Лимонена диета

• 123 916
  • 343
  •   1
Отговори
# 180
Като гледам каква голяма група се заформихме, сигурно се регистрира бум в продажбата на лимони в България Simple Smile

# 181
Мен ми е трети ден и досега само благодарение на лимоните ми се пресе4е хремата!Ще кажа резултата след седмия ден smile3521

# 182
  • Варна
И аз ще я почна отначало,ама ме е страх да се измеря особено ханша Sick
А иначе такъв мързел ме е налегнал,че се поотпуснах малко и я наруших диетата,но от утре сериозно Crazy

# 183
  • Чикаго / София
Аз искам да направя това с лайката и лимоните, ама я кажете, лайката прави ли се нещо /вари ли се / или както си е се слага в лимоните да престои без обработка? Инали се слага не лайка в пакетчета като чай, а суха такава?

# 184
Мацки имам питане.
Утре ми е 4-ти ден,мога ли да пия 4 чаши вода с исцедени лимони през деня,вместо да изцеждам 4 в един литър вода?

# 185
Така от отварата и сантиметър не съм мръднала за съжаление,но аз няма да се предавам и ще пия само лимониииииииииии.Ще пробвам екстремната на Ерика.

# 186
Мацки имам питане.
Утре ми е 4-ти ден,мога ли да пия 4 чаши вода с исцедени лимони през деня,вместо да изцеждам 4 в един литър вода?

Ми що да не може- аз поне ты направих.  Grinning

# 187
А и сега е точно преди пълнолуние, луната най-активно се пълни, а и ние покрай нея  Close

Ще видите как след пълнолунието ще се отприщи отслабването Simple Smile

А дано!  Praynig
От твоята клавиатура- в божиите уши  Peace

# 188
Аз почнах от днес с 1 лимон и мисля да пия всеки ден без да разреждам но ще увеличавам бройката така до седем и  после намалям докато стигна до 1.Надявам се че ще имам по-голям ефект Mr. Green

# 189
Ихааааа, изчетох цялата тема, всички 13 страници и току-що си направих едно лимонено сокче. newsm44  Много не си падам по лимоните, но мисля и аз да се включа в киселака.   Само че аз мисля да комбинирам лимоните с "Фибракс", защото аз от лимони много се запичам и ме е страх да не се получи ефекта подут тумбак. Не вярвам да имам особено голям ефект ,ако си угаждам с всичко, защото аз имам 30 тина килца отгоре  261uu  261uu  261uu   Хайде успех на всички в киселото начинание!!!

# 190
да бутнем теми4ката пак напред! Wink
Аз малко поспрях диетката от 2 дни,4е имахме гости през уикенда и нямах време да цедя лимони! Blush ...но от утре пак по4вам! Outta Joint
Айде давайте резултати,де! Mr. Green

# 191
Аз свалих 1 кг с тази диетка. Обикновено свалям по кило на месец /на НВД съм/ а сега за една седмица го бутнах. Екстра.

# 192
Аз почвам 4-ти ден, кантара не е мръднал, но определено кореме ми е станал по плосък.Ще продължа да фи информирам.
Диетата ми хареса определено! Hug

# 193
Palatina ограничава ли нещо в храната?

# 194
Честно казано не виждам ефект от тази диета. Вече 5 ден резулатат никакъв.  Cry Close

Общи условия

Активация на акаунт