True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 905
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • КиТ
Пламе, то не е клюка, би, даже наскоро се ожениха (извинявай, Зисе, за неприятното напомняне).
newsm45 newsm45 newsm45
Мътни са сълзите,сякаш от мастика......
Пълнят ми очите,пътя си не виждам....а-а-а-ааааааа. Cry

А така ли  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зисе извинявай,беше ми любипитно кът ги видях Thinking Бил щИ бъде твой няма съ плашиш
Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 286
Oooohhhhhh, help  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544  028 028 028

# 287
  • гр.София-Красна поляна
Като мър,що изчезна снимката мър? newsm78
И аз щях да викам ,,ох,, ма зарад тухлореда не зарад Джото. Mr. Green

# 288
Тук е фотото, Зисе, тук е  Crazy
За киндил му бяха тия дънки  Crossing Arms Ох, майкоуууу, ох майкоуууу  smile3544
Развеждам се и пак се женя за тоз мъж, би  Crazy Всяка седмица тъй ще правя. Да ме води и мене у Италето при Мойърови  Laughing Да плаваме по градската канализация партийно и да пишем писма на баба Жулиета във Верона. После да млящим пасти и пици по римските площади докато ята гугутки цвъкат на воля над тиквите ни  Sunglasses Ахххх, романтика, ах аморе, ахххх  smile3544  
Ой, Джо, Джо
Грабна мойто око,
грабна мойто сърце!
Да ме мачкаш с тия ръце...   smile3544

# 289
Кате,днес си избухнала направо Joy И като добавим "сълзите от мастика" на Зиса,комбинацията става страшна hahaha

П.С Онова творчество от неизвестен автор веднага ще го сложа във форума  на Клуба Mr. Green 

# 290
  • гр.София-Красна поляна
Тук е фотото, Зисе, тук е  Crazy
За киндил му бяха тия дънки  Crossing Arms Ох, майкоуууу, ох майкоуууу  smile3544
Развеждам се и пак се женя за тоз мъж, би  Crazy Всяка седмица тъй ще правя. Да ме води и мене у Италето при Мойърови  Laughing Да плаваме по градската канализация партийно и да пишем писма на баба Жулиета във Верона. После да млящим пасти и пици по римските площади докато ята гугутки цвъкат на воля над тиквите ни  Sunglasses Ахххх, романтика, ах аморе, ахххх  smile3544  
Ой, Джо, Джо
Грабна мойто око,
грабна мойто сърце!
Да ме мачкаш с тия ръце...   smile3544
ох,неееееее  smile3532 smile3532 smile3532
Катууу,аз бих отишла във Венеция ма да строша врато на фейчето. Mr. Green

# 291
Бе кво ви става, беее! Напоследък все избухвате га мен ме няма  Crossing Arms Cry

# 292
  • Сливен
Божкеее, к'ъв дувар, к'во нящо ...
Как да не го харесвам тоя филм ...
Толкова голи мъже на килограм нема другаде.
Пуфф, ще ми липсва до другия сезон.

# 293
  • гр.София-Красна поляна
Бе кво ви става, беее! Напоследък все избухвате га мен ме няма  Crossing Arms Cry
Ми Пуце,де се шляеш та те нема? Thinking

# 294
  • КиТ

Амчи завъртай са по-често де  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Леле цяла година ли ща чакаме до новия сезон Shocked,как ща го преживея  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 295
Ми Пуце,де се шляеш та те нема? Thinking

Ми нъл знайти, че вечер ме няма. Ама ако шси правите весело по мрак, ша ва проверявам.

Плами, ше оцелееш, я ни виж как избутахме до трети сезон в шеги и закачки.  Mr. Green

# 296

Леле цяла година ли ща чакаме до новия сезон Shocked,как ща го преживея  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 [/b][/i]

Как ли? Ами порови се из старите ни теми(ама най-старите) и ще разбереш Mr. Green

# 297

Леле цяла година ли ща чакаме до новия сезон Shocked,как ща го преживея  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 [/b][/i]

Как ли? Ами порови се из старите ни теми(ама най-старите) и ще разбереш Mr. Green

Нека купонът започне СЕГА!  hahaha hahaha hahaha Аз препоръчвам задълбочено ровене от 5-та тема нататък, когато се озовахме в почти пълен състав гугуткен.

# 298
  • КиТ

Нека купонът започне СЕГА!  hahaha hahaha hahaha Аз препоръчвам задълбочено ровене от 5-та тема нататък, когато се озовахме в почти пълен състав гугуткен.

Аха,нека четенето почне сега  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy и после купона  Party Party Party Party,аз се рових малко в първата тема,как е започнало всичко,кой я е почнал кой са първите маймуни дето са били и тогава и такава ми ти работи,почвам с четенето задължително Wink Peace

# 299
Ами тя май само първата и втората тема са по същество(с по-сериозни участници) и ние,ама като "новаци". Wink  В 3-та тема се поопознахме и вече в 4-та скъсахме синджира(образно казано),та ни една сериозна участничка не остана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт