Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 231
  • 870
  •   1
Отговори
# 660
  • В голямото море...Живот
Цитат
Кой е входящия ти номер и къде си подала документите си?

Номер 0088/02.09.2010 - БТ в "Младост-4"

Аз съм 126 номер пак в Младост 4 , дано скоро ми се обадят Praynig

Ако правилно разчитам бележката моят е 0516/ 13.09.2010
Не помня обаче какъв телефонен номер съм дала, а го сменях  newsm78
И адресът ми е сменен.
Май трябва да отида до там  Thinking

# 661
Zapetaika, мниого благодаря за изчерпателния отговор!!!   bouquet
Аз първоначално заявих желание за Университетска Кооперациа "Западни Езици" към СУ, но от както им се обаждах да ги питам имат ли учители по френски и испански, и те обещаха да ми се обадят щом се сформира група (а и тогава нямаха учителка по испански), и така и не се обадиха никога повече, някак се настроих негативно, реших че са несериозни, въпреки че са към СУ, и първо преминах към вариант френски окончателно, второ някъде четох добри отзиви за ИЧС. Лошото е, че съм от Люлин и двата варианта са ми аааааааадски далече, но това е положението. Съдейки по това, че се обаждат на хора с по-големи номера от моя, се надявам утре да ми се обадят от нашето БТ Simple Smile

Аз избрах италиански, и школата предпочетох заради удобното местоположение. Мисля да уча вечер, след работа, за да са ми свободни съботите и неделите, все пак не е малко времето. Ако някой вече учи италиански в София, нека сподели мнение за школата си. Аз бях се спряла на две, Нов стандарт и Омега, но в Нов стандарт доста неясно ми отговориха, много неориентирано, а и ми предложиха да започна веднага, да им платя, а когато си получа ваучера, щели да ми върнат парите.  Stop Не, благодаря! Това ме отказа категорично. ИЧС е много добър вариант според мен, но ми е много далече, затова го изключвам. Омега е на Витоша, близо до Алабин, и ми е удобно. Ако работиш на място с добър транспорт, ориентирай се според това.
Радвам се, че съм била полезна Simple Smile Simple Smile

# 662
  • София - Дианабад
И аз чакам за италиански, но съм с доста по-заден номер, от 20.09. Аз обаче искам през деня да уча - 2 от децата тогава са на детска, а най-малкото го гледа баба. А вечер предпочитам да обърна внимание на децата, иначе докато се прибера от курс, докато ги видя... и станало полунощ.
Ще питам в ИЧС, дано да имат и по "Аз мога". Други не видях да предлагат дневни курсове.

# 663
И аз чакам за италиански, но съм с доста по-заден номер, от 20.09. Аз обаче искам през деня да уча - 2 от децата тогава са на детска, а най-малкото го гледа баба. А вечер предпочитам да обърна внимание на децата, иначе докато се прибера от курс, докато ги видя... и станало полунощ.
Ще питам в ИЧС, дано да имат и по "Аз мога". Други не видях да предлагат дневни курсове.

ИЧС имат със сигурност, аз проверих - с ваучери, дневни, вечерни - каквито си поискаш Simple Smile Само внимавай, има една подробност, на която аз задължително смятам да обърна внимание, в която и школа да започна: ваучерът покрива 3 нива, 300часа, 700лв. Има школи, където едно ниво италиански е 80часа, тоест 3*80 са 240 часа, а останалите 60 някъде потъват. Същото е и с цените на курсовете - просто си отваряй очите и питай, и настоявай. Тези пари школите си ги получават, наше право е да си искаме каквото ни е полага!

# 664
  • София - Дианабад
Запетайка, благодаря ти  Hug.

# 665
Запетайка, благодаря ти  Hug.

[/quot bowuu Simple Smile Simple Smile

# 666
  • София
Ураааааа, не ми се обадиха те, ама аз се обадих и ми казаха, че съм одобрена Simple Smile)) Супеееерр, започвааааммм Simple Smile)) От София съм - БТ Люлин, номер 0044 от 8-ми Септември 2010 г.

# 667
Ураааааа, не ми се обадиха те, ама аз се обадих и ми казаха, че съм одобрена Simple Smile)) Супеееерр, започвааааммм Simple Smile)) От София съм - БТ Люлин, номер 0044 от 8-ми Септември 2010 г.

Честито и успех!
Къде започваш, какво, кога? Пиши повечко подробности, как стават нещата Simple Smile Simple Smile

# 668
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Tanitas, честито!
Аз съм номер 0042 пак в БТ Люлин, колегите ми са съответно 0039 и 0040. Май сме подавали заедно документите.  Laughing

Освен да се обадя и аз, на никой от нас не са се обаждали досега. Ще съм ти много благодарна, ако ми дадеш телефона, на който си попитала (може и на лични).

# 669
  • София
Аз подадох на 03.09 в Възраждане-някой от там?Кое се брои за номер?Един ESF-с много цифри накрая Embarassed
И да Ви попитам- мога ли преди да съм започнала курса,да сменя доставчика,въпреки,че той фигурира на ваучера?

# 670
Аз подадох на 03.09 в Възраждане-някой от там?Кое се брои за номер?Един ESF-с много цифри накрая Embarassed
И да Ви попитам- мога ли преди да съм започнала курса,да сменя доставчика,въпреки,че той фигурира на ваучера?

Аз съм във Възраждане - от 14.09. - да, номерът ти е последното число след всички нули и единици Wink Simple Smile Мисля, че можеш да смениш доставчика в момента, в който ти попълват ваучера на място в БТ. После вече не може. Ти какво си избрала? Обадиха ли ти се вече, щом си от 03.09, би трябвало да са те одобрили. Обади им се.02/9318016 Simple Smile

# 671
Ами аз сега звънях.... моята дата е минала през комисия, но ми казаха да чакам обаждане.....

# 672
  • София
Аз вече нямам притеснение с одобряването. Сега си имам нови терзания. Трябва да започна курс за професионално обучение - 660 часа (ваучер за 1200 лв.) Като се замислих се уплаших - това е почти цяла година. Просто се чудя дали ще се справя. Често ми се налага да оставам до по-късно на работа, другите задължения не ги броя.
Няколко момичета тук ме окуражиха и ме посъветваха как да си удължа срока за търсене на доставчик. Чакам  кураж и сега. И споделено мнение - някой вече подложил ли се е на това.

# 673
  • София
Запетайка, сега се обадих/ Laughingтоя номер с тел.ме отвя Joy,как да не позвъня/Та обади ми се една много любезна госпожа,която каза,че не знае подробности,тъй като колежката, която работи по въпроса е излязла,но знае,че от 01-до 03 са удовлетворени.Да чакаме да ни се обадят,или в понеделник направо там да проверим.
О да и да не забравя-а ако искам да сменя курса по ПК-тъй като ми е по специфичен и двете фирми които са го правили са се отказали?
Избрах английски в Интелект и ПК.

# 674
Запетайка, сега се обадих/ Laughingтоя номер с тел.ме отвя Joy,как да не позвъня/Та обади ми се една много любезна госпожа,която каза,че не знае подробности,тъй като колежката, която работи по въпроса е излязла,но знае,че от 01-до 03 са удовлетворени.Да чакаме да ни се обадят,или в понеделник направо там да проверим.
О да и да не забравя-а ако искам да сменя курса по ПК-тъй като ми е по специфичен и двете фирми които са го правили са се отказали?
Избрах английски в Интелект и ПК

Не знам за ПК, аз смятах да подам за счетоводство през март, но по-горе прочетох, че са доста часовете и не съм много сигурна вече. Вчера аз като им звънях, жената каза, че от 1-3 са одобрени. Казах, че ще се обадя след седмица, а тя ми каза да не го правя и да чакам. Е, как ли не - няма да ги оставя на мира, още в понеделник пак ще се пробвам. 
Предлагам ти за най-сигурно да питаш на място, явно ти е по-специфичен проблемът. Но все пак първо по телефона си провери дали си одобрена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт