трябва6е да се боядисам пак. Сложих 10 мин. и стана едно златисто- червеникаво... няма как да ти покажа снимка, т.е. снимка, която да даде теалния резултат от боядисването. пък и прическата е такава, че често я оформям с лак и не добиваш реална представа. Дволна съм от Лореал като качество и постигане на изходен цвят. Но пустия ми нюх към експериментиране... Като цяло с безамонячната, номера, който съм посочила, се получи първо по-тъмно, отколкото на кутията, но след 2 измивиная цвета стана много хубав, не мога да преценя колко е светъл, тъй като преди това бях бяло руса. Но изглеждаше много естествено, без никакво червено. Пак бих си взела същия цвят.

# 229
Момичета несупях да изчета цялата тема, отскоро съм "шоколадка" и аз за 3 път се боядисвам и хич не ми се покриват белите коси. Бодясивха се с "Палете"  и " Брилянс "Уж тъмното по да хваща а то...... преди бях руса и пак не хващаше, но някак неличеше толкова. Напров се чудя...

# 230
аз отчаяно се опитвам да си махна черното и да се боядисам шоколадово, много ми харесва, но ще почакам поне година, защото не искам да си обезцветявам косата  Rolling Eyes пробвам разни домашни маски, които ми поотмиват 4ерния цвят, та ще видим по-късно резултатите  Praynig

# 231
аз отчаяно се опитвам да си махна черното и да се боядисам шоколадово, много ми харесва, но ще почакам поне година, защото не искам да си обезцветявам косата  Rolling Eyes пробвам разни домашни маски, които ми поотмиват 4ерния цвят, та ще видим по-късно резултатите  Praynig
Боядисах се с натурално кафяв цвят,не кестен,нито шоколад и ще премахнеш червеното.Аз така 2 пъти си оправям косата Peace

# 232
от черно станах кафяво но с обезцветяване, а моята шефка мн държи на косата си и не я обезцвети а като се боядисваше всеки месец заради побелелите коси  и по дължината задължително и така с тъмно кафява боя най тъмното кафяво от каталозите тя постигна тъмно кафява коса, но на вътрешна светлина си биеше на черно а на вънкашна си седи кафяво така хем няма да имаш голяма разлика хем с наслояването ще имаш кафява коса....
  Теичка  видях твоя цвят но той не е кафяв а бие на рус аз си мислих че е нещо кафяво незнам, искам да разгледам малко шоколадки и да видя при тях с каква боя какъв цвят се е получил, момичета скоро не сте писали как с кая боя сте се боядисвали и не сте качвали снимки хайде давайте показвайте се...ние ви чакаме, аз се отказвам да се боядисвам няколко месеца докато си намеря подход цвят за моя цвят който искам..........

# 233
Охх аз си сложих 6.0 от 10 минутната на Лореал. Нищо червено, по-скоро златисто и кафеникаво. Само че долу стана по-тъмно... Но не си личи много. Все се каня да се снимам и все нямам никакво време и то се стъмни, а със светкавица не се получава същото  Crossing Arms  Но като цяло съм доволна от резултата. Все пак, ако не забравя и намеря време ще снимам утре.
Дани къде видя моя цвят  Shocked  Или боята си видяла? Аз не съм качвала скоро снимки, а ако има из форума те са много стари.

# 234
Теичка видях 7.13 в каталога и ми се видя много светъл незнам как е станало при теб, а този 6 как е по тъмно ли?...ох искам хубав кафяв цвят, нещо като естествено тъмно кестеняв, но боя немога да намеря подходяща.....

# 235
6 е доста по-тъмна, да. Но забелязах, че няма червеникави оттенъци, което ми направи впечатление. Хубав е цвета, и то много. Твоя основен какъв е?

# 236
АМИ КАФЯВА МИ Е...НА ДНЕВНА СВЕТЛИНА МИ СТОИ ПО СВЕТЛО КАФЕВО НО МИ ЧЕРВЕНЕЙ ЗА ТОВА ИСКАМ ДА МИ СЕДИ КАТО ЕСТЕСТВЕНО ТЪМНО КЕСТЕНЯВО...

# 237
Най-добре някой фризьор колорист да те направи, а след това, ако си ограничена във финансите, или просто ти е кеф да се боядисваш самичка, попитай коя боя ще бъде най-подходяща за теб. Моята основа беше бяло русо, след Кастинг 713 стана много хубав цвят (като на кутията), без червени оттенъци. Последния път реших да сложа 6.0 от 10 минутната на Лореал, понеже в каталога кичура иглеждаше точно като моя естествен цвят. Да ама се оказа, че е по-тъмен 6.0. Но въпреки това много ми хареса, има златисти, но в никакъв случай червени оттенъци, поне на моята коса така седи.

# 238
Момичета, боя за коса перла колор  Oyster ми препоръчаха днес. Купих си 7/7, имате ли впечатления от тази боя? 100 мл е 10 лв. ТЪрсих каталог, но не намерих.

# 239
http://www.zaracosmetics.eu/main.php?module=product&object=p … ew&prd_id=127

Не получих от вас отговор, но пък вече намерих инфо и го споделям с вас!
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт