Лакове за нокти - тема 12

• 46 510
  • 708
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте!
Редовно ви чета. Понеже моите нокти са от тези, които трябва да се лакират на 2 дни и то, ако имам късмет, по ваши препоръки се сдобих със Сеш Вет.
Блясъкът е уникален и сега ще чакам да видя дали ще има промяна в трайността. Обаче, като прочетох надписа отзад, леко се притесних.
Нормално ли е да е толкова стяскащо предупреждението за вредните съставки? До колкото ми е известно много лакове са с вредни съставки, но досега такъв надпис не съм виждала.
Моля за мнение!
 Hug
Какво толкова пише? Rolling Eyes

# 211
  • Стара Загора
iv4e,мерси  Hug  за  препоръчания  кален лак на Класикс , тази марка от години не съм я мяркала  newsm78 , а е и в нови шишенца гледам - ще потърся. Peace

Моля.  Hug Ами незнам преди в какви опаковки са били и да съм ги виждала не помня. Аз имам от Класик и този лилавкия - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20187315  Peace

Victoria b, лакчето е от Младост 1А срещу 145 училище в един малък блок.  Peace

# 212
iv4e,мерси  Hug  за  препоръчания  кален лак на Класикс , тази марка от години не съм я мяркала  newsm78 , а е и в нови шишенца гледам - ще потърся. Peace

Моля.  Hug Ами незнам преди в какви опаковки са били и да съм ги виждала не помня. Аз имам от Класик и този лилавкия - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20187315  Peace

Victoria b, лакчето е от Младост 1А срещу 145 училище в един малък блок.  Peace
Благодаря за отговора.Но засега нямам работа натам.

# 213
  • София
Черен, домашно направен, велур  специално за bubanka  Laughing

За съжаление при наличната светлина е трудно да се улови уникалния блясък. Основата е черна мода, разбъркана с блясък на прах, използвах Wet N Wild, Moon beam. Отляво е пак модата но със златен блясък, а от дясно е добавен топ лак.

# 214
Черен, домашно направен, велур на средното дисплейче, специално за bubanka  Laughing

За съжаление при наличната светлина е трудно да се улови уникалния блясък. Основата е черна мода, разбъркана с блясък на прах, използвах Wet N Wild, Moon beam. Отляво е пак модата но със златен блясък, а от дясно е добавен топ лак.
Леле-страхотен е.Трябва да ти даваме поръчки Simple Smile Аз пък вчера  един отровно зелен,но прекалено течен и непокривен разбърках с черно и стана страхотен тъмно зелен.Ако не ме мързи може и да снимам.

# 215
благодаря много, Над_Таб!  newsm51
ще произведа и аз един такъв  Sunglasses

с черно съм 'оправяла' един Перфект /от телесен стана приятен кафяв цвят/, един червен Ревлон /не съм ги пробвала още на нокти, но изглежда много красив тъмно червен цвят/ и един Ейвън - стара серия, цветът беше Бледо Злато /вече го няма/ - смеската на последния беше 3:1, не само капки и стана невероятно тъмно кафяво с мек златист блясък

# 216
  • Пловдив
Здравейте!
Редовно ви чета. Понеже моите нокти са от тези, които трябва да се лакират на 2 дни и то, ако имам късмет, по ваши препоръки се сдобих със Сеш Вет.
Блясъкът е уникален и сега ще чакам да видя дали ще има промяна в трайността. Обаче, като прочетох надписа отзад, леко се притесних.
Нормално ли е да е толкова стяскащо предупреждението за вредните съставки? До колкото ми е известно много лакове са с вредни съставки, но досега такъв надпис не съм виждала.
Моля за мнение!
 Hug
Какво толкова пише? Rolling Eyes

Че съдържа съставка, която може да причини родилни дефекти или други репродуктивни увреди.

# 217
  • София
Над_таб, страхотно е станало черното  Crazy Трябва да пробвам. Имам блясъци в огромни количества, а за нищо не ги ползвам  Laughing
Днес с голяма мъка подминах всичките си цветни лакчета и си направих френски за пръв път от месеци насам. Много го обичам по принцип, но напоследък ми е скучен. Утре обаче имам сериозна делова среща, а не знам какво ще е времето и как ще се облека затова ми трябваше нещо съвсем неутрално... е, все пак лепнах един печат на безименните пръсти за разкош  Laughing Надали ще го изтрая повече от 1-2 дни обаче и пак ще се наплескам с шаренийка   hahaha

# 218
  • София
Placholina виж номер 101 на перфект като идея за кален лак.
Ивче,има едно лилаво на перфект мисля,че беше номер 11 - светло лилаво със златни частички,мисля,че е подообен на този на Estee Lauder newsm78

И въпреки,че назад го бяхте обсъждали при мен матовата основа на перфект на първия ден си е матова,абе не е много матова,но ноктите ми не са лъскваи,но на втория ден все едно имам нормален заздравител,някак си 'изтърква' се мат-а.

# 219
  • Стара Загора
Placholina виж номер 101 на перфект като идея за кален лак.
Ивче,има едно лилаво на перфект мисля,че беше номер 11 - светло лилаво със златни частички,мисля,че е подообен на този на Estee Lauder newsm78

Благодаря. Ще го проверя утре.
И аз на 12 стр. бях писала за 101 номер.  Peace Хубав е цвета.

# 220
  • София
... е, все пак лепнах един печат на безименните пръсти за разкош  ..

Ще чакам в темата за печатите Grinning

# 221
ейй и тази тема изписахме за нула време  Laughing
nad_tab, черното с топ лака е прекрсно Heart Eyes искам и аз такъв   Whistling
iv4enceto_91, твоята нова придобивка също много ми харесва

# 222

15 страници за 2 дни. Ние сме си направо спамо-чат.  Joy

# 223

15 страници за 2 дни. Ние сме си направо спамо-чат.  Joy

най - вероятно  Laughing
може ли да имате толкова много нови лакове, засрамете се  Joy

# 224
Пишете си, какво като расте с бясна скорост. Ще пускаме нови. Mr. Green Това е най-готино, позитивната тема в момента, а и от доста време в КМ. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт