Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 413
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • ГОре на черешата...
Аз напоследък готвя баналности и затова не снимам, но немога да пропусна да честитя на адашката двойната радост - честит рожден ден на Мартин и честита прекрасна бебешка новина, Мариета  bouquet! Всичко да мине по вода Peace!

# 451
Да се включа и аз в темата!

и аз да се включа в молбата за рецептата на този сладкиш  Praynig

Ако не се лъжа този сладкиш се казва "Агнеси", но за жалост не му знам рецептата. Майка ми го правеше едно време, ама не е много лесен за изпълнение.

# 452
  • София
За Агнесите става въпрос:
Ето рецептата на Звездев. По нея съм правила, станаха супер и никак не е трудно за правене.  Peace
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-233/

# 453
ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ И ОТ МЕН,МАРИЕТА  bouquet  И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЪДЕЩИЯ БАТКО  Hug

Домашните вече започнаха да свикват на фото-сесиите в кухнята,така че,ето две предложения от мен:

Телешки шницели с бира и чесън!

Питка за Кръстов ден не успях да направя,но завъртях на бързо тези "мързеливи" рогчета

# 454
  • София
Мариета, Честита ти двойна радост ! Здраве и щастие на теб и семейството ти  Hug  пожелавам !

Пинаа, много набързо  Whistling ... Още помня един твой мнооого шоколадов кекс, украсен уникално  Crazy !

От мен пастет по рецепта на Марабу , която приготвя все прекрасни неща   bouquet

и един кекс с добавени лимонови и портокалови резанки

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 15:41 от Kafenceto

# 455
  • ГОре на черешата...
Ако не се лъжа този сладкиш се казва "Агнеси", но за жалост не му знам рецептата. Майка ми го правеше едно време, ама не е много лесен за изпълнение.

Да, това е Агнеса/и и напротив - много е лесен даже.
Ето как го правя аз: Агнеси

# 456
  • на втория етаж
Мариета,честита ти радост!Поздравления за цялото семейство,лека и безпроблемна бременност!Честито и на малкия палавник!  bouquet
Селмааа,много съблазнително десертче!
Видях още много,много вкусотии!Разкошни сте! Peace

От мен нещо лесно,вкусно,калорично(макар,и не чак толкова  Twisted Evil):
Картофки запечени в пилешки кожички

и десерт - Плаващ остров с бял шоколад и малиново "море"

# 457
Честит ти рожденник и радост, Мариета!  bouquet  bouquet  bouquet
Ето от мен нещо набързо...

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 21:28 от merydit

# 458
Мариета,честита най-голяма майчина радост preggo
и ЧРД на бъдещия батко    ura.
Момичета страхотни неща сте приготвили всички. newsm51
Аз нещо не готвя няколко дни освен салати,пазарувам готови неща.
За днес направих само една баница.

# 459
Момичета, нямате настигане, нито изчитане, но виждам че трябва да честитим на Мариета! Честито, мила, много щастие!

Аз влизам телеграфно, че днес съм именица, (добре, че ме подсетиха  Laughing), да ви черпя с  една виртуална торта  Grinning

# 460
merydit,това верно ли го направи набързо?  Shocked
Браво!  Hug

lina kaz,интересни картофки!  Flutter А за десерта нямам думи!  Heart Eyes

Kafenceto,ще дадеш ли линкче към пастета на Марабу,че вкъщи много обичат пастети,а аз не давам да ядат от купешките. Rolling Eyes

desideskata ,потекоха ми лиги от оризовите ти кюфтенца!Може ли рецептичка?  Simple Smile

The Girl,чудни пирожки!  Grinning

Lois,честит имен ден!   bouquet

# 461
къде да видя рецептата за тиквичките, а и за сосчето Simple Smile
Ето от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523331.msg16297179#msg16297179

# 462
  • София

desideskata ,потекоха ми лиги от оризовите ти кюфтенца!Може ли рецептичка?  Simple Smile

http://www.receptite.com/recepta.php?r=5584  това е рецептата. Аз вместо само магданоз сложих - куркума, джоджен, сух и пресен магданоз и ким. И вместо с галета - универсална панировка с корнфлейкс, но й сложих и царевично брашно, защото има много сол в нея   chef

# 463
  • София
Влизам да поздравя всички които са имали празник и не съм ги отчела.Видях именници,рожденици и новини за бебоци.Всички живи и здрави да сте,с пожелания за всичко най най  Hug
Страхотни кулинари/ки сте,черпя доста идеи от вас.
Аз напоследък се излагам с едни яки зимнии и готвя аламинути,но съм толкова уморена,че и време за снимка не ми остава.Обещавам след ден два да се включа по активно   bouquet

# 464
desideskata,благодаря за рецептата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт