Какво мислите за този сайт? - www.wholesale-dress.com

• 79 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Зависи много от тях,ако не се заядат ще платиш 4лв.за освобождаването,но ако решат да се заяждат може ддс и мито да платиш.ДДС е 20%,но митото вече зависи от много неща това ми го каза митничарката кога си взимах пратката, но от този сайт не съм имала проблеми с митници до сега.

# 481
Явно по-голямата поръчка не е препоръчителна, след като има вероятност номера на обувките да не отговаря например или да липсва нещо... пък и то с това освобождаване цената си се вдига...  newsm78 Как да реши човек, като моделите са толкова хубави Sad Cry Confused Cry

# 482
Зависи много от тях,ако не се заядат ще платиш 4лв.за освобождаването,но ако решат да се заяждат може ддс и мито да платиш.ДДС е 20%,но митото вече зависи от много неща това ми го каза митничарката кога си взимах пратката, но от този сайт не съм имала проблеми с митници до сега.

мИТО СЕ плаща само над 150 Евро

# 483
Ммм не съм много съгласна поне за Варненската митница,но не искам да споря . Peace

# 484
  • Близо до София
ЩЕ СЛЕДЯ ТЕМАТА, САЙТА МИ ХАРЕСВА.... Simple Smile
ДАЖЕ ВЕЧЕ СИ ПОРЪЧАХ НЕЩА ПОД 2КГ, 23$, ДА СЕ НАДЯВАМ ЧЕ НЯМА ДА Я СПРАТ АМИ ЩЕ СИ ДОЙДЕ В ПОЩАТА. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ ПИША ДА МИ ПИШАТ НА ПАКЕТА ПО-МАЛКА СУМА  Wink
МОМИЧЕТА, КОЛКО ЧЕСТО ВИ СЕ СЛУЧВА ДА ДОЙДЕ В ПОЩАТА, И КОЛКО В МИТНИЦАТА - КОЕ Е ПО-ЧЕСТО?  Thinking

# 485
От този сайт до сега всичко съм получавала от пощата.

# 486
Преди няколко дни получих поръчката си от сайта в пощата.Беше за около 50 долара с доставката(пуснах най-евтината).На пакета бяха отбелязали 5 долара за стойност на пратката.Пътува точно 2 месеца и половина.Имах и подарък- шифонена блузка.

# 487
Момичета, вие като поръчвате, особено тези, които са им липсвали разни работи, коя от трите опции от тия избирате:
If part of items are out of stock, what do you prefer:
  Deal with the order according to the actual situation.      Replacement.      Send out other items directly.   ? Аз мисля да пиша последната.

# 488
На мен редовно ми се случва това дори предварително да ги питам дали е в наличност,но аз винаги си искам парите.

# 489
  • Близо до София
taffy - доволна ли си от покупката и ако не те притеснява дай линк към това което си си купила  Hug и отговарят ли си на снимките

zazo79 - предварително ли се уговаряш да ти върнат парите ако го няма или след като получиш пратката и установиш че нещо липсва?

от къде пуската съобщение което искам да излезе в страницата на даден артикул? - в самата страница или някъде в My account?  Пробвах се в страницата но не стана....  Thinking

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 09:20 от dessiko

# 490
Не не се уговарям предварително,защото чак когато е шипната поръчката ти излиза в акаунта ,че имаш върнати пари и просто им казвам да ми ги върнат в пеипал акаунта.Иначе на самата страница на артикула можеш да зададеш въпрос,но не върши кои знае каква работа,защото и те гледат страницата аз поръчвах едни обувки два пъти след като предварително ги питах дали ги има и в крайна сметка ми връщаха парите.Simple Smile)

# 491
Реални снимки с неща от сайта може да гледате тук. Има няколко десетки страници, дори и да не знаете езика ,не е проблем Peace

# 492
Реални снимки с неща от сайта може да гледате тук. Има няколко десетки страници, дори и да не знаете езика ,не е проблем Peace

bouquet

# 493
Аууу, много са хубави!!!  Laughing Laughing Laughing как да не се изкуши човек  Money

# 494
Здравейте,прочетох темичката сайта е страхотен.Искам да ви попитам от тук някой пазарувал ли е нещо http://wholesaledress4u.com

Общи условия

Активация на акаунт