Плетка с песен в златна есен!

• 118 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Честито на всички празнуващи днес!!! 
Бъдете живи и здрави, и много щастливи!!!
bouquet  bouquet  bouquet 

И ние празнуваме днес -
4 години брачен живот!!! Hug

Черпя по този повод:

Ако на някой му се гледат от сватбеният ни ден снимки - ЦЪК върху сватбената снимка Wink

# 346

Повече ми прилича на тенденция в лакирането на нокти Wink

˙·٠Bulechka™٠·˙, желая ви да стигнете до диамантена сватба, все така щастливи!  Hug Hug

eat. sleep. knit...

# 347
˙·٠Bulechka™٠·˙, сърдечни пожелания за здраве и много любов!

# 348
  • София
Диме, можеш ли на 1 кук? Можеш, можеш. Ще ти разровя завършваници у нас, че тук нямам.

Eто ти един зъбчат набързо - http://radikal.ru/F/s47.radikal.ru/i116/0902/bc/77638aeb9509.jpg.html

Вах - това не си го представих май достатъчно... свиваме 2 бр., надяваме допълнително още 2 и свиваме 4...  newsm78 т.е. вече направената свивка, 2-те нанизани бримки и още една, следваща?..

# 349
  • София
Привет, от менека Laughing
Ще се пробвам за Южния парк Rolling Eyes , пък да видим...Тези дни само хвърча по училищни подготвителни работи, че и плетка не мога да похвана Crazy Но виждам страшно хубави нещица в темата, даже свалям Кейто, че ми харесаха някои модели, мерси Пуф отново!
Много са прекрасни роклите на Силвич, успех и пожелавам на всички фронтове!
Булечка, всичко да ви върви по мед и масло още дъъълги години!
Свещи, много кокетни гети, бре! Арт мама - много нежно шалче, и то е в проектите ми някой ден...
Пуфко Много сте продуктивни с щерката бе, направо турбоплетачки Laughing Hug А пък цветната комбинация е суперска!
Пинки, много се радвам за теб - не те познавам лично, но повярвай отлично те разбирам..
Днес си намерих Слънчоглед - направо се прехласнах в този магазин, и накрая си взех едно парче фимо - за ремонт на "еднокуката" Laughing и ще правим и копчета, кат`Пуф
Ох, много дълго стана, да не се засегне някой , че не е споменат Laughing , да знаете  всичко ми харесва което  показвате в темата   bouquet

# 350
# 351
Изплетох 2 рогови гердана, няколко три пръстенови също. И се скапах. Жми градът вече.  Animal Snail

Пилито, миси за похвалите. Задълже да дойдеш в неделята! Ще си купонясваме ...   261uu

# 352
  • София
Честит празник, Булечка! Още много дълги години да живеете в любов.   bouquet
Честито и на именниците!  Simple Smile

Нещо не знам как да намалявам снимките, затова линк към поредните ръкавички за едно девойче.
http://picasaweb.google.bg/savanna1972/FWRpAJ#5517972291552784338

# 353
УРААААА !!!!   Момичета,много ви благодаря за стискането на палци ! Днес сключих договор с Галерията ! Невероятно добри условия ми предложиха,по добро от това-здраве ! Господ чу молбите ми...Ще работя за галерията,ще си излагам там нещата,и ще водя курс по фелтинг,може би от следващият месец.Взеха ми всичките неща,които занесох...аз занесох само 4,защото такива са правилата,но като ги видяха и казаха да занеса още.. Минаха на жури..всичко е Ок..Направо не знам на кой свят съм,толкова съм развълнувана...Искат да зареждам редовно,и ще мога да участвам във всяко шоу,което галерията прави...а те сага започват,от сега се гласят за Денят на Благодарността и Коледните празници...
Булечка,Честита Годишнина! Бъдете здрави,влюбени и много щастливи !  bouquet

# 354
Пинкито - искрени поздравления! Нека това е само добро начало към още по-сериозни успехи!

# 355
Pinkito , настръхнах,като прочетох поста ти! Искрено се радвам за теб!Пожелавам ти много успехи! Забавлявай се!  smile3501 smile3501 smile3501

# 356
Много ви благодаря на всички...  От днес започвам да  работя здраво.... Laughing

# 357
  • Стара Загора
на всички,които имат поводи за празнуване-честито
на показаните плетива-браво
на пинки-и аз се радвам на успеха ти.поздравявам те!

# 358
  • София
УРААААА !!!!   Момичета,много ви благодаря за стискането на палци ! Днес сключих договор с Галерията ! Невероятно добри условия ми предложиха,по добро от това-здраве ! Господ чу молбите ми...Ще работя за галерията,ще си излагам там нещата,и ще водя курс по фелтинг,може би от следващият месец.Взеха ми всичките неща,които занесох...аз занесох само 4,защото такива са правилата,но като ги видяха и казаха да занеса още.. Минаха на жури..всичко е Ок..Направо не знам на кой свят съм,толкова съм развълнувана...Искат да зареждам редовно,и ще мога да участвам във всяко шоу,което галерията прави...а те сага започват,от сега се гласят за Денят на Благодарността и Коледните празници...
Булечка,Честита Годишнина! Бъдете здрави,влюбени и много щастливи !  bouquet

Страхотно! Не простоГоспод е чул молбите ти, а явно си заслужила да го получиш! Успех и още успех!   bouquet

# 359
Pinkito , страхотно звучи поста ти! Успех и много вдъхновения занапред!

Общи условия

Активация на акаунт