Какво мислите за този сайт? - www.wholesale-dress.com

• 79 612
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Ще пише ,че са в София от там вече няма да пише като пристигнат в пощата освен,ако не ги спрат на митница тога си пише,че са спрени,на мен не ми се е  случвало до сега от тях да ми спират пратка.Повечето неща не са толкова зле даже има и хубави особено обувките,дрехите си е на късмет.

# 466
  • Добрич
Много е странно. Предната ми поръчка преди тези трите я пуснах пак за 80 дни, но дойде буквално за месец.  Rolling Eyes И се изненадах...затова и пуснах тези следващите пак с нея.
Кой вариант мислите, че е най-подходящ за поръчка, защото наистина голямо чакане е това, и накрая я дойдат, я не..и за диспут няма вариант вече както написа една жена по-горе.   ooooh!Силно се надявам преди да си замине лятото да дойдат.  Laughing
Някоя която си е поръчвала обувки защо не помести снимчици малко реални..или др неща Simple Smile стига само сте ги хвалили тея чанти и обуща.   bouquet

# 467
Аз последно поръчах с China post и пратката дойде за 2 седмици.

Доставката по море да не би да са я премахнали , при мен вече не излиза като опция Thinking

# 468
Ако някой ми каже как да кача снимки ще покажа малко реални на обувки.Simple Smile))

# 469
  • Добрич
Момичета, трите ми пратки са дошли!!!  Joy Не мога да повярвам защото тези дни постоянно си следя тракинг номерата и нямаше никаква промяна. Не само че не пише София, ами те вече са пристигнали в Добрич. Вчера малко след като писах тук в темичката с надежда скоро да си получа поръчките, комшийката ми звънна и ми каза че май имам 3 колета, като ми даде бележката от пощата. И наистина....на нея бяха написани трите тракинг номера.  Grinning Сега остава само всичко да е наред вътре, да не липсва нищо или евентуално да няма сгрешен номер и ще съм на седмото небе. Понеделник ще ги взема и ще коментирам по-подробно.

bouquet

# 470
Ако някой ми каже как да кача снимки ще покажа малко реални на обувки.Simple Smile))

Качи ги в някой сайт . Например snimka.bg 

# 471
  • Добрич
Ехххх, направо нямам думи. Simple Smile
Не само че най-неочаквано ми дойдоха пратките, въпреки че дори не показва че са пристигнали в България когато се проследяват по тракинг номер, но и всичко което бях поръчала си отговаря със снимките в сайта, вкл. и бройката. Няма липсващи неща, а дори напротив...имам подарък - 1 рокля. Предполагам че е подарък, защото аз не съм я поръчвала.  Grinning

# 472
Здравейте момичета!
От известно време ме вълнува този сайт.. Бих искала да знам, ако някоя от вас е поръчвала с FEDEX може ли да ми каже горе-долу каква цена ще се доплаща - за освобождаване от митница.
Силно се надявам нещата да са качествени поне колкото тези които виждаме навсякъде по редовните магазини, те всичките са си made in china все пак
  Laughing
От картинките става ясно за  номерацията за дрехите, поне относно тях няма да има проблеми Peace .. надявам се  Praynig

# 473
  • Близо до София
Здравейте момичета,
имам няколко въпроса, ако може някой да ми отговори, ще съм ви благодарна:
ако е под 2кг и е по пощата ще ми дойте направо в районната поща нали?
ако пратката ми е над 2кг ще се задържи ли на митница?

а когато пратката идва от САЩ и е под 2кг ще дойде ли направо в пощата или ще отиде на митницата?

# 474
На митницата гледат не само килограмите,а и цената която е написана,че си платила.Там е въпрос на късмет да ти кажа,защото аз съм получавала пратки над 2кг. за по 80$ и не е имало проблем, а ми спряха пратка която не знам дали имаше килограм и беше за 10$.Зависи колко ги мързи да гледат .А това дали от САЩ или Китай няма значение щом не е в европейския съюз винаги има вероятност да я спрат на митницата.Най добре още като направиш поръчката пиши на този от който купуваш да напише по малка цена на пакета,но понякога и това не помага.Simple Smile

# 475
Здравейте и от мен момичета, за сега само ще ви понаблюдавам. Не съм обедена че искам да поръчвам от тук, но цените са много добри и ми се иска да видя дали има доволни  Wink

# 476
Аз пак да се похваля - дойде ми и втората поръчка от 19-ти април - http://www.wholesale-dress.net/pop-stars-favorite-long-t-shirt-grey-g1238287.html . Блузата не е толкова голяма, колкото изглежда на снимката, много е хубава и ми става точно. За сега съм много доволна, чакам след двайсетина дена и една чанта.

# 477
Благодаря за вниманието zazo79 , но на мен все още не ми е ясно сумата за освобождаване от митница еднаква ли е (от предишните коментари разбирам,че е около 4 лева) или се определя от стойност и тежина на пакета ?! Confused Sad Предварително благодаря за вашата любезност    bouquet

# 478
Благодаря за вниманието zazo79 , но на мен все още не ми е ясно сумата за освобождаване от митница еднаква ли е (от предишните коментари разбирам,че е около 4 лева) или се определя от стойност и тежина на пакета ?! Confused Sad Предварително благодаря за вашата любезност    bouquet

Може би навсякъде е различно АЗ на митницата в Пловдив съм плащала за освобождаване на пратка от Китай ДДС  върху сумата на фактурата от пейпал + 10 лв за оформяне на документи и след това още 4лв .
Май всичко си е късмет

# 479
Код n8ll9exnae9 ми намали 1$ .Валиден е до края на месеца. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт