90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Кога може да се ползва желатин? Дали може да се желират плодове примерно? Thinking
Зависи какво ще желираш с плодовете.Ако е торта и отгоре е с желирани плодове е ок за въглехидратния ден.

# 496
Кога може да се ползва желатин? Дали може да се желират плодове примерно? Thinking
Зависи какво ще желираш с плодовете.Ако е торта и отгоре е с желирани плодове е ок за въглехидратния ден.

не торта. нарязани плодове желирани с подсладена вода или портокалов сок Rolling Eyes

# 497
Щом има подсладена вода  е за въглехидратния ден.

# 498
  • София
колко много сте изписали сега започвам да Ви чета.  Hug Hug Hug
Отчет : Закуска : 2 ябълки О: Картофи варени В : същото
До сега съм изпила 4 литра и започнах следващо шише ако изпия около 5-6л няма да  има проблем нали?  Confused Confused

Гледай да не пиеш толкова много вода. Натоварваш бъбреците излишно.

# 499
Щом има подсладена вода  е за въглехидратния ден.

Не е вярно! Виж в рецептите в книгата, че може плодовете да се мажат с мармелад напр.

# 500
Може и да греша.Но лично аз не бих яла желирани плодове в плодов ден,а във въглехидратен.

# 501
Желетата имат "животинска жилка", така че май не стават. Simple Smile

# 502
Здравейте мили мой стари и нови фиданчици Hug Няколко пъти съм я правила тази диета и все не стигам  до края newsm43 но за всичко си има първи път нали Party Днеска стартирам с успешен първи белтъчен ден Blush Специални прегръдки на Харизанчето и Ели Hug Hug Това е от мен за сега,обещавам да пиша по-честичко  bouquet Лека и приятна вечер на всички newsm51

# 503
 Hug Аз почвам утре!

# 504
  • София
Ей няма отърване от теб  Mr. Green

Доотчитам си деня - с вечерята - една трета чиния зелен фасул и една чиния картофена салата

# 505
Здравейте, аз не слабея, но упорито продължавам с режима. Днес - воден. Толкова ме беше страх от него, а досега е много, много успешен.  Simple Smile Дано и кантарът да мръдне утре!

# 506
Днес беше въглехидратен ден, ама май моя се превърна в лютеничен  Thinking

Ходих на зъболекар, извадиха ми един огромен корен, иииии... оставам без шоколад днес - ниКво ядене до утре  baby_neutral

# 507
И аз отчитам.

З–Круша и кафе

О–Картофки с царевица на фурна

В–същото + 2, 3лъжици салата

# 508
  • България
леко прегрешение днес-малко печена леблибия при липса на всякакви сурови ядки.соленичка е но е добре за кравното ми-като оправдание
стафиди хапвате ли и кога?
харизанка утре сме белтъчен с теб-засичаме се.ти ще се храниш ли  с една и съща храна на обяд и вечеря?за сега нарушавам това правило.УСПЕХ ти желая от сърце!
лека вечер Hug

# 509
Нараво ми е тежко от изяденото парче торта.Мисля,че няма да повторя с торта във въглехидратен.Нямам търпение за плодовия утре.

Общи условия

Активация на акаунт