Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 73 881
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Честито  mariy,лека бременност до края.

# 676
mariy, Честито  newsm53 лека бременност!

# 677
mariy, тихичко честито. Дано ти предстоят най-щастливите 9 месеца!  Heart Eyes А какъв тест прави, кръвен ли?
Кръвен правих на 5-ия 10-ия ден. Съответно с резултати за бета ЧХГ 2.39 и 168.66
Днес правих уринен и ми показа две чертички. Док ми каза да продължа да си пия лекарствата и след една седмица да отида на преглед.

Благодаря на всички за пожеланията, дано ви се върнат и на вас...

# 678
  • София
mariy, с тази стойност на десети,стискам палци бебчетата ти да се развиват все толкова хубаво  и да видите двете точици след около седмица  Praynig Hug

# 679
  • The QC to be!!!
mariy Честито и от мен  Simple Smile пожелавам ти чудесна бременност и изживявания  Praynig и да наминеш да се похвалиш с цвета на шортичките.  Hug

# 680
mariy честито мила, дано от тук нататък да започнат най-хубавите дни за теб!!! Леко бременеене през следващите 9 месеца!!!! Hug Hug Hug
Дано и аз скоро да се похваля с резултат, като твоя

# 681
mariy честито и от мен   bouquet Чакам да се похвалиш и със сърчице. Лека бременност  Hug
Саманта, чакам те и ти да се похвалиш скоро с подобен резултат  Hug

# 682
Да ви се отчета и аз. на 15 ми беше трансфера. Днес си направих тест - резултата е положителен EFP
Дано и док каже така

УСПЕХ на всички дами  1crib

Честито mariy  Hug
Пожелавам си твоят късмет  Praynig Аз, утре отивам да си прибера бластоцидчетата  Praynig Стискайте ми палци!  Praynig Praynig Praynig

# 683
  • София
Стискамееееееееее.............................

# 684
mariy честито и от мен  smile3525, леко бременеене и пухкаво бебче на термин  Hug
Саманта  Praynig чакаме и теб да се похвалиш с положителен резултат
desdemona прибирай бебчетата и да си стоят на топло девет месеца  Praynig

# 685
Благодаря ви момичета,в понеделник щом разбера резултата ще пиша задължително Hug Hug Hug

# 686
  • София
mariy,  честито, миличка! Лека бременност ти желая  Hug

Аз идвам да ви поплача на рамото  Cry Моята стимулация приключи  Cry На 7-ти ден - само два фоликула, които спряха да растат. Вместо 14 мм си стоят на 8 мм, както преди 3 дни. Просто не знам какво да напиша и какво да правя  Cry Сега ще чакам цикъл, за да ме погледнат и да решат дали има алтернативен вариант. Ако няма - поредното подаване на документи по Фонда и поредното безкрайно чакане  Cry

# 687
  • София
mariy, лека и безпроблемна до края!!!

Деси, лоша работа... Не си спомням - това първа стимулация ли ти е? Този лош отговор говори нещо. Докторът какво предлага?

# 688
  • София
Деси,съжалявам,че така се е получило  Sad В коя клиника си? По принцип,някъде има възможност да си платиш до тук лекарствата и опита и да ти остане Фонда

# 689
  • София

Деси, лоша работа... Не си спомням - това първа стимулация ли ти е? Този лош отговор говори нещо. Докторът какво предлага?

Първа стимулация беше. По принцип сме с мъжки фактор, яйчниковият резерв беше перфектен през март, когато подавахме документите по Фонда. Д-р Владимиров беше искренно озадачен, защо не съм реагирала на тези високи дози лекарства, нивата на хормоните също са безумно ниски, просто няма обяснение за всичко това. Предлага да се видим, когато ми дойде следващият цикъл и да обсъдим стимулация на естествен цикъл. Честно казано, не си спомням добре какво точно ми каза, толкова бях зашеметена. Предполагам обаче, че следващата стимулация трябва да платим  newsm78 , защото приключихме с Фонда.  

Деси,съжалявам,че така се е получило  Sad В коя клиника си? По принцип,някъде има възможност да си платиш до тук лекарствата и опита и да ти остане Фонда

Благодаря!  Hug При д-р Владимиров съм. Не съм чувала за този вариант, декларацията за отпускане на средствата по Фонда към клиниката я подписах в понеделник, така че май отпада този вариант с плащането. Дотук Фондът е покрил 2 148 лева, дори и да искаме, не можем да платим толкова пари  Cry

Общи условия

Активация на акаунт