Лимонена диета

• 123 917
  • 343
  •   1
Отговори
# 90
Такава рецепта са ми казвали за изхвърляне на камъче от бъбреците  #Crazy Комбинацията беше 1 лимон в 1л вода се изпива за един ден. Действа диуретично.
Ей, да внимавете ей, че да не се "похвали" някой...!  Confused

Ауу, че ме стресна.  Shocked
Не съм имала проблеми с бъбреците (да чукна на дърво), но мъжът ми изхвърли пясък (камъче не се видя) в началото на тази година и съвсем сериозно- страх ме хвана. Не бях виждала човек да повръща на фонтан от болка ( а съм раждала съвсем натурално и знам какво е болка).
Страшна работа. Да не дава Господ.  Praynig

# 91
  • Варна
Такава рецепта са ми казвали за изхвърляне на камъче от бъбреците  #Crazy Комбинацията беше 1 лимон в 1л вода се изпива за един ден. Действа диуретично.

Дам,на мъжът ми брат му има камъче и пие лимон с  newsm78кво беше не помня.С онова дето едно време баба ми го даваше на малките пиленца Crazy А и през деня си пие с вода.

# 92

Дам,на мъжът ми брат му има камъче и пие лимон с  newsm78кво беше не помня.С онова дето едно време баба ми го даваше на малките пиленца Crazy А и през деня си пие с вода.

Стига  Stop, не говорете моля такива неща. Вече започна да ме боли от ляво...  Tired

# 93
  • София

Стига  Stop, не говорете моля такива неща. Вече започна да ме боли от ляво...  Tired
Ако нямаш проблеми с бъбреците, няма за какво да се притесняваш. Само ще пишкаш по-често, следователно изчистваш организам  => заслабваш. Пък и витаминозно - бъка от вит Це. Но задължително плакнене на устата или миене на зъбките, защото разяжда емайла.

# 94
Мацки и аз съм в отбора на киселите момичета  Hug Изпих вече първият лимон  Mr. Green Ще направя всички лимонени варианти които сте дали и се надявам най-после да падна под 80кг Embarassed

# 95
  • София

Спомням си, че имаше страхотен ефект, но не точно за килограми, а за сантиметри - топи мазнините в проблемните области, направо ми падаха полите и панталоните Simple Smile

Абе, аз май нещо на схващам - как така сваляш сантиметри, а кантара не мърда и няма ефект върху килограмите???? newsm78 newsm78
Обяснете моля......

# 96
Мацки, аз направих шейка ама нещо не се пие това нещо. Сложих 100 г лайка, ама то си горчи много от нея и изобщо не е кисело. Да не би аз нещо да обърках? Количеството което ми се получи май нама да ми стигне за 7 дни

# 97
Ако нямаш проблеми с бъбреците, няма за какво да се притесняваш. Само ще пишкаш по-често, следователно изчистваш организам  => заслабваш. Пък и витаминозно - бъка от вит Це. Но задължително плакнене на устата или миене на зъбките, защото разяжда емайла.

Проблеми с бъбреците нямам (или поне досега не съм имала) ама... въобще не пишкам по-често от обикновено.  newsm78

# 98
  • out of space
Мацки, аз направих шейка ама нещо не се пие това нещо. Сложих 100 г лайка, ама то си горчи много от нея и изобщо не е кисело. Да не би аз нещо да обърках? Количеството което ми се получи май нама да ми стигне за 7 дни

Горчи не от лайката, а от корите май. Мойто не ми горчи, защото пасирах съвсем малка част от корите.

Мортиша, добре дошла! Киселите момичета, готино звучи! Grinning

# 99
От днес съм на лимонено НВД.  Grinning

# 100
Моята магическа отвара още "втасва", ама да ви питам докато чакам. Вярно ли е, че лайката като престои става токсична или моя мъж ме пуска по пързалката?  newsm78

# 101

Спомням си, че имаше страхотен ефект, но не точно за килограми, а за сантиметри - топи мазнините в проблемните области, направо ми падаха полите и панталоните Simple Smile

Абе, аз май нещо на схващам - как така сваляш сантиметри, а кантара не мърда и няма ефект върху килограмите???? newsm78 newsm78
Обяснете моля......
И аз това се чудя...тези, които са го правили само промяна в обиколките ли са имали?

# 102
И така днес е трети ден за мен.Сутрин пия отварата с лайка,вечер лимонс водичка.Вчера бая честичко си висях в  smile3550,това е добре,значи действа.Не повярвах на Ерика че е ходила толкова често,но ето факт е и при мен.Незнам ще има ли ефект от диетата,но поне вирусите няма да ги лепваме ще  running надалеч от нас.

# 103
  • out of space
 smile3550 Toilet Разбих се!!!  Tired

Абе ние с отварите хич не сме застраховани от простуди. Вит.це се разрушава веднага от досега с въздуха, а отварата ми вече е на два дена...

# 104
И аз смятам да почна, ама се плаша от стоенето по цял ден във ВеЦето.  Mr. Green Все пак ходя на работа..... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт