Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 412
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви момичета,дано да успея този път. Hug Hug Hug

# 481
  • The QC to be!!!
IVNED докато чакаш пиши на е-майл и кажи, че искаш да си запазиш време да говориш с лекаря по телефона ако е възможно, че ти ще им звъннеш в удобен за тях час. Мисля, че ще имаш добър резултат докато се опитваш да се свържеш с някой от тях по телефона  Peace

# 482
  • София
Саманта, стискам ти палци, мила! Дано това е твоят успешен опит!

# 483
Дано всички да успеем :hug:Zazzy

# 484
Саманта, само ти ли си в процедура newsm78 Желая ти успех!
Зази, с нетърпение чакам да дойде време да ти стискам палци   Hug

# 485
# 486
здравейте момичета!аз съм нова тук , но ви чета постоянно.вчера но 17.10 ми сложиха инжекцията лукрин депо и док. ми каза да си запиша час за преглед на 2.11 и ако всичко е наред започваме стимулацията.но аз от притиснение забравих да попитам трябва ли да ми дойде МЦ.може ли някой да ми каже стимулацията винаги ли започва на 2 ри ден от МЦ., защото ако е така на мен на 2.11 вече трябва да ми е свършило и ме е страх да не пропусна стимулацията .какво да направя да си сменя ли часа за по ранна дата . моля ви помогнете.БЛАГОДАРЯ И УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

# 487
janetajaneta, не се притеснявай, няма да изпуснеш стимулацията. За да започнеш е нужно след блокажа да прокървиш, не е важно на кой ден от кървенето ще започнеш. Като отидеш на 2.11 ще те прегледат и ще си пуснеш хормони и ще ти се назначат първите инжекции. Успешна процедура!

# 488
  • София
И тук да попитам - колко струва биопсията в клиника Малинов? Дано се включи някое момиче, което скоро е правило биопсия.

# 489
250 лв. като в цената влезат и 2 хормона

# 490
Намалили са цената на 200 лв.

# 491
  • The QC to be!!!
IVNED успя ли да се свържеш с някой от клиниката  newsm78

# 492
а биопсия само в Малинов ли правят? Утре ще попитам и моята докторка в Щерев, която със сигурност вече ще дигне ръце от моите въпроси.

# 493
а биопсия само в Малинов ли правят? Утре ще попитам и моята докторка в Щерев, която със сигурност вече ще дигне ръце от моите въпроси.
Да.

# 494
чудесно. там часовете са за 2012, а и още не са започнали да ги записват. но поне няма да питам излишно моята докторка, която твърди, че чета много форуми:) успех на всички. аз си чакам цикъла тези дни и започвам поготовка за първо инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт