Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
...Тони балгодаря за пожеланията  Hug И аз бях именничка  Laughing Laughing Нали съм Надя  Laughing...
о-ле-леееее  Embarassed Наденце, честито, душа, макар и на патеричка Hug
Танче, честито ти именичка и на теб Hug

и аз ви черпя със закъснение

Олее, zuzi2, не знаех за банана Sad Любимия ни плод е той  Sick Повечето пюрета, които обичаме  са асорти банан. Ами ще го ограничим тогава.
Катерини, ти не се притесняваш от рисковете на ранното захранване, а за един банан се тревожиш... newsm78

# 421
Добро утро, мами.
Отдавна не съм писала, но все нямам време. Имам един въпрос - С много гадна хрема съм от вчера. Кажете какво да правя, че направо е страшно  Sad още се кърмим
Връщам се да ви чета, че имам доста и по-късно ще се включа по въпросите.
Честито на патерица на всички празнуващи вчера - да сте живи и здрави   bouquet
и аз,и аз,от татито прихванах вирус-сополи,глава,но при мен и Т и треска.За хремата има много неща-сребърна вода,стеримар,капки от лук,капки от цитросепт,правя си парни бани  с лайка,сода и сол,пия чайове с мед,ям плодове,и снощи си легнах с дебели дрехи и две одеала.Кърмя си,мия си ръцете нон стоп,и гледам да не говоря много на бебка,да не я пипам по лицето и ръцете.Само не съм сигурна сребърната вода и цитросепта стават ли за кърмещи,ама аз се пръскам със сребърна вода.И почивка-за сефте накарах нашто тати да разходи бебка навън.
Да се оправяме по-бързо,че днес аз изтървах хубавото временце. Cry

# 422
...Само не съм сигурна сребърната вода и цитросепта стават ли за кърмещи,ама аз се пръскам със сребърна вода...
и двете стават и са супер! може да си накапваш и сребърна вода(10мл) с клеева т-ра(5к). сребърната вода става и за бебоците даже Wink

# 423
Момичета, този линк го "откраднах" от една друга тема, но ми се стори много полезен  Peace Касае се за видовете акота  Laughing така че гнусливите да не гледа  Mr. Green    http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 17:44 от MaYa_

# 424
Мая на мен нищо не ми зарежда с този адрес newsm78, а някой знае ли къде мога да почета за даването на сокчета и захранване, че сега нямам време да търся, мерси

# 425
Ивелина, има цял подфорум за захранването . Полезен, хубав е и си заслужава да се разгледа. Аз започнах да го преглеждам. Виж го ако искаш, зависи с какво захранваш - сокчета и т.н
Мая, и аз не мога да отворя адреса. Нещо не е копнат както трябва  newsm78
Мама Заек, къде са снимчиците от срещата? Сутринта погледнах в Снимка БГ, нямаше ги.

# 426
# 427
  • София
Мама Заек, къде са снимчиците от срещата? Сутринта погледнах в Снимка БГ, нямаше ги.
Преди малко Десито ми ги изпрати и вече ги качих в албумчето ни Peace
Ние днес ходихме на изписването на един момък и си припомних неща, които ме вълнуваха само преди 3 месеца, а вече съм позабравила. Много мило ми стана като се сетих колко мъничка беше Али; как я закърмих; как ме болеше операцията, когато се смеех или кашлях, дори плачех от болка. Ееееех как минава времето......
Хубава вечер и много усмивки на всички  bouquet

# 428
Ей, момичета сега разгледах снимките от срещите. Страхотни са. Хубави мами и страхотни бебоци. Пухкави, сладки юнчета.  Heart Eyes

P.S. Да Мама заек, времето лети ли лети. Кога  родихме, кога минаха вече 3-4 месеца и човечетата ни порастнаха и всеки ден ни изненадват с нови неща.  Heart Eyes

# 429
Здравейте мамчета!       Моля някой да ми прати паролата за албумчето!

# 430
Привет и от мен
Срещата наистина беше супер, искам пак Wink жалко само, че на мен ми се наложи да си тръгна рано, но се надявам дргият път да постоим повече.

Хей мами, които бързате да захраните, премислете хубаво плюсовете и минусите на ранното захранване ... сега поне има много информация за вредите от ранното захранване ...
Детето цял живот има, за да опитва нови храни ... незнам защо толкова сте се разбързали newsm78
И нека да уточня, че само си размишлявам и се чудя какви са причините за това ви решение. Не искам да влизам в спор с никой, всеки сам решава за своето дете как да го гледа и храни.

# 431
  • В.Търново
Здравейте,мамчета!Искам да ви попитам по колко време спят децата ви през деня и колко често?Нашата кукла спи добре през нощта с едно събуждане за хранене към сутринта (4-5 часа),но през деня заспива 2-3 пъти за по 15 мин максимум.Чак вечер започва да нервничи,но през деня изглежда свежа...Има ли някой друг с подобно ежедневие?

# 432
аз не се чудя на момичетата които искат рано да захранват,чудя се на педиатрите които все още го предлагат,те не четат ли,не учат ли,не ходят ли на някакви лекции,все пак живеем в динамичен век,и всичко се развива много бързо и има всякаква информация и достъп до нея.Преди 5 години захраних на 4м и половина с плодово пюре,сок не съм давала до почти годинка,и тогава захраних само защото не можах  да устоя на всички критики около мен-било от роднини,майки и т.н.И съжалявам,детето ми не беше готово,не искаше да яде,и сега е злоядо.Отдавам го на това-кърмене на 3 часа,вода през нощта и захранване рано(все лекарски препоръки без оглед на това че детето ми не е за този режим,но Млада майка бях... Embarassed).Сега ще се замисля чак след 5-я месец,пък дори и да се налага с АМ да я храня ако нямам кърма.

# 433
  • Варна
Здравейте!
Днес прекарахме поредния прекрасен ден семейно в Морската! Засякохме се с Елиза, Крис и техния татко, който се беше въоръжил с фотоапарат за снимки, та и Павел намаза. Обаче така и не си показа усмивката, беше му крив ден днес. Може би защото беше акал само веднъж. Като се прибрахме имаше втори път, направо експлозия. Милото чак плака. После цокна и заспа към 20,30ч. ще видим до кога...
Утре нашия батко има мач в Добрич и татко му ще го води, още не се знае дали ние с Павел ще ги придружим. Така ми се разхожда... Ако не се класираме за там сме пак в Морската.  Peace
Мартеа, съжалявам, че пропуснахме възможността да се видим... Браво за чудесното прекарване!  Hug
Вчера нямах възможност да поздравя имениците, така че го правя на патеричка днес! Софи, Наде чувствайте се поздравени! Малките именички Вяра и София също!   bouquet  

# 434
Тони балгодаря за пожеланията  Hug И аз бях именничка  Laughing Laughing Нали съм Надя  Laughing

Embarassed зло да те забрави и теб, и семейството ти! Честит имен ден на патеричка и на теб, и на sophiepp  и на всички, които са празнували вчера!

Отивам да видя снимчиците и да си лягаме с госпожицата! Лека нощ!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт