нашата госпожица в началото не обичаше да се къпе, но се оказа, че термометъра ни не показва правилно и водата е била хладка. След като купихме нов и къпем с температура на водата 37-38 градуса детето умира от кеф и чака с нетърпение да се къпем.
Иначе заспива като я кърмя легнала на спалнята. Като се нахрани давам бибата и я оставям. Като си лягаме само я местя в кошарата и си продължава съня.
Косичката й много пада, вече има оголено петно от едната страна и на темето.
Да се похвалим от 3 дни вече я нося напред в кенгуруто и се оказва, че детето е супер щастливо. Гледа света от високо, вълнува се много и само маха ръчички и крачета. Много стабилно си държи главичката и изобщо не се изморява като стои по този начин.
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички.
Сега само се хили, но на глас още не.
Връхчетата са черни, отдолу корените руси, абе страшна е. Още малко и ще връзвам опашки.
Желая пълно възтановяване на свекърва ти.
. В крайна сметка купихме електрическа люлка. Засега върши работа, но ще видим докога. А вечерно време не мога да го приспя по друг начин освен на гърда, като след като заспи минимум половин час трябва да го държа в ръце, иначе се буди и се скъсва да плаче.

Ама пусти мързел - и аз като Лулу се оправдавам с липса на време. Останаха ми 2кг до теглото преди да забременея и още 5, ако искам да съм в идеална форма. 
Ама както си казала и ние крещим постоянно, правим резки движения, натиска я като иска да я целува и направо я мачка като все едно е кукла
Мъжа ми пък постоянно ми натяква че съм пълничка.. ама имало време към годинката съм щяла да се оправя..
Че съм пълничка, пълничка съм
и аз го виждам,ама нещо не ми се получава диетата