ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Мисля си аз да вземем и в реалния живот да ги накажем с едно заключване в бункер,та да им дойде ума в главите и май повече на Туба.То Джансел вече се е вразумил май.
На този байрям,заради който ни лишават от епизод,поне да са заедно и да празнуват,а!!!!!!!!!!!!

# 46
# 47
  • Разград
http://www.youtube.com/watch?v=e_iP0ZRLxMcMurat & Hasret - I want to spend my lifetime loving you (Lyrics)

# 48
Ринка нюз,не си ли открила нещо от светските хроники за нашите любимци.Отдавна не сме коментирали някоя статия или снимков материал.

# 49
Ринка нюз,не си ли открила нещо от светските хроники за нашите любимци.Отдавна не сме коментирали някоя статия или снимков материал.

Кески, как да има! Остава ли им време от снимки и репетиции..... smile3521 smile3521 smile3521
Снимат, репетират, снимат, репетират.... smile3503 smile3503 smile3503
Джансел и Туба искат да ни изненадат с прекрасна целувка в 20 епизод и усилено репетират...
newsm44 newsm44 newsm44

# 50
  • Пловдив

Всички се барнаха с нови премени, викам и аз да се подновя и ето какво избрах.  newsm44 newsm44

# 51
  • София
Геринка, разби ме с този аватар... Shocked Shocked Shocked Не така, не с лошо... Flutter hahaha hahaha
Ти днеска си в някаква супер муза, бе! Shocked hahaha Hug Hug

# 52
Ох, като гледам на предишните снимки Туба с тези видни хубавци, със засукани  мустаци, с втренчени погледи,  с ръце в джобовете,

вярно, може би са били страстни, вярно може би или  уж са я обичали, ама тази обич май е била май повече флирт,

страст или такава като към младото агнешко.

Как да не се разочарова милата?

Сега има някой истински до нея, ама като си се парил,  не един а два пъти, как да повярваш? Sad Sad

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 02:27 от riminiii

# 53

Всички се барнаха с нови премени, викам и аз да се подновя и ето какво избрах.  newsm44 newsm44
Алискееее, ти цялата се премени в целувки hahaha
Разсейваш ме така, не знам как постовете ти да чета, като очите ми все в целувките се кокорят Shocked

# 54
А,не няма да се разберем така!До оня ден всички казваха,че в 15 ,16 и 17 епизод как без думи Мурат е казал на Хасрет за чувствата си към нея с нежни погледи, с прегръдки,с жестове,с пламенните целувки и че тя всичко е разбрала.Сега го критикувате,че бил мълчал и не бил казал с думи- обичам те.Много по силни са действията от думите!Как я целуна край езерото не беше ли това повече от обичам те-беше и обичам те,беше и желая те,беше и искам те, беше и любов и страст и нежност без думи,но толкова силно и емоционално,та чак всички настръхнахме.Щом ние го разбрахме,имате ли съмнения,че Хасрет не го разбра?Аз не се и съмнявам-разба го и още как!!!!!  
Връщам се отново , защото явно има нужда до уточня мисълта си :
Никой не критикува Мурат, разбира се , че жестовете, погледите , прегръдките са важни да се покаже любовта , но и думите са важни , едното не изключва другото !Дори само "обичам те "не е достатъчно........Всичко , което направи Мурат ....разбира се , че беше разбрано от Хасрет , но това и я обърка .......!Думите и действията са като светлината и водата за цветето наречено "ЛЮБОВ "....има нужда и от двете ......понякока в различна дозировка ......, но все пак и от двете!За мен не е достатъчно да установя количествено" вината "им .....всичко е в причинно следственна връзка ........просто се опитвам да намеря отговори на въпроса , който ме вълнува .......защо не са заедно Мурат и Хасрет?

# 55
  • Пловдив
 hahaha Викам турили са ни темата в романтичния подфорум - да се барна в унисон с него. Какво по-романтично от целувки. Ще ме извинявате ако ви разсейвам .  smile3525 smile3525 Докато чакаме нещо по-съществено и на целувки съм доволна.  hahaha hahaha

# 56
  • Разград
Кратко клипче, но с красивите колажи на Funda.

http://www.youtube.com/watch?v=ScCBVSqsAfo - Hasret and murat's story

# 57
  • София
hahaha Викам турили са ни темата в романтичния подфорум - да се барна в унисон с него. Какво по-романтично от целувки. Ще ме извинявате ако ви разсейвам .  smile3525 smile3525 Докато чакаме нещо по-съществено и на целувки съм доволна.  hahaha hahaha
Това "Романтични сериали, теленовели" не ми допада. Барем, можеха "Сълзливи сапунки и шампоанки" - йеее, колко по-добре звучи! hahaha hahaha hahaha

Ванче, тази Фунда е уникална!!! Винаги ми е драго да й гледам колажите. Flutter Благодаря ти за споделеното удоволствие! Flutter Hug Hug  bouquet  bouquet

# 58

Алискееее, ти цялата се премени в целувки hahaha
Разсейваш ме така, не знам как постовете ти да чета, като очите ми все в целувките се кокорят Shocked

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 59
  • София
Ринче, на това му викам аз
ОГРООООООООООООООООООООООООООООООООООМНА ЦЕЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУВКА!!!
 Shocked Shocked Shocked
 Shocked Shocked Shocked
 Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт