Плетка с песен в златна есен!

• 118 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Бих помогнала, но наистина не се сещам. Купих я за коженото си яке миналата зима, но плетох и разплитох и не ми хареса на никаква плетка. Докато миналата седмица не харесах този модел и направо заспа за него. Отивай в някой магазин и вземи това което ти хареса най-много  Peace
А в този сайт имамного хубви прежди. Колко е доставката за поръчка. Ако е 7-8 лв. не си струва.
Във Варна няма такъв избор на прежди.

# 316
Бубанка, зависи от кг. прежди, които поръчваш. За 7 кг. беше 14 лв. Това е сайтът, в който пазарувам с огромно удоволствие от услугата.

Маци, нЕма го по магазините още. Те са на лятна вълна ...  #Crazy

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 17:08 от big pufana

# 317
  • Варна
Току-що завърших едно потниче:

Това е оригиналът: http://club.osinka.ru/topic-79785

Отиде ми малко по-малко от 200г Ярн арт Софист стебрист цвят,кука 2мм.

# 318
охо, много хубав топ. Стилен.

# 319
kalinka-malinka_83 Голяма красота си сътворила.  Peace

# 320
Бубанка, зависи от кг. прежди, които поръчваш. За 7 кг. беше 14 лв. Това е сайтът, в който пазарувам с огромно удоволствие от услугата.

newsm10

kalinka-malinka_83Hug Hug

Пак поплетохме с М_BR, знаете къде. Party

eat. sleep. knit...

# 321
  • Казанлък
 smile3501 чудесен потник(незнам защо хич не разбирам думата топ)

# 322
Аз до сега не съм поръчвала прежда от сайт.Искам да видя и да пипна всяка прежда, която ми харесва Simple Smile.Макар,че в някой магазини не обичат да показват.Но все още се намират приказливи и учтиви хора и дават много полезни съвети.Днес довърших един шал,от една много интересна прежда.Дано да успея тия дни да кача снимка Simple Smile

# 323
Кой е въпросния сайт?
Марчелитке, чуден е потника! Браво ! newsm10

# 324
калинка-малинка - много добре си го направила  Peace
На мен също топ ми звучи доста глупаво  Laughing

# 325
ох, добре, глупаво е. Вече винаги ще казвам потник. Сега доволни ли сте?

# 326
по-нагоре бяха споменали александър еоод.Много често има разлика в цвета на снимката и в действителност.А често има и разлика м/у две различни партиди.Аз съм търсила прежда,защото не ми е достигало,трудно беше да намеря същия цвят.И нека да не се лишаваме от удоволствието да срещаме хора със същото хоби Simple Smile.Интересни запознанства се създават на такива места.

# 327
  • Варна
Искам да видя и да пипна всяка прежда, която ми харесва Simple Smile.

и аз така.........

Момичета,мерси за милите думи! Hug

# 328
Ех, жалко за днес  Cry Двуумих се дали да не дойдем в парка и реших, че сигурно се мести срещата за неделя /когато няма да съм в София   Cry Cry/...

Симпатични шапки видях. И на Свещичка гетите харесах...

kalinka-malinka_83, много изпипан потник. Чудесен е. Hug

На Pinkito разказа беше много интересен за мен и ще се радвам, ако разкаже още неща. И си мисля, че може би Тити и Сбъдваща мечти /която скоро не е писала май  newsm78/ биха могли да споделят /ако решат, разбира се/ как извън България приемат нашето хоби, какво е интересно, ходилили сте на някакви събирания и въобще каквото се сетите... Не ме линчувайте, моля...  Hug  Heart Eyes

# 329
Пак поплетохме с М_BR, знаете къде. Party

eat. sleep. knit...

Скитни, нЕма Ви цел ден.  Twisted Evil Добре, че се грижа за преждите ази. Вторнишки ще бъдат.  Hug

Много сладък топ, което в превод значи горен. Калинке-малинке, бравооо! Нека да е лято, казвам аз.   Nature Partly Sunny

Бубане, сега тия роги  smile3536 твои, ще ги сънувам, добре че е петък утре ...  knit knit knit

Едно лесно 100% acrylique елече, което иначе струва 30 евро   - http://zm.laredoute.fr/is/image/product/HDEPSPictures/3/324186008_0001_HZ_2.eps

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 22:51 от big pufana

Общи условия

Активация на акаунт