Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 382
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Момичета благодаря ви за подкрепата.Това чакане почва дс ме побърква. Дните минават толкова бавно,че не знам как ще ги избутам.Интересно ми е защо мойто доки ми каза да си направя теста чак на 17-я ден. Ако го направя по-рано дали ще излезе реалния резултат и кога горе-долу мога да си го направя преди поставената дата? Това чакане е ужасно.Късмет на всички!
Явно си при д-р Стаменов  Grinning Той винаги така казва. Понякога, макар и много рядко  има късна имплантация и ранните тестове не хващат. Така са фалшиво отрицателни. Представи си колко излишно похабени нерви са това.
Мое е мнението, че по-рано от 14 ден няма смисъл да се прави тест. Аз не издържах до 17 ден и го направих на 14 и беше доста положителен (уринарен, нямах нерви за кръвен)

# 556
Здравейте моми4ета днес си направих кръвен тест пак отрицателен 0.10... Cry Cryмного мие мъ4но....успех на вси4ки Peace Peaceа щях дазабравя днес мие 10ти ден от трансфера...  bouquet  bouquet

# 557
  • София
ani_bsaction032  action032

# 558
ani_bs, каквото и да кажа няма да те утеши. Желая ти бързо да събереш нови сили за следващия успешен опит! Hug

# 559
  • Русе
Ани много съжалявам,знам че каквото и да кажа няма да те утеша, но не губи надежда ,а гледай напред там където те чака твоето малко бебче просто трябва да му дойде времето Hug Hug

# 560
  • The QC to be!!!
ani_bs  spoko
Sharky  Praynig Praynig Praynig В коя клиника си този път  newsm78

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 20:20 от Baby*

# 561
  • София
Ани, едва ли ще ти кажа нещо ново и различно, но ако съдя по себе си, сега най-важното е хубаво да си отревеш. Ако можеш да се скриеш някъде където никой да не те вижда и чува и да ревеш с глас... Сълзите ще ти отмият болката и ще отворят чисто място за надеждата за следващия опит.

# 562
Ани съжалявам,но не се предавай Hug

# 563
Благодаря ви за подкрепата само вие ме разбирате най добре наистина много боли но пак ще вървим напред Hug Hug Hug

# 564
  • Пловдив
Ани и аз не знам какво да кажа осван СЪЖАЛЯВАМ! Hug Hug Hug

# 565
ani_bs много, много, много съжалявам! Стискай зъби и събирай нови сили.
Момичета да ви питам нещо, че вече взех да се притеснявам много ме боли кръста, а вече и яйчниците.Нормално ли е, особено левия яйчник, чувствам болка и особено напрежение.Трябва ли да се притеснявам или се случва при някои момичета? А и да ви кажа ям като разпрана, през 2-3 часа и все съм гладна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 566
  • София
Зайче,за мен кръстът е най-любимия симптом  Wink А,дано  Praynig Praynig Praynig Ще чакам с нетърпение да ми го затвърдиш за пореден път  fingerscrossed fingerscrossed

# 567
Подкрепям казаното от Хриси,мен кръста така ме болееше че си мислех че ме хванала дископатията,за яденето тогава бях същата, чак лошо ми ставаше от преяждане. Но мисля че се тъпчех от напрежение.
Зайче ха дано,скоро да се похвалиш,стискаме палчета.

# 568
Момичета на кой ден от ЕТ ви заболя кръста-ако си спомняте де?

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 18:37 от samanta78

# 569
хриси, velka чул ви Господ Praynig Praynig Praynig Praynig. Дано да е от отва, а не от лежането. Искрено  се надявам да сте прави момичета.

Общи условия

Активация на акаунт