True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 731
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София-Красна поляна
Ех,тая Цеце много палава сеньорита би. hahaha hahaha

# 181
Не ми говорете за М-тел  Crossing Arms Вчера направих 3 опита да си платя сметката - никой не искА да ми прибере парите, но пък утре ще ми пратят съобщение да ми напомнят, че имам неплатена такса  Crossing Arms  ooooh!

# 182
Печално е как изобщо не са се променили Мтел за толкова години, много печално! Ама вече и сметката да не можеш да си платиш, значи зазляват съвсем.

# 183
Изпозатворили са си офисите по Витошка, а "партньорите" им от Хенди са потресающо некомпетентни  ooooh!

# 184
Не ми говорете за М-тел  Crossing Arms Вчера направих 3 опита да си платя сметката - никой не искА да ми прибере парите, но пък утре ще ми пратят съобщение да ми напомнят, че имам неплатена такса  Crossing Arms  ooooh!

Докато бях в магазина върнаха трима казаха, че обновяват нещо по системата и затова не работи разплащателната програма.

# 185
А на мен пък друго - питах може ли да си платя сметката и мацката ми отговаря: "Да, изчакайте на опашката"  Crossing Arms Чакам си аз чинно и кротко, идва моя ред - "Ми не, не може сега, елате по-късно"  #Cussing out А защо онова тъпо създание ми казва, че може?  Twisted Evil Минавам по-късно - "Никакъв шанс"  ooooh! Разходих се до офиса на М-тел с денонощна каса - опразнен  ooooh! Егати късмета  Twisted Evil

# 186
Ама как така "не може сега", бе! Ужас!  ooooh!

# 187
  • срещу двата комина :)))
Уоми, Демс е Мтелка, ама я няма, тъй, че ще си чакаш по реда, айде ся лигавщини  Mr. Green

Забравих да кажа - много ви здраве от Цеца, която точи лиги по барЦИлонските полицайчета и обмисля нарушение на закона, за да влезе в по-близък досег с тях  Joy

Мури, "Мачете" на Робърт Родригес ли? Я разкажи, разкажи, че много го обичам тоя режисьор  Grinning
Да,да  Joy жесток беше филма,направо се върнах в младините си Joy няма кво да ти разказвам,направо ходи да го гледаш Joy

# 188
Уха! Няма да ходя да го гледам, щото с ходенето на кино приключих за тази година с преизпълнена норма  Mr. Green Ама като излезе в замунда, задължително! Да живей РР!  Hands Clap

# 189
  • София
Александър Скарсгард в "Battleship"

Цитат
Лиам Нийсън (Liam Neeson) ("Списъкът на Шиндлер", "А отборът") се присъедини към актьорския състав на високобюджетния екшън "Battleship". В лентата, която ще бъде режисирана от Питър Бърг (Peter Berg) ("Кралството", "Ханкок"), наред с Нийсън ще се подвизават още и Александър Скарсгард (Alexander Skarsgard) (сериала "Истинска кръв"), Тейлър Кич (Taylor Kitsch) ("Х-мен Началото: Върколак"), Бруклин Декър (Brooklyn Decker) (сериала "Грозната Бети") и Риана (Rihanna).
Във филма Лиам Нийсън ще се превъплъти в образа на Адмирал Шейн. Бруклин Декър ще изиграе ролята на дъщеря му, Кич, тази на неговия бъдещ зет, а Скарсгард пък ще бъде брата на изиграния от Кич персонаж.
Според публикуваната досега информация, действието в лентата ще се развива по въздух, вода и земя, а битката за оцеляването на планетата ще се води срещу по- висша сила.
Графикът на продукцията предвижда премиерата й да стане факт на 18 май 2012 година.

# 190
Александър Скарсгард в "Battleship"

Цитат
Лиам Нийсън (Liam Neeson) ("Списъкът на Шиндлер", "А отборът") се присъедини към актьорския състав на високобюджетния екшън "Battleship". В лентата, която ще бъде режисирана от Питър Бърг (Peter Berg) ("Кралството", "Ханкок"), наред с Нийсън ще се подвизават още и Александър Скарсгард (Alexander Skarsgard) (сериала "Истинска кръв"), Тейлър Кич (Taylor Kitsch) ("Х-мен Началото: Върколак"), Бруклин Декър (Brooklyn Decker) (сериала "Грозната Бети") и Риана (Rihanna).
Във филма Лиам Нийсън ще се превъплъти в образа на Адмирал Шейн. Бруклин Декър ще изиграе ролята на дъщеря му, Кич, тази на неговия бъдещ зет, а Скарсгард пък ще бъде брата на изиграния от Кич персонаж.
Според публикуваната досега информация, действието в лентата ще се развива по въздух, вода и земя, а битката за оцеляването на планетата ще се води срещу по- висша сила.
Графикът на продукцията предвижда премиерата й да стане факт на 18 май 2012 година.

Мда,вижте го къв е Убавец

# 191
  • EU
Много пишете бре, не мога да сваря да ви изчета Crazy
Гласувах с първата опция, много ми е дълга тази пауза
Някой да даде линк за субс за beyond the pole  baby_neutral

# 192
Ейц, ейц, мъже в униформа, ех!  Mr. Green

# 193
Забравих да кажа - много ви здраве от Цеца, която точи лиги по барЦИлонските полицайчета и обмисля нарушение на закона, за да влезе в по-близък досег с тях  Joy

Бравос на нашто Цеци  Mr. Green Да изпълни подобаващо Eye Of The Tiger в стил а`ла Дийн Уинчестър и ще се радва на засилено полицейско присъствие + други униформени в бяло личности  Mr. Green

# 194

Бравос на нашто Цеци  Mr. Green Да изпълни подобаващо Eye Of The Tiger в стил а`ла Дийн Уинчестър и ще се радва на засилено полицейско присъствие + други униформени в бяло личности  Mr. Green

Направо си го представих.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт