ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 829
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Ами ха де,те това да ни пуснат като снимка зад кадър.Мечтаната целувка на сдобряването в 20 епизод-така като репетицийка с около 20 дубъла.Е,глей ни тогава как до 17 ще изпишем още поне 3 теми.

# 61
Ринка с това гифче няма спане тази вечер ooooh!

# 62
  • Пловдив
  bouquet Ейй съвесем роматични станахме, Ринка мерсаж!  bouquet  bouquet И аз много харесвам на това момиче - Фунда - или там както е колажите. Невероятни са, би ми се искало и аз да пробвам, но не знам с коя програма работи.

# 63
  • София
Ринка това е най-красивия завършек на една целувка който съм виждала във филм - да се размажеш направо

# 64
  • София
 bouquet Ейй съвесем роматични станахме, Ринка мерсаж!  bouquet  bouquet И аз много харесвам на това момиче - Фунда - или там както е колажите. Невероятни са, би ми се искало и аз да пробвам, но не знам с коя програма работи.
Стой си на аватарите (да те инквизирам, нях-нях Twisted Evil), че де романтична си, де перверзна си станала. Сакън. hahaha hahaha hahaha

# 65
  • Разград
http://www.youtube.com/watch?v=MdYipd65Tm4 - Gonulcelen Seninle 1 DK

# 66
иаз също и ги раресвам,но днеска ми се развали програмата за гифчетат и ненога да си сваля нова та ако може да ми прати твоита с която ги правиш ако е възможно де

# 67
Благодаря Ваня!    bouquet  bouquet  bouquet

По  рано тази вечер ми попадна едно клипче също предимно  колажи на Funda

с песен на Селин Дион от  Титаник.

Много нежно и романтично, ама го загубих.

В форума беше от днес, не знам дали е пускано тук newsm78

# 68
  • Пловдив
 hahaha hahaha Чакам и по-горещите моменти да ги увековеча. Много ми харесва на Ети и на Ниобчето аватарите - те са с един момент. Уникално сластен поглед на оджата.
Паче - ако искаш утре сутрин ще ти я пратя, че сега се каня да напускам раздумката.   bouquet Нали не е спешно?

# 69
# 70
hahaha hahaha Чакам и по-горещите моменти да ги увековеча. Много ми харесва на Ети и на Ниобчето аватарите - те са с един момент. Уникално сластен поглед на оджата.
Паче - ако искаш утре сутрин ще ти я пратя, че сега се каня да напускам раздумката.   bouquet Нали не е спешно?

Аватарчето и подписа са ми подарък от Алекс Hug

# 71
# 72
# 73
  • София

Аватарчето и подписа са ми подарък от Алекс Hug
Ах, тия устни като ги свие Джансел... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Така ги сви и когато трясна вратата в лицето на Хасрет. Simple Smile Боже, хормоните ми пак почнаха да хвърчат навсякъде. Shocked *скача от стола да си лови хормоните* Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 74
  • Разград
Благодаря Ваня!    bouquet  bouquet  bouquet

По  рано тази вечер ми попадна едно клипче също предимно  колажи на Funda

с песен на Селин Дион от  Титаник.

Много нежно и романтично, ама го загубих.

В форума беше от днес, не знам дали е пускано тук newsm78

Да днес аз го пуснах и него.  И това е такова, обаче едвам изтраях песента.

http://www.youtube.com/watch?v=oeRys1W7PrA - Hasret __ Murat

Общи условия

Активация на акаунт