Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 299
  • 870
  •   1
Отговори
# 285
  • Перник
Според мен не е! Обади се в Бюрото по труда и питай тях.
Ами, всъщност в Бюрото по труда първо ми го казаха, а в Европа ми показаха договора, където пише за тези 120 лв. Не ми се дават, никак. Но за Перник не виждам по-читав ДУ.

# 286
Специално съм се регистрирал и следя единствено и само тази тема, но искам да споделя разочарованието си  от цялата работа. Подал съм документи Април, всеки месец ходех  да проверявам дали не съм приет все още не съм. Края на Август ми каза че всеки момент в началото до края на септеври щели да започнат и не се обаждат и не се обаждат. Просто нямам търпение повече и мисля да започна със свои средства.

Реших да отида за последно и се оказа че са ме приели  newsm78 да не повярвам. Но ударих на камък във Фарос и Училища европа нямат места. Ще се търси , Simple Smile

Какво ставаше ако прекъсна работа или ме уволнят, тъй като има такава вероятност.

# 287
Може ли някой да ме осведоми какъв е регламента относно предоставените за курса по английски учебници. Остават за обучаемия или трябва да се върнат на ДУ.

# 288
  • Варна
Красен , ако имаш издаден ваучер си продължаваш си курса.
mgs12 , би трябвало да останат за обучаемите.

# 289
Може ли някой да ме осведоми какъв е регламента относно предоставените за курса по английски учебници. Остават за обучаемия или трябва да се върнат на ДУ.

Задължително трябва да останат за курсиста

# 290
  • Перник
Е, в Европа се връщат - задължително, иначе не ти връщат депозита

# 291
  • Варна
Ами значи Европа са в нарушение Simple Smile

# 292
Учебниците по програмата са безплатни и след завършване на курса остават за обучаващият се. Освен това е забранено да се дават ксерокопия. В цената на ваучера са включени пари за нови учебници.

# 293
  • Варна
За Варна. Току-що бях в БТ. Тези дни търсят хората с входящи номера на молбите две хиляди и няколко. Моят номер е 2435, т.е. преди мен има около 400 човека   Sad.Доста ще почакам...

# 294
mari6a , въпросът ми е към теб, понеже си веща Heart Eyes
Преди известно време пак питах, но от тогава не съм имала време да отида до БТ. Въпросът ми е, ако си променя адреса на местоживеене, няма да получа писмо за одобрение, то и да не си бах го сменила пак не си получавах пощата, но това е друг въпрос... Как да разбера, кога ми е излязъл номера, евентуално? С питане на място?  Embarassed

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 13:49 от МИШЕЛ

# 295
  • Варна
много тъп въпрос, ама  newsm78 как да разбера кой ми е номера.  То много цифри има изписани. Ще го напиша тук "едно към едно", дано го разгадаем.
ESF-2113-03-02 0881.

Иначе за мацките, които искаха курс Данъчен и Митнически агент: Вчера ми се обадиха от Тръговската палата (те организират курса) и казаха, че имат 2-3 души одобрени и се чудят дали да се записват.  Аз им казах да се записват и да ни чакат, че и ние сме към 5-6 и все ще стане работата. Така, че  Peace

# 296
  • София, Бургас
Здравейте, има ли някой, който да е одобрен и да търси център за финанси банково дело. Мъжът ми е одобрен и търсим ДУ, но в момента сякаш всичко е спряло и центровете изчакват за повече кандидати. Sad

# 297
Едва днес ви открих  Sad. Изтървала съм срока.

# 298
  • Варна
много тъп въпрос, ама  newsm78 как да разбера кой ми е номера.  То много цифри има изписани. Ще го напиша тук "едно към едно", дано го разгадаем.
ESF-2113-03-02 0881.

Иначе за мацките, които искаха курс Данъчен и Митнически агент: Вчера ми се обадиха от Тръговската палата (те организират курса) и казаха, че имат 2-3 души одобрени и се чудят дали да се записват.  Аз им казах да се записват и да ни чакат, че и ние сме към 5-6 и все ще стане работата. Така, че  Peace

Последните четири цифри: 0881

# 299
За Варна. Току-що бях в БТ. Тези дни търсят хората с входящи номера на молбите две хиляди и няколко. Моят номер е 2435, т.е. преди мен има около 400 човека   Sad.Доста ще почакам...
Кога си подала молба с първата вълна или сега през септември?

Общи условия

Активация на акаунт