Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 422
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
alex_og97 как приготвяш карамелизирания крем

# 166
Хайде и аз с огромна голяма благодарност към labrex  за Руски градски кулич... мнооого вкусно (както всичките й рецепти, де...  Hug) labrex   bouquet   bouquet   bouquet

anisunshine, страхотни куличики! Heart Eyes  bouquet  chef
tutulina , остана ли от сливовото сладкишче? Heart Eyes  bouquet
sta, и аз на опашка за рецептичката, стоят ми едни гъби в хладилника, пък на твоята снимка изглежда много апетитно пиленцето с гъбките! Heart Eyes  bouquet
РОНГО, много слънчеви корички!  bouquet
На marabu хлебчето си харесах, на alex_og97 рулцето, добра комбинация ще да са!  bouquet  alex_og97 , давай докато има дини, и ти да се изпързуляш по динена кора! Grinning

Вкъщи тутманик от страхотно вкусното тесто с айрян на mari_eta   bouquet и картофено-тиквичкови кюфтета на фурна.

# 167
маринованите патладжани,направих полувин доза-16 бурканчета от тези излязоха,ама не става ли прекалено сладко с толкова малко сол?Не съм отваряла бурканче,но опита парченце,киснало в марината и доста сладко ми се видя  newsm78

Хриси, леко сладникава е да, но е въпрос на вкус, аз мисля, че споменах, че е сладникава, а захарта може да се намали. Една приятелка скоро прави и каза, че на втората доза е намалила, но тя пък предала рецептата на своя приятелка, защото точно така и е харесало.
А сол има в самите патладжани - нали се посоляват, за да се отцедят, те си поемат  Peace

Маме, понякога и това е закуска  Laughing Laughing

Някой попита за сладоледената торта - тя е чийзкейка с боровинки (някъде в подписа ми е), но отгоре не със сладко, а с пресни червени и черни боровинки, арония, варени - мин. в много сладък захарен сироп.  Сллед като се охлади нарязах на парчета (да се вадят по-лесно) и замразих.

# 168
tutulina,как е направен сладкиша ти със сини сливи?От бутер тесто ли е?Много е хубав!  Simple Smile

an_unmarked_crossing ,много впечатляваща снимка!  Grinning Да знаеш какъв фен съм на това ястие!  Crazy Hug
Една багетка на Марабу не бих отказала,ама никак !  Grinning

Ето ви едно десертче.Сладкиш със сливи и нектарини по тази рецепта.

# 169
Деликате топвам питка с гъбен сос
Ани,Кафенцето,Ала Бала,Хриси,Елица,Мариета,Женя,Марабу,Танита,Фели,Лаплата,Ани,Ронго много хубави неща сте приготвили
Мама Цоци всичко разкош с руло трепач
Хъни усещам аромата
Фрей много красиво
Ста само биричка или бяло студено винце липсва
Тутулина а ти не дразниш ли с този шипков мармад и какви вкусотии си наредила-поне за сега няма да се предам
Марабу супер питки
Дес с тоя кадир и ти вкусно изкушаваш
Алекс прекрасно меню
Ан очите ми са в чинията
Лабрех ти си фея в кулинарията
От мен за вечеря телешко варено,пуешко с грах и топчеста питка с айрян от Мари_ета  newsm51-питката ти е чудесна
И Селма с разкошен десерт
а при нас грозде ама от едрото,донесоха ми една щайгичка и голямо хапване ще пада.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 18:30 от megans

# 170
Здравейте момичета,толкова вкусни неща видях та пак огладнях
Виола,Лабрекс,Леля Ог,Женя 83,Мари ета,Алекс,Еликсирче,Елица сестрица,Верабел,Тутулина,Меганс,Мама Цоцолана,The code,Anisunshine-БЛАГОДАРЯ ви момичета за прекрасните пожелания.Радвам се че тортата ви е харесала и на гостите им хареса много.За съжаление в суматохата така и не успях да снимам парченце.Снимах само това

от тестото на Мариета,и съм забравила да снимам гроздето опечено.
А днес се борих с още една торта подарък,която ще носят децата в Козлодуй,че на зет ми баба му и майка му са родени на един ден и ще празнуват заедно.Едната прави 70г.а другата 50г.
Дъщерите помагаха за украсата и дирижираха кое къде да бъде.Дано и тя ви хареса.

# 171
  • София
    Момичета, по молба на дъщеря ми Neli4ka, пускам какво е готвила тя, от нейно име!Компютърът и е развален, а от лаптопа нещо не искали да и се качват снимките! Peace

"Здравейте момичета, компа ми е развален,затова само поствам и бягам да Ви разглеждам.Hug"

Руло от сирене!

Пикантни скариди с ориз и грах!

Яйца по шотландски,шишчета от кюфтенца и гъби,пълнени чушки само с кайма със салата за гарнитура! 

# 172
Дитсан страхотни неща си приготвила и ти като Лабрех сте като художнички -гроздът ти  е супер и гевречетата,а тортичката ти е прекрасна,много ще я харесат.
Неличка много вкусно

# 173
MMM Неличка  Hug сега ако ни кажеш и каква е рецептата на сиренявото руло  newsm03 Моля..

# 174
Големи вкусотии и красоти сте приготвили отново кулинарни вълшебници . Flutter Hug
Питки , торти, сладкиши , скариди , кюфтенца , кремчета .....  Party Страхотни сте !   bouquet

от мен - вкусния сливов сладкиш на labrex.

labrex- благодаря ти за рецептата .   bouquet Мнооого вкусен сладкиш .  Heart Eyes

# 175
alex_og97 как приготвяш карамелизирания крем

Заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524271.0

MMM Неличка  Hug сега ако ни кажеш и каква е рецептата на сиренявото руло  newsm03 Моля..

И аз много моля  newsm03

# 176
# 177
Вечерята ни ще бъде ето този вкусен миш-маш:

Близнаците,както обикновено запомнящо се представяне   bouquet
Мег,при вас няма ден без питка,неуморна си Hug
ditsan,ама ти как ги подкара тия торти коя от коя по хубави.Бях останала с впечатление че си начинаеща в тортоукрасяването,ама сигурно съм се объркала Embarassed
Селма,много хубаво сладкишче   bouquet,имам няколко праскови ще взема да го забъркам.
Лабрекс,и кюфтета и тутманик като за 6+  bouquet

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 19:47 от Дес

# 178
  • София
Привет! Малко със закъснение да се запиша в темичката.

Тази вечер сме на Пица и айрян. Малко я попрепекох, ама карай  Wink

И за настроение - едно агнешко чеверме за гостите на една голяма българска сватба, на която бях в неделя. Разбира се, не е приготвено от мен  Laughing

marabu, хлябът ти е прекрасен и с такава апатитна коричка   bouquet

Маме, а на теб ти се чудя  с 4 деца на главата кога и как успяваш винаги да сготвиш по няколко неща, и то все връткави, че и хляб да  омесиш    bouquet  bouquet  bouquet

Танита, както винаги при теб е много красиво и вкусно!   bouquet

Сладките изстъпления няма да коментирам, че се опитвам да ги забравя за няколко месеца  Stop Но това сладко от динени корички направо ми взе ума. Лабрекс     bouquet

# 179
Да се включа и аз в темата!

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 10:43 от ♥ Doro ♥

Общи условия

Активация на акаунт