Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 382
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • София
samanta78 ,мен при аборта ме заболя към 6-7 ден от трансфера и си ме боля,докато не спря да се развива в 7 седмица,но пък,изобщо не ядях,за разлика от обичайното ми състояние. Но е много индивидуално-колко момичета са без никакви симптоми изобщо

# 571
Ani_bs  spoko spoko много съжалявам, добре знак какво изпитваш.....дано това е последния неуспех по пътя към мечтата да бъдеш мама Hug
Криста , благодаря, че се интересуваш от мен Grinning  ...тук съм и редовно чета, но още няма с какво да се включа...чакам си фонда, надявам се скоро, аз съм подала на 04.06 документи  Tired Tired и така от мен
Добре дошли на всички нови момичета, успех и бързо преминаване към друга темичка   bouquet  bouquet

# 572
Да Хриси знам, че е индивидуално ,обаче все се ослушвам и търся някакъв симптом Blush

# 573
Добро утро,момичета!Да се запиша днес и аз!Във вторник ми предстои пункция,за сега всичко върви добре и си отглеждам 9 фоликулчета в единствения ми яйчник!Вече доста напрегнат и болезнен го усещам.При другите 2 опита не беше така но сигурно е от това,че тогава бяха само по 5!Искам да ви попитам дали на някого са правили вливания на имуновенин,защото доктора сега иска да го направя след пункцията!Аз имам завишени фосфолипидни антитела!Предстои ми вливане на 30 ампули.Това голямо количество ли е?И,какво мога да очаквам след процедурата,имам предвит за странични реакций!?Доста ме е страх,защото до сега не са ми правили такива интервенции!

# 574
Здравейте милички аз съм нова тук и все още съм малко неориентирана. предстои ми някъде в бъдещето - а казвам така защото с тези парички е много трудно - та, предстоими безплатно инвитро. Ч Grinningакам с нетърпение одобрение, че и годинките вече са ми 33. И дано както хората казват от тук нататък да е по хубавия период от живота!Доста ми е трудно, тъй като работя в детска ясла - педагог. Едно да заплаче и аз съм следващата. А нямате представа какво е когато те вземат за мама... Чувствам че някога силите ми ме напущат от напразни надежди!!!! Дано този път да стане!!!!!  Praynig Blush

# 575
Искам да ви попитам дали на някого са правили вливания на имуновенин,защото доктора сега иска да го направя след пункцията!Аз имам завишени фосфолипидни антитела!Предстои ми вливане на 30 ампули.Това голямо количество ли е?И,какво мога да очаквам след процедурата,имам предвит за странични реакций!?Доста ме е страх,защото до сега не са ми правили такива интервенции!
Аз вливах 48 амп. имуновевин преди пункцията, при мен не се проявиха странични ефекти. Ако тече на бавна капка рядко се случва да вдигнеш температура или гадене.

# 576
Добро утро,момичета!Да се запиша днес и аз!Във вторник ми предстои пункция,за сега всичко върви добре и си отглеждам 9 фоликулчета в единствения ми яйчник!Вече доста напрегнат и болезнен го усещам.При другите 2 опита не беше така но сигурно е от това,че тогава бяха само по 5!Искам да ви попитам дали на някого са правили вливания на имуновенин,защото доктора сега иска да го направя след пункцията!Аз имам завишени фосфолипидни антитела!Предстои ми вливане на 30 ампули.Това голямо количество ли е?И,какво мога да очаквам след процедурата,имам предвит за странични реакций!?Доста ме е страх,защото до сега не са ми правили такива интервенции!

Не е голямо количество,не се притеснявай!Много момичета са вливали и по повече,аз също!Обаче ми е чудно защо чак след пункцията ще го правите? newsm78Ти в коя клиника си и колко са ти НК?

# 577
  • София
Здравейте, идвам и аз да се отчета. Вчера бях на преглед. Втори ден от МС, хормони - в норма. Продължаваме с "Декапептила" + "Гонал" 300, на 26 пак съм на хормони. От "Гонала" ме боли ужасно, но няма как  Sad

# 578
Здравейте, идвам и аз да се отчета. Вчера бях на преглед. Втори ден от МС, хормони - в норма. Продължаваме с "Декапептила" + "Гонал" 300, на 26 пак съм на хормони. От "Гонала" ме боли ужасно, но няма как  Sad
Успех!!! В коя клиника си? Със заповед от фонда ли ти е този опит?

# 579
  • София
Успех!!! В коя клиника си? Със заповед от фонда ли ти е този опит?

Мерси  Hug Аз съм при д-р Владимиров, първи опит - по Фонда, ще правим ИКСИ

# 580
Благодаря за информацията, Деси  Hug Стискам палци това да е и твоят успешен опит  Praynig Praynig Praynig

# 581
Не е голямо количество,не се притеснявай!Много момичета са вливали и по повече,аз също!Обаче ми е чудно защо чак след пункцията ще го правите? newsm78Ти в коя клиника си и колко са ти НК?
Аз съм в "Афродита",не помня колко точно бяха НК,но ако не греша са мужду 13-14!Това иследване  го пуснахме март месец и тогава ми казаха,че не са много над нормата,и  правих само инжекций Клексан,но опита пак не стана.А,за това кога почвам вливанията докторът ми така реши!Каза,че по време на пункцията ще пусне и имуновенина!

# 582
Каза,че по време на пункцията ще пусне и имуновенина!
Shocked за такава комбинация за първи път чувам. Не ми се вижда много редно  Confused дано всичко мине без проблеми, но макар и рядко се случва човек Т да вдигне, да го разтресе и т.н.

# 583
И на мен ми се вижда нередно, а и безсмислено да се прави пункция и вливания на едно.Още от д-р Владимиров знам, че вливания се правят най-късно 7 дни преди трансфер.
ELJ4  и другото което ми прави впечатление е, че контрола не си пускала.А от март досега са си 6месеца, а НК варират всеки месец.Може би въобще нямаш нужда от вливания.

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 13:43 от tanj74

# 584
И на мен ми се вижда нередно, а и безсмислено да се прави пункция и вливания на едно.Още от д-р Владимиров знам, че вливания се правят най-късно 7 дни преди трансфер.
ELJ4  и другото което ми прави впечатление е, че контрола не си пускала.А от март досега са си 6месеца, а НК варират всеки месец.Може би въобще нямаш нужда от вливания.

Точно така! Peace

Общи условия

Активация на акаунт